Toympas Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Paradise poker 20+2 freeze out.Τελικο τραπεζι 7 παιχτες εχουμε απομεινει καταταξη 3ος stack 55k ο 1ος 105κ και ο 2ος 65κ.Blinds 750/1500Button position hand AK off.Action πασσο ολοι και raise εμεις στα 4250Reraise allin το s/b με 14κ stack και allin το b/b που ειναι ο 2ος της καταταξης και μας καλυπτει.Εμεις?????? Παράθεση
kampanario Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 auto call Παράθεση
TheDonkey Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 foldθα διατηρήσεις την θέση σου στο τουρ και ή αποκλείεται ο s/b και κερδίζεις μια θέση στα έπαθλα η ο b/b χάνει 14Κ και αποκτάς κάποιο προβάδισμα για την συνέχειαεκτός και υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν αναφέρει για τούς παίχτες Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 call kai moutza sto computerTT is a fold,JJ is close,QQ/AK einai call Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 call kai moutza sto computerTT is a fold,JJ is close,QQ/AK einai callΚαι εγω αυτο επελεχα φιλε μου υπολογιζα στο isolate του αλλα βρεθηκα αντιμετωπος με τραγικα παιγμενους ΑΑ.Απο την αλλη 40 σχεδον b/b δεν ειναι κριμα να καρφωνονται ετσι ενω εχουν απομεινει 7 ακομα?Απο την παραλλη ομως αμα δεν υπηρχε το s/b δεν ειμαστε auto cal???Ολα αυτα περασαν απο το μυαλο μου και νομιζω πως εκανα καλη επιλογη παντος.Ευχαριστω και εσενα και τους προηγουμενους posters οπως και εσενα για την συμβουλες. Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2011 Oi AA den itan tragika paigmenoi, alla eksairetika paigmenoi. Nomizo pire max value.Re su, meta to raise kai rerais eprepei na ton baleis ton allo toulaxiston se kalo zeugari i AK. De nomizo na riksare olo to stack tou xoris na exei tin korufi tou range tou. JJ+,AK. An ton baleis se auto to range(ante bale kai AQ mesa, an kai de nomizo na ekane reraise allin) den exeis to equity gia na kaneis to call. An exeis tight eikona sto trapezi kai deis tetoio allin kalutera na pas paso. An eixes deiksei oti klebeis sinexeia ta blinds isos kai na eprepe na kaneis to call Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Οι ΑΑ ειναι τραγικα παιγμενοι γιατι πολλυ απλα με ενα τετοιο hand σε ft το μονο που δν θελεις ειναι να διωξεις κανεναν αφου ειδη υπαρχει action απο πισω.Και βεβαια πηρε max value αφου επεσε πανω σε τετοια hands btn/sb/bb.Αν κρατουσα ομως ΑΤ, ΑJ,AQ ,η καποιο middle pair δεν θα επερνε απολυτος τιποτα και μετα απο τετοιο preflop action το μονο που θα καταφερνε ηταν να αυξησει το stack του κατα 30% περιπου.Και η εικονα μου ητανε κλασσικη εικονα του μεγαλου stack που φυλαγεται απο το μεγαλυτερο και πιεζει τα μικροτερα. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 auto call βέβαια. bits ξαναδές το λίγο. Είσαι σίγουρος ότι πετάς ΤΤ και αρκετά άλλα εκεί; Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Auto call ΑΚ, και θα συμφωνήσω με bits για τα ΤΤ. Τυχαίνει και πήγα στο προσφατο τελικό τραπέζι ΤΤ πάσο, και σε συζητηση με bits συμφωνήσαμε ότι τετοια σποτς είναι high varience γενικά...ps θα έχανα με τα ΤΤ αν τα εβαζα αλλά θα ήταν coin με αυτόν που με κάλυπτε.Gio θα το επαιζες εκει με ΤΤ, 99? JJ θα ήταν το οριο μου αλλά μαλλον θα ετρωγα το time bank μου για να κανω το call εκει...και μην γελάσετε αλλά συνήθως βγάζω ένα νομισμα και το παίζω όταν είμαι ακριβώς 50-50 στην απόφασή μου...είναι μέθοδος αντι τιλτ!! Παράθεση
TheChald Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2011 συνήθως βγάζω ένα νομισμαεγώ ρίχνω ένα ζάρι.. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2011 Το ζαρι εχει εξι πλευρες... Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2011 Το ζαρι εχει εξι πλευρες...Ναι, ειναι οι εξης: call, fold, αποσυνδεση, επεστρεψα, φοβαμαι να μπω, λυπαμαι να πασαρω. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 auto call βέβαια. bits ξαναδές το λίγο. Είσαι σίγουρος ότι πετάς ΤΤ και αρκετά άλλα εκεί;sry gia tin kathisterisi eixa dei tin epomeni selida kai tyxaia se mia sizitisi mou pan oti eixes rwtisei.nai eimai sigouros.nomizw oti exei poly tight range ekei.thelw na pw kai kati gi ayto to spot.pistevw oti an enas paiktis thewrei vasi tou game flow oti exei ena x edge s ena teliko trapezi prepei na apofevgei oso to dynaton perissotero na vazei tis markes tou(me call obv oxi me FE) me fyllo pou tou equity tou einai mikrotero apo to estimated %tou edge tou. ayto fysika de mporei na ypologistei kapws arithmitika alla fantazomai exete kapoia idea tou ti ennow.epi tis ousias poulame ligo equity se kapoio xeri,gia na kratisei perissotero to tournoua opou to perissotero= me megalutero pleonektima gia mas. to antistrofo isxyei fusika an exume pesei se megathiria. Παράθεση
stikis Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Genika JJ+ kai AK call.. Gia to stiki pu stis 9 fores pu tha paiksei ta TT setarei 10 einai call kai ta TT giati apla eimai mprosta apo ta panta!!! Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Χμ, σωστό αυτό με το x% edge bits. To πρόβλημα είναι ότι αυτό το edge δεν είναι και τόσο μεγάλο και οι περισσότεροι καλοί παίκτες το υπερεκτιμούν. Γενικά είμαι της άποψης ότι value δεν πετάω και ας έχω μεγαλύτερο variance. Για το χέρι τώρα, σκέφτηκα ότι αν ήμουνα στο ΒΒ θα pushαρα με AJs+, 77+ και ίσως και κάτι παραπάνω αν μου είχες δώσει δικαιώματα. Και απ’ ότι φαίνεται καλά θα έκανα αφού θα πετούσατε ΤΤ και. AQ. Το gap σας μεταξύ raising range και calling range είναι απλά τεράστιο. Απέναντι σε αυτό το range μπορείται να υπολογίσετε με τι callάρετε αν και δεν ξέρω τον παίκτη στο BB. Πάντως, νομίζω ότι και ICM να βάλετε και +edge και σχετικά tight BB το calling range σας παραμένει αδύναμο. Παράθεση
stikis Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 to gap tou raising range me to calling range se button raise nomizw oti etsi ki alliws einai terastio... Den ekatsa na to valw katw mathimatika alla mono empeirika 33bb me TT kai AQ se auto to senario dn ta paizw.. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Το μεγάλο είναι σωστό. Το τεράστιο είναι leak. Παράθεση
konosz Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 apenanti se weak kai poly tight opponents opou to edge einai megalo, protimw na valw ta lefta post flop, ki as petaxw kapoia chips sti mesi.an shovarei ekei kanas daimonas vevaia me 99+ kanw high five monitor.to AK nomizw simfwnoume oloi pws einai instant call. Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Χμ, σωστό αυτό με το x% edge bits. To πρόβλημα είναι ότι αυτό το edge δεν είναι και τόσο μεγάλο και οι περισσότεροι καλοί παίκτες το υπερεκτιμούν. Γενικά είμαι της άποψης ότι value δεν πετάω και ας έχω μεγαλύτερο variance. Για το χέρι τώρα, σκέφτηκα ότι αν ήμουνα στο ΒΒ θα pushαρα με AJs+, 77+ και ίσως και κάτι παραπάνω αν μου είχες δώσει δικαιώματα. Και απ’ ότι φαίνεται καλά θα έκανα αφού θα πετούσατε ΤΤ και. AQ. Το gap σας μεταξύ raising range και calling range είναι απλά τεράστιο. Απέναντι σε αυτό το range μπορείται να υπολογίσετε με τι callάρετε αν και δεν ξέρω τον παίκτη στο BB. Πάντως, νομίζω ότι και ICM να βάλετε και +edge και σχετικά tight BB το calling range σας παραμένει αδύναμο.This. Παράθεση
harima Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 omg omg omg Dana snap Gordon it! Παράθεση
Recommended Posts