SamGreek Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 STT 9 παικτών, ο limper έχει στατιστικά VPIP/PFR/steal%/3-bet: 23/6/7/7.4 σε δείγμα 213 παρτίδων (το 3-bet σε δείγμα 68 raises που αντιμετώπισε) και ο ΒΒ σε δείγμα 164 έχει 23/14/21/5.8 (όταν το έπαιζα είχα μικρότερο δείγμα αλλά δε θυμάμαι τι στατιστικά έβλεπα ακριβώς). Σε αυτό το flop ποντάρετε 100%? Πόσο συχνά κάνετε check?Full Tilt, $11 Buy-in (60/120 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 6 PlayersPoker Tools by CardRunners - Hand DetailsBB: 4,282 (35.7 bb)UTG: 2,485 (20.7 bb)MP: 1,289 (10.7 bb)CO: 2,275 (19 bb)Hero (BTN): 2,120 (17.7 bb)SB: 1,049 (8.7 bb)Preflop: Hero is BTN with T AUTG folds, MP calls 120, CO folds, Hero raises to 320, SB folds, BB calls 200, MP foldsFlop: (820) 6 7 T (2 players)BB checks, Hero checksTurn: (820) 5 (2 players)BB bets 600, Hero calls 600River: (2,020) J (2 players)BB bets 2,020, Hero calls 1,200 and is all-inResults: 5,240 potFinal Board: 6 7 T 5 JBB showed 8 8 and won 820 (-2,120 net)Hero showed T A and won 4,420 (2,300 net)Έπειτα είδα ότι ο αντίπαλος έχει σε 1500 περίπου SnG (αγνώστου filed, συνολικά) περίπου 5.5% ROI με avg buy-in $4. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Εξαρτάται τι ρωτάς: check behind για pot control ή check behind για value στο turn;Pot control με τα blinds που έχεις, γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν χωράει! Εξάλλου με ~6% 3bet σημαίνει ότι δεν σε έχει πουθενά crashed με το flat call του. (6.1% είναι το range που σε έχει crashed). Άρα standard cbet εκτός και σχεδιάζεις c/behind για να πάρεις value στο turn, που δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλές κάρτες για turn που ή δεν θα σου αρέσουν ή που θα είναι action blockers... Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Κυρίως για να πάρω value στο turn λόγω εξαπάτησης. Το θέμα είναι πόσο θα μου κοστίσει ένα free card. Επίσης θεωρώ ότι με ένα φύλλο σαν αυτό που είχε θα είχε κάνει σίγουρα 3-bet αν δεν υπήρχε ο limper, οπότε θεωρώ δύσκολο να πάρω call από χειρότερο φύλλο του range του με cbet στο flop. Το αντίβαρο είναι το texture που όπως ορθά λες είναι πολλά τα turn cards που ή δε θα μου αρέσουν ή δε θα με βοηθήσουν να πάρω value στη συνέχεια. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αν ο παίκτης είναι αρκετά σκεπτόμενος δεν έχει range εκεί για flat call με τα blinds που έχεις εκτός από φύλλα τύπου KQ. Άρα είτε σε 3betάρει ή foldάρει. Γιατί με το raise που κάνεις δεν έχει odds για set mining.Κατά τη γνώμη μου το flat call του εκεί είναι κακό no matter what he holds! Από την άλλη τώρα, τα 8άρια του είναι το very bottom του range του που θα κάνει 3bet σύμφωνα με το ποσοστό του, άρα κατά τη γνώμη μου είναι στο range του για flat call, όπως και τα 9άρια. Φυσικά στο range του είναι και 7άρια και 6άρια, αλλά με τα blinds που έχεις, αν έχει setάρει so be it! Δεν σε νοιάζει και πολύ αν θα πάρεις value σε ενδεχόμενο bet σου στο flop. Είναι σημαντικά αυτά που έχει μέσα στο pot ήδη. Αν αυτός βρει range για floating ή call, είναι δικό του πρόβλημα. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Tto line pou tha akolouthousa einai b/c/b no fold se kanena street. Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 se auto to flop vs flat den kanw pote cheack.... opws eipe kai o safesteps otan kapios se flatarei kai exeis katw apo 20bb einai apla kakos pektis kai to kanei me kapio pp (sinithos). ara einai telio flop pou tha nomizei oti apla exeis kanei miss kai pas na tou to pareis...bet/bet/bet imo... mi sou pw toso agro pout on blepw pezei an se girnage sto flop... (krinodas apo ta bet zizing kai to line tou) Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Δεν σε νοιάζει και πολύ αν θα πάρεις value σε ενδεχόμενο bet σου στο flop. Τότε τελικά γιατί να ποντάρουμε στο flop? Τo SPR από μόνο του δεν είναι κι ο καλύτερος λόγος. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Δεν σε νοιάζει και πολύ αν θα πάρεις value σε ενδεχόμενο bet σου στο flop. Τότε τελικά γιατί να ποντάρουμε στο flop? Τo SPR από μόνο του δεν είναι κι ο καλύτερος λόγος.Διαφωνώ κάθετα! 820 στο pot και 1800 πίσω είναι αρκετά να θέλω να τα διεκδικήσω επί τόπου... Παράθεση
Recommended Posts