vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 έχουν μείνει καμιά τριανταρια απο τα 100 shares απο το event που εχω βάλει στο chip me up για το πανηγύρι του εκατομυρίου και παρόλο που θα πουληθούν σίγουρα το βάζω και εδω μήπως αν όλα πάνε καλά και ζήσουμε το όνειρο έχω και κανένα πατριώτη παρέα για τήν τρέλλα υπόψίν οτι θα παίξω super aggresive και μέσα στα coin flip αν γίνει να γίνει για καλά δεν θα είναι σφιχτό παίξιμο σίγουρα τα shares κοστίζουν 1,38 το καθένα για αγορά απο το chip me up όποιος θέλει να πάρει και δεν έχει λογαριασμό στο chip me up ας μου στείλει μύνημα και θα το κάνουμε μεσω σταρς Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 ξέχασα να βάλω το λίνκ http://chipmeup.pokernews.com/event/945 ... ay-million Παράθεση
liondani Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Good Luck8 shares for me Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 5 shares gia menaBest of luck!P.s. dexome na kanete to 1-2 me ton liondari Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 lefterissin meso pokerstars theleis na pliroseis ? Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 kai ego tha to ithela na synantitho me ton liondani sto final table exo parei kai 5 metoxes tou opote den tha xero poion na ypostirixo emena i auton ti dilima kai auto pou tha ziso Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 nai, ekana to transfer tora. Παράθεση
GREC0 Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 tha parw egw ta ypoloipa shares (pou eimai k gourlis...) vamvoux pes m posa na s steilw stin stars. Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 εχουν μείνει 22 shares και μια που είσαι και γουρλής όπως λές στείλε μόνο 27 σού έκοψα 0,60 δολλάρια η τύχη σου δουλεύει απο τώρα εξικονόμησες μισό ευρώ και μόνο που το δήλωσες ότι είσαι γουρλής φαντάσου να είσαι όντως poker stars account k.vamvoukas Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 γράψε λάθος το κόστος είναι 30 δολλάρια Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 τα 27 που σου έγραψα παραπάνω είναι για 20 μετοχές Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 πάντως εγω θα σου πρότεινα να πάρεις μερικές απο μένα και μερικές απο άλλους ώστε να παίζεις πάνω σε περισότερους θα έχει τόσο πολύ κόσμο αυτό το τουρνουά που ειναι πιο αποδοτικο να είσαι μέσα σε περισότερους απο ενα συμμετέχοντες Παράθεση
GREC0 Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 exei kanenas (allos) provlima me to tameio sti stars?? dn mou kanei kamia synallagi. oute metafora/metatropi, tpt... den fainontai kan ta stellar rewards.. wtf....vamvoux tous esteila mail, molis m apantisoun s stelnw ta 30$ Παράθεση
GREC0 Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 telika to provlima itan to orio metaforas.. eixa ftasei sto max gia simera k dn mporousa na steilw panw apo 18$ (ta esteila idi) ayrio s stelnw ta upoloipa.. okk? Παράθεση
apithanos Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 vamvoux εχει αλες συμετοχες?αν ναι πες μου πος να στειλω σε σταρς? Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 apithanos ο greco εχει πει οτι θα πάρει όλες όσες εχουν μείνει τώρα αν δέχεται να πάρει κάποιες αυτός και κάποιες εσύ δεν ξέρω στείλε του ένα μύνημα και πείτε μου greco όπως σου πρότεινα και παραπάνω μάλλον είναι καλύτερο να πάρεις κάποιες μετοχές απο μενα και καποιες απο αλλο παιχτη να έχεις κάποιες παραπάνω πιθανότητες αν αυτο σε βολεύει τοτε εξυπηρετει και τον apithanos Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 έκανα reserve και τις 22 που έχουν μείνει Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 θυμίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων οτι όπως γράφω και παραπάνω θα παίξω πολύ aggresive και θα το τζογάρω πολύ δεν με ενδιαφέρει καθόλου ένα απλό in the money Παράθεση
liondani Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2011 θυμίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων οτι όπως γράφω και παραπάνω θα παίξω πολύ aggresive και θα το τζογάρω πολύ δεν με ενδιαφέρει καθόλου ένα απλό in the moneyΚανόνισε να την πατήσεις απο κανένα donk στο πρώτο level Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2011 η αλήθεια είναι οτι στηρίζω τις ελπιδες μου πάνω σου οπότε θα παίξω πιο χαλαρά σούπερ φωτό ανακάλυψες Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2011 οι μετοχές έχουν κλείσει όλες μέσω πόκερλαντ πουλήθηκαν τα παρακάτω 8 shares liondani 4 %5 shares lefterisin 2.5%13 shares GRECO STAR 6.5%9 shares apithanos 4.5% Παράθεση
Recommended Posts