Lefterissin Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Mods: Den mporo na anikso to thema stin katallili katigoriaSimera pou vlepo xana to hand entopisa toulaxiston 2 lathoi, alla ekini tin stigmi....meta apo 7misi ores pexnidiou den skeftomoun toso kathara....mporo na akouso gnomes please,...PokerStars No-Limit Hold'em, 22 Tournament, 8000/16000 Blinds 1600 Ante (3 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comSB (t825589)Hero (BB) (t1264212)Button (t1822199)Hero's M: 43.90Preflop: Hero is BB with , Button bets t32000, SB calls t24000, Hero calls t16000Flop: (t100800) , , (3 players)SB checks, Hero checks, Button bets t62000, SB calls t62000, Hero calls t62000Turn: (t286800) (3 players)SB checks, Hero checks, Button checksRiver: (t286800) (3 players)SB bets t240000, Hero raises to t480000, 1 fold, SB raises to t729989 (All-In), Hero calls t249989Total pot: t1746778 Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Xexasa na sas grapso, o SB exei se 60 partides 35/19 kai o button se 120 partides 23/20 Παράθεση
harima Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Δε ξερω ποσο κακα νομιζεις οτι επαιξες το χερι. Εμενα καλουλι μου φαινεται παντως Που διαφωνεις με το παιξιμο σου?Το μονο speculative ειναι το raise sου στο ριβερ. Δε μπορει ομως ναναι πολυ κακο Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Vasika ego skeftome 2 diaforetika senaria....eita ena raise sto flop meta to bet to button kai to call to SB, kai ena aplo call sto river...apla tin dedomeni stigmi theorisa oti tha eperna call apo pithanon mikrotero flush apo ton SB...Den xero, exei oli mera pou to vlepo kai to xanavlepo kai exo sigxistei para poli....(otan deis to apotelesma tha sizitisoume xana gia to raise sto flop , apla thelo na akouso akoma 2-3 gnomes prin to valo) Παράθεση
harima Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Στο φλοπ το call σου δεν ειναι ποτε λαθος. Στο ριβερ ειναι τρομαχτικο το ποτ bet του SB και το αν θα εκανα call ή raise θα εξαρτιωταν απ'την εικονα που θα ειχα σχηματισει τοση ωρα στο FT. Παράθεση
harima Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 A επισης αν επιλεξεις να raisareis το river, καλυτερα να shipareis για max value αποτι φυλλο μπορει να callarei. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Κοιτάζω και ξανακοιτάζω το χέρι και μου φαίνεται πολύ sick. Το σίγουρο είναι ότι δεν μ αρέσει το raise στο river για 2 λόγους:1. Το sizing του sb εκεί είναι περίεργο.2. Χάνω πιθανό call του button με Αx ή baby flush, ενώ δεν βλέπω κάτι που θα μας callάρει/raisάρει και θα το κερδίζουμε...Δεν βρίσκω πολλά baby flush στο χέρι του SB όπως έχει παιχτεί, ώστε να πάρω value με το raise (ίσως μόνο 78-89-9Τ αλλά αυτά σίγουρα δεν τα pushάρει στο river). Το χέρι δείχνει μόνο Α4 και ΚdTd/9d ακριβώς. Φυσικά είναι λάθος να βάζουμε τον αντίπαλο σε ακριβώς ένα χέρι, αλλά εδώ, αν δεν είναι retarded δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να έχει! Δεν μπορώ να δω full στο φύλλο του, γιατί ακόμη και αν έχει 66 (QQ είναι απειροελάχιστη πιθανότητα με flat pre και μια ακόμη Q στο χέρι μας) και κάνει slowplay το flop, μετά το δικό σου call στο flop, είναι σχεδόν σίγουρο ότι πρέπει να leadάρει σ' αυτό το turn. Βέβαια, και το Α4 πρέπει επίσης να το leadάρει, αλλά αυτό έχει κάποιες πιθανότητες να το checkάρει.Είπα στην αρχή ότι η παρτίδα είναι sick γιατί είναι τα sizing τέτοια που είναι τόσο λίγα αυτά που πρέπει να βάλεις για το τελικό call που δεν σου αφήνουν περιθώριο για πάσο, αλλά δεν μπορώ να βρω φύλλο που θα κρατάει και θα κερδίζεις! Έτσι, ενώ αρχικά φαντάζει σωστό το raise for value στο river, θεωρώ ότι είναι ορθότερο το call. Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Παιδια κανεις δεν κανει raise to flop???????Κανω raise το flop για info απο τον initial και μαζι μ αυτο εχω και διαγνωση για το που βρισκεται ο sb(με 66 φωναζει και πχ με Α4 δεν κανει call ποτε το c/r στο flop). Αληθεια γιατι να μην κανω raise το φλοπ που εφοσον αποφασιζω να συμπληρωσω pre ειναι ψιλο-monster για μενα και ειμαστε και deep???As played flat call the river bet... Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Παιδια κανεις δεν κανει raise to flop???????Κανω raise το flop για info απο τον initial και μαζι μ αυτο εχω και διαγνωση για το που βρισκεται ο sb(με 66 φωναζει και πχ με Α4 δεν κανει call ποτε το c/r στο flop). Αληθεια γιατι να μην κανω raise το φλοπ που εφοσον αποφασιζω να συμπληρωσω pre ειναι ψιλο-monster για μενα και ειμαστε και deep???As played flat call the river bet...++++++ i apolita sosti skepsi .k gia to flop.k enoeite flat to river Παράθεση
johnie greek Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Εμένα θα με βοηθούσε πολύ αν ήξερα το 3bet% το δικό μας και το fold to 3bet των αντιπάλων μας. Νομίζω ότι 3handed εγώ θα έκανα σίγουρα 3bet preflop.Έτσι βλέπουμε αν ο Button απλά έκανε open λόγο θέσης και σίγουρα θα πάρουμε και infos για τον SB ο οποίος μπορεί να έχει κάνει call κάνα Κd 10d ή small pair.Τώρα όπως πήγε το χέρι θα έκανα μάλλον bet από μπροστά το flop, το turn ανάλογα το action θα κράταγα χαμηλά το pot και check call το river. Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 O antipalos kratouse A4.IMO to raise sto river itan lathos. Flat call eprepe na kano. Tin singekrimeni stigmi nomizo oti epere rolo i kourasi.To raise sto flop einai pou me apasxoli perissotero. Nomizete oti tha kerdizame to pot se ekino to simio i o SB me 45BB piso tou den tha ekane pote to fold me A4? Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 @ Johnie greek den ta thimame akrivos ta pososta pou zitas tora.Epidi 10 meres exei pou exo to pokertracker, mporo na ta vro kapou tora i oxi??? Παράθεση
harima Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Το raise στο φλοπ κανει το χερι πιο ευκολο αν τα effective stack ειναι μικροτερα και μπορουν να μπουν τα λεφτα επιτοπου ή τελος παντων να γινεις commited. Ακομα και αν δε ξερεις γιατι το κανεις απαξ και μπουν ολα τα λεφτα @flop χωρις το reraise σου ναναι random overbet ποτε δεν εισαι ασχημα.Με τα στακ ομως που εχετε αν raisareis μπορεις να πατοκουμπησεις πολυ ασχημα αν δε εχεις καποιο σχεδιο ή συναισθηση του τι κανεις και γιατι. Ετσι το call και βλεπουμε ειναι πιο cool.Κατα τ'αλλα οσο βλεπω και γω το χερι μαλλον το call ειναι το σωστο. Το bet του στο ριβερ ειναι huge και πολυ polarised ωστε να παρεις value απο χειροτερα αλλα κραταω τις πισινες μου για το τι θα εκανα αν ειμουν εγω στο τραπεζι αναλογα το πως επαιζε ο αντιπαλος Παράθεση
kampanario Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 opws diavazw kai parapanw, twra vlepoume psyxra, den eimaste panw sthn entash ths 3adas... oloi exoume kinigisei combo draws, min stenaxwriesai...vevaia edw to lathos einai to raise sto river, den ta valate kai sto flop...imo call sto river, omws pio prin 2 akoma kinhseis pou tha mporouses na eixes kanei...A) 3bet pre analoga me thn eikona sou kai thn eikona twn allwn dyo (alhtheia ti pisteveis, tha epiane?) raise flop, prospathwntas na ta valeis ekei sth mesh, exontas kai ena fe analoga kai me thn eikona sou panta... Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Στο φλοπ το call σου δεν ειναι ποτε λαθος. Στο ριβερ ειναι τρομαχτικο το ποτ bet του SB και το αν θα εκανα call ή raise θα εξαρτιωταν απ'την εικονα που θα ειχα σχηματισει τοση ωρα στο FT.διαφωνω με αυτο που λες. μαλλον κατι αλλο advance θες να πεις αλλα ετσι απλοικα που το ειπες βγαινει λαθος νοημα...εννοεις με flush draw το call den einai la8os? με το συγκεκτιμενο draw δεν ειναι λαθος? αν ειχε X diamond pali call θα επρεπε να εκανε?pistew oti ena raise sto flop prepei na ginei. donk bet? sto flop? Παράθεση
harima Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 To raise στο φλοπ εσυ γιατι θες να γινει? Για ''info''?Τιποτα advanced δεν εννοω. Το call δουλευει τελεια. Το χερι ειναι 3 way, το φλοπ εχει Α , εχει bet του button εχει και call απτο SB.Yπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να υπαρχει Α σε καποιον απτους δυο ειδικα στου SB που το χερι του φαινεται capped σε Αx απο made hands. I mean δεν εχει ποτε two pair or better. Φοβαμαι μην εχει dominated την Q μου και μην εχει dominated το draw μου αλλα θα δουμε στο turn τι τρεχει υπομονη.Για το τι εχει ο btn πιθανο να το μαθω στο turn given οτι και αυτος δυσκολα θα συνεχισει να μπλοφαρει δυο ατομα με total air και συνηθως σε αυτα τα σποτ τα παρατανε.Aπτην πλευρα μου το χερι μου μπορει να χει εως και 50% equity (πολυ πιθανο να εχω εως και 13 clean outs ) και given pot odds I just call. Εχουμε και stacks καλα ολοι απο πισω. Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 To raise στο φλοπ εσυ γιατι θες να γινει? Για ''info''?Τιποτα advanced δεν εννοω. Το call δουλευει τελεια. Το χερι ειναι 3 way, το φλοπ εχει Α , εχει bet του button εχει και call απτο SB.Yπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να υπαρχει Α σε καποιον απτους δυο ειδικα στου SB που το χερι του φαινεται capped σε Αx απο made hands. I mean δεν εχει ποτε two pair or better. Φοβαμαι μην εχει dominated την Q μου και μην εχει dominated το draw μου αλλα θα δουμε στο turn τι τρεχει υπομονη.Για το τι εχει ο btn πιθανο να το μαθω στο turn given οτι και αυτος δυσκολα θα συνεχισει να μπλοφαρει δυο ατομα με total air και συνηθως σε αυτα τα σποτ τα παρατανε.Aπτην πλευρα μου το χερι μου μπορει να χει εως και 50% equity (πολυ πιθανο να εχω εως και 13 clean outs ) και given pot odds I just call. Εχουμε και stacks καλα ολοι απο πισω.μα ακριβως για αυτο δεν πρεπει να κανουμε raise? εχουμε poly equity θελουμε να φουσκωσουμε το ποτ χωρις ομως να διωξουμε χερια χειροτερα... για αυτο και δεν ξερω αν επρεπε να κανουμε raise /donk bet.ισως αυτο που λεω ειναι λαθος γτ ειναι 3way.δεν ξερω. αλλα και εσυ αμεσως να με υποτιμισεις ( raise για info) Παράθεση
harima Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Sorry sorry δεν ηθελα να υποτιμησω πλακιτσα!Ανελυσα γιατι μαρεσει το call και γιατι δεν το θεωρω ποτε λαθοςΕιναι περιεργο το χερι και φανταζομαι δεν μπορει να υπαρχει καθολικη απαντηση για το what's best στο φλοπ.Αναλογα την δυναμικη το επιπεδο κλπ κλπ ολα στεκουν και το call και το lead και το c/r αρκει να ξερεις γιατι το κανεις . Bλεποντας το ομως in a vacuum και χωρις κανενα read το πιο ευκολο και stadar για τους παραπανω λογους ειναι το check/call . Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Sorry sorry δεν ηθελα να υποτιμησω πλακιτσα!Ανελυσα γιατι μαρεσει το call και γιατι δεν το θεωρω ποτε λαθοςΕιναι περιεργο το χερι και φανταζομαι δεν μπορει να υπαρχει καθολικη απαντηση για το what's best στο φλοπ.Αναλογα την δυναμικη το επιπεδο κλπ κλπ ολα στεκουν και το call και το lead και το c/r αρκει να ξερεις γιατι το κανεις . Bλεποντας το ομως in a vacuum και χωρις κανενα read το πιο ευκολο και stadar για τους παραπανω λογους ειναι το check/call .na se rotiso kati sto opoio exo la8os skeptiko...an itan HU 8a ekana auto pouleo mallon. tora pou to ksanaskeftomai se 3 way 8a ekana c/c opos les. to problima einai to eksis.diskoleuomai na kanw to c/c akoma kai se 3 way gt skeftomai oti 8a xaso ena pot to opoio mou anikei logo megalis equity... kai etsi kanw iperepi8etikes kinisis( bet,check raise,ktl...) .einai la8os antimetopisi auti? Παράθεση
harima Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Sorry sorry δεν ηθελα να υποτιμησω πλακιτσα!Ανελυσα γιατι μαρεσει το call και γιατι δεν το θεωρω ποτε λαθοςΕιναι περιεργο το χερι και φανταζομαι δεν μπορει να υπαρχει καθολικη απαντηση για το what's best στο φλοπ.Αναλογα την δυναμικη το επιπεδο κλπ κλπ ολα στεκουν και το call και το lead και το c/r αρκει να ξερεις γιατι το κανεις . Bλεποντας το ομως in a vacuum και χωρις κανενα read το πιο ευκολο και stadar για τους παραπανω λογους ειναι το check/call .na se rotiso kati sto opoio exo la8os skeptiko...an itan HU 8a ekana auto pouleo mallon. tora pou to ksanaskeftomai se 3 way 8a ekana c/c opos les. to problima einai to eksis.diskoleuomai na kanw to c/c akoma kai se 3 way gt skeftomai oti 8a xaso ena pot to opoio mou anikei logo megalis equity... kai etsi kanw iperepi8etikes kinisis( bet,check raise,ktl...) .einai la8os antimetopisi auti?Μωρε δεν υπαρχει στανταρ με αυτα τα φυλλα και ποτε δεν εισαι και πολυ λαθος οτι και να κανεις.Οταν ομως θες να κανεις fine tune το game σου πρεπει να διαβαζεις καθε κατασταση ξεχωριστα και οχι Ι has a draw I betz I rebetz etc. Eιναι παντα αναλογα το board texture τους αντιπαλους κλπ κλπΠχ σε αυτο το χερι. Γιατι σκεφτεσαι οτι θα χασεις κατι που σου ανοικει? Απο που και ως που? Αν τους τοποθετησεις σωστα σε ranges και ειδικα τον SB που εχει πολυ Ασσο θα δεις οτι και αυτουνου του ταλαιπωρου του ανοικει μεγαλο μερος του ποτ.Οποτε λες. Κανω raise γιατι?-Διωχνω καλυτερα? Μπορει κανα ΚQ.- Πετανε Α ? σιγουρα οχι στο flop θα πρεπει να βαρεσω και turn .Τι παιχτης ειναι αυτος? Ειναι ικανος να πεταξει Α? Σε τι με βαζει που raisarw δυο ατομα και συνεχιζω να βαραω σε blank turn?Αν με 3betshovaroun? Πρεπει να callarw fuck..Το σταυρο μας ναναι φλιπCallaroun χειροτερα? Χμμμ -Κανω raise για να ''τελειωνω το χερι'' να μαζεψω τα νεκρα λεφτα και οτι και να γινει ειμαι καλα? Εχχχ δε ξερω αν ειναι υγιες thnking αυτο στο συγκεκριμενο σποτ αλλα μπορει να χει και λιιιιγα καλα.Οσο για το donk bet που λες γενικα δε μπορει ναναι κακο αν το χεις σαν κινηση στο παιχνιδι σου και ξερεις να το χειριζεσαι. Μπορει να σε φερει σε σκατοσποτς ομως πιο πολυ απ'ολα τα moves. Εγω γενικα το αποφευγω ακομα Αν ηταν heads up το χερι θα ταν αλλιως. Αλλα δε μπορω να σκεφτω τωρα ειναι πρωι Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Δυστυχώς έχασα την επαφή με το thread λόγω υποχρεώσεων και έτσι έχει προχωρήσει η κουβέντα και δεν πρόλαβα να πάρω θέση νωρίτερα ενώ είναι μια από τις παρτίδες που μ αρέσει πολύ για ανάλυση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Για να μην επαναλαμβάνομαι, συμφωνώ 90%+ με ότι λέει ο harima στο thread. Με δυο λόγια, θεωρώ κακό το check/raise στο flop δεδομένων των stacks και του 3way σε FT.Preflop με χέρια αυτού του τύπου, επίσης δεν μ' αρέσει το squeeze, που φουσκώνει το pot εκτός θέσης και θα με αναγκάσει να χάσω όλο το equity που έχω (και με πολύ καλά implied odds αν ξέρω να το χειριστώ σωστά postflop) σε ενδεχόμενο raise, κάτι που μπορεί να κάνει αρκετά light και συχνά ένα επιθετικό button στο συγκεκριμένο σημείο αν βάλει λίγο leveling στο παιχνίδι του (πχ, το bb κάνει squeeze, το sb με το flat δεν έχει κάτι πολύ δυνατό, ας κάνω represent monster με reraise κοκ) Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2011 Μωρε δεν υπαρχει στανταρ με αυτα τα φυλλα και ποτε δεν εισαι και πολυ λαθος οτι και να κανεις.Οταν ομως θες να κανεις fine tune το game σου πρεπει να διαβαζεις καθε κατασταση ξεχωριστα και οχι Ι has a draw I betz I rebetz etc. Eιναι παντα αναλογα το board texture τους αντιπαλους κλπ κλπΠχ σε αυτο το χερι. Γιατι σκεφτεσαι οτι θα χασεις κατι που σου ανοικει? Απο που και ως που? Αν τους τοποθετησεις σωστα σε ranges και ειδικα τον SB που εχει πολυ Ασσο θα δεις οτι και αυτουνου του ταλαιπωρου του ανοικει μεγαλο μερος του ποτ.Οποτε λες. Κανω raise γιατι?-Διωχνω καλυτερα? Μπορει κανα ΚQ.- Πετανε Α ? σιγουρα οχι στο flop θα πρεπει να βαρεσω και turn .Τι παιχτης ειναι αυτος? Ειναι ικανος να πεταξει Α? Σε τι με βαζει που raisarw δυο ατομα και συνεχιζω να βαραω σε blank turn?Αν με 3betshovaroun? Πρεπει να callarw fuck..Το σταυρο μας ναναι φλιπCallaroun χειροτερα? Χμμμ -Κανω raise για να ''τελειωνω το χερι'' να μαζεψω τα νεκρα λεφτα και οτι και να γινει ειμαι καλα? Εχχχ δε ξερω αν ειναι υγιες thnking αυτο στο συγκεκριμενο σποτ αλλα μπορει να χει και λιιιιγα καλα.Οσο για το donk bet που λες γενικα δε μπορει ναναι κακο αν το χεις σαν κινηση στο παιχνιδι σου και ξερεις να το χειριζεσαι. Μπορει να σε φερει σε σκατοσποτς ομως πιο πολυ απ'ολα τα moves. Εγω γενικα το αποφευγω ακομα Αν ηταν heads up το χερι θα ταν αλλιως. Αλλα δε μπορω να σκεφτω τωρα ειναι πρωι Ego kratao 1 sigouro, to oti itan lathos to raise sto river.(kai den to leo ek tou apotelesmatos)Tora gia to raise sto flop, pezoun ola afta pou egrapses. To raise mou tha itan kapou stis 200-250K. ek tou apotelesmatos o Button sigoura tha efevge. To read mou gia ton siggekrimeno antipalo(SB) itan flush draw, or weak A.@Safesteps, an theleis grapse tis skepseis sou giati akoma me vasanizi i partida. Prota apola skeftome sick sick 4D!!!!! Deftero, aktos apo to flat call sto river, den exo apofasisei pos tha to pexo an xanatixei!!!! Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Egw edw exw ena aplo kanona 3 way toso deep mou aresei to call flop... Genika as played was good, just cry/call river..... Einai toso polarized to bet tou sto river pou to call einai ok.... Se heads up pot the ekana c/r flop 4x Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 douleuo ena programma gia na to ma8o. einai to equilab apo pokerstrategy.kai einai i efarmogh Senario analyzer. epiasa tin partida auti. an 8elei kapoios me gnoseiw na boi8isi stin analisi kai sto pos auti epireazei to play mas 8a imoun ipoxreos.Flop.: (sto buton exo bali san range to ka8orismeno ORC. ston sb piga na balo 35/19 alla den ebgainan sosta apotelesmata. etsi ta ebala manual..Board: A:diamond:6:diamond:Q:spade: Equity Win TieBU 21.11% 19.91% 1.20% { 33+, A2s+, K2s+, Q6s+, J7s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, A2o+, K7o+, Q9o+, J9o+ }SB 22.70% 21.34% 1.35% { 22+, A3s+, K7s+, Q8s+, J9s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, A7o+, KTo+, QTo+, JTo }BB 56.19% 54.89% 1.30% { QdJd }turnBoard: A:diamond:6:diamond:Q:spade: 4:club: Equity Win TieBU 26.10% 24.96% 1.14% { 33+, A2s+, K2s+, Q6s+, J7s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, A2o+, K7o+, Q9o+, J9o+ }SB 28.06% 26.72% 1.34% { 22+, A3s+, K7s+, Q8s+, J9s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, A7o+, KTo+, QTo+, JTo }BB 45.84% 44.47% 1.37% { QdJd }riverBoard: A:diamond:6:diamond:Q:spade: 4:club: 4:diamond: Equity Win TieBU 5.78% 5.78% 0.00% { 33+, A2s+, K2s+, Q6s+, J7s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, A2o+, K7o+, Q9o+, J9o+ }SB 5.61% 5.60% 0.00% { 22+, A3s+, K7s+, Q8s+, J9s+, T8s+, 98s, 87s, 76s, A7o+, KTo+, QTo+, JTo }BB 88.61% 88.61% 0.00% { QdJd }meta? Παράθεση
Recommended Posts