D.uK.e Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Ας μεινουμε απλα, στο οτι ο καθενας στο τραπεζι πανω, βγαζει σχεδον παντα τον πραγματικο του εαυτο..Και αν δεν σε νοιαζει, οτι κανεις "φουστιες" σε αλλους.. καποια μερα θα βρεθει καποιος, να σε κανει να το καταλαβεις.. Απλα τα πραγματα.Το να μιλας ενω δεν συμμετεχεις σε μια παρτιδα, το slowroll, η οποιοαδηποτε παρομοια πραξη, αν ειναι επιτιδευμενη, θεωρειται 100% ανηθικη.Απλα οποιος δεν γνωριζει την ηθικη.. δεν καταλαβαινει ουτε το αντιθετο.ΥΓ: Δεν φταινε αυτοι που κανουν τους πολλους λογαριασμους. Αυτοι που τους αφηνουν και δεν το ελεγχουν πιο συχνα φταινε. Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Το να μιλας ενω δεν συμμετεχεις σε μια παρτιδα, το slowroll, η οποιοαδηποτε παρομοια πραξη, αν ειναι επιτιδευμενη, θεωρειται 100% ανηθικη.Μου δινεις ενα παραδειγμα για slowroll παρακαλω, γιατι κατι δεν καταλαβα μαλλον καλα. Παράθεση
streetAcer Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 [youtube:2vquqki0]MAJ0ibzf4yk[/youtube:2vquqki0]δε νομίζω να μην καταλάβεις τώρα... Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Ναι φιλε μου καταλαβα ,αλλο ειχα καταλαβει πριν αλλα τωρα its ok οντος ειναι οχι απλα ανηθικο αλλα ανεντιμο κιολας.Ξυλωμα το καρεκλοποδαρο και κυνηγι ηθελε ο τυπος Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2011 Η ηθικη και το poker απο ποτε εγειναν ταυτοσημα ?!ποτε δεν εγιναν και ουτε θα γινουν. Αυτο ομως δεν ειναι δικαιολογια, τα σκατα οση κολωνια κι αν τα ριξεις σκατα θα ειναι μια ζωη!! Παράθεση
Recommended Posts