Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

AhQh στο small blind.6limpers raise 20e (το τραπεζι γενικως ηταν πολυ χαλαρο στο να βαλουν 10bb preflop με ενα μεσαιο φυλλο.call απο middle pos. και το button.Flop Ad Jh 5d.Bet εγω 30ευρω (ισως επρεπε να βαλω 2/3 και οχι 1/2) call και οι 2 και καπως αμεσο call θα ελεγα.Turn Kh (Ad Jh 5d Kh) Bet εγω 50e (stacks στο turn 200 εγω 160 το md pos. και 52 το button) αμεσο all in το mp και call ρεστα του το button,,,,, τι κανω εδω???μου ζηταει 109 ευρω ακομα για ενα pot περιπου 420ευρω.μαθηματικως ειμαι οριακα πασσο αφου αν εχω πεσει στην gshot (Q10) εχω 21,4 fldraw και 2 για split...εχω δεσμευσει ηδη 100ευρω.αλλα τοσο πολυ δεν με απασχολει το τι πρεπει να κανω στο shove γιατι ουτως η αλλως ειναι θεμα αν θελω να τζογαρω αφου πρεπει να κανω καποιο draw για να παρω το ποτ.αυτο που με απασχολει ειναι το αν πρεπει να πονταρω απο μπροστα για δευτερη φορα.εχω δειξει ενα αρκετα tight aggressive play για αρκετη ωρα και δεν νομιζω να φαω reraise απο KJ.