moderator Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 O Ίλαρι “Ziigmund” Σαχάμι είχε να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό και άκρως… ψυχοφθόρο downswing τους περασμένους μήνες. Οι ζημιές του τον κράτησαν, για κάποια περίοδο, μακριά από τα τραπέζια. Πριν λίγες μέρες ο ίδιος βρέθηκε στα online τραπέζια του Pokerstars παίζοντας PL Omaha και, λίγο μετά τη session του, μίλησε στο coinflip.com για τις σκέψεις του και το άμεσο μέλλον του στο πόκερ.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση
vassilis21 Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 AHDIAZEI KAI TON SAHAMI H FULL TILT--EGW SAS EHW EXHGHSEI ME EPIXEIRHMATA POSO STHMENH EINAI!!!TO IDIO KANEI KAI H POKERSTARS KAI OXI MONOPOLU SUNNEFIA FETOS--KRYFTHKE O HLIOS? H MHPWS TOUS KAKOFANHKE POU TWRA EGINE ANTAGWNISTHS?Νωρίτερα, φέτος, ο Σαχάμι «μετακόμισε» από το Full Tilt Poker στο PokerStars. Το όλο software του Full Tilt άρχισε να με τρομάζει. Σχεδόν με αηδίαζε. Ακούγεται γελοίο , δεν είμαι προκατηλλειμένος . Απλά ήθελα να δω πώς είναι τα παιχνίδια στο Pokerstars και νομίζω ότι μου ταιριάζουν καλύτερα. Τουλάχιστο τώρα, όταν παίζει εκεί ο Isildur1. Τα τραπέζια αυτά είναι υπέροχα, αφού έχουν μέγιστο buy in 250 big blinds και οι παίκτες ξεκινούν με $12.500 . Δεν βλέπω και τόσα short-stacks με 1-2 χιλιάρικα μπροστά τους» πρόσθεσε.Read more: Ίλαρι Σαχάμι : «Έπαιζα τις μισές μου online sessions μεθυσμένος!» | pokerpeople http://pokerland.gr/pokerpeople/ilari-s ... z1Fg26Oqch Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2011 οσες φορες και αν εχω ανοιξει τραπεζι μεθυσμενος παντα το αποτελεσμα ειναι καταστροφικο,τυχαιο??δε νομιζω Παράθεση
Recommended Posts