tavou Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Καλησπερα φιλοι μου!Προσφατα μεσω του rakeback που εχω στην full tilt πηρα δωρο ενα serial key για να κανω activate το holdem manager στον υπολογιστη μου!Αλλα επειδη απο παντα ειχα το pokertracker δεν μου χρειαζεται και την δινω σε οποιον ενδιαφεροταν να το αγορασει στα 2/3 της τιμης του δηλαδη απο 90$-60$ Επισης ψαχνω και καποιον για να αγορασουμε μισα μισα την εκδοση του tableninja για την fulltilt! Οποιος ενδιαφερετε και για οτι ενδιαφερετε ας γραψει εδω η ας στειλει pm Παράθεση
tavou Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 το holdem manager πουλήθηκε παιδιά σε φίλο μου!*************************SOLD **************************Τώρα οπoιος ενδιαφέρετε για το table ninja για την full tilt το αγόρασα και δίνω το serial key για δεύτερο pc στη μισή τιμή δηλαδή 30$!Ευχαριστώ όλους για την γρήγορη ανταπόκριση και εφόσον ήσασταν 3-4 διαφορετικοί άνοιξε ένα ποστ εδώ και πάρτε το μισό μισό (ήδη είδα ένα παρομιο ποστ)Καληνυχτα σας! Παράθεση
Recommended Posts