peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Καλησπεραεδω και περιπου 3 μηνες μου εχουν κλειδωσει το λογαριασμο λογω του οτι ενας πολυ κοντινος μου συγγενης κ ενας φιλος του εκαναν collusion.Εστελνα επανειλημενα emails να μου εξηγησουν το λογο και η απαντηση τους στην ουσια ηταν οτι πληρωνω την παρανομια τους και λογω του οτι ο ενας ειναι στενος συγγενης μου.Λενε πως δεν μπορουν να ρισκαρουν το ενδεχομενο οτι μπορει καποια στιγμη ο συγκεκριμενος να χρησιμοποιησει το λογαριασμο μου.Οσο και αν προσπαθουσα να τους εξηγησω οτι δεν ειναι σωστη η πολιτικη τους κ οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο αυτοι ηταν ανενδοτοι.Επαιζα περιπου 3 χρονια και δεν ειχα δωσει το παραμικρο δικαιωμα.Θελω λοιπον να ζητησω τη βοηθεια κυριως των mods αλλα και των ποιο εμπειρων μελων στην ενλογω πλατφορμα μηπως μπορεσουμε και βρουμε μια λυση.ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Φίλε μου , το pc και το account μας προσέχουμε που τα δίνουμε για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Και για να στο κλείδωσαν πρέπει να ήταν διαιωνιζόμενο το "έγκλημα" ( εδώ έπιασαν κάτι κινέζους μετά απο μήνες που είχαν ξεζουμίσει τα douple or nothing μπαίνοντας μαζικά και κάνοντας collusion , http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/stars-don-chinese-collusion-ring-time-line-819436/).Απορώ πως μπαίνεις στη διαδικασία να ανακατέψεις τους mods σε κάτι τέτοιο ( ανεξάρτητα το δίκιο ή άδικο σου και την απόγνωσή σου ). Τι να τους πουν ? Ότι είσαι καλό παιδί και το collusion το έκανε ο μπιπ συγγενής. Οι εταιρίες αυτές έχουν μια σταθερή πολιτική για αυτά τα θέματα για να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους και δεν νομίζω κανένα site να μπορεί να τους την αλλάξει.Φιλικά Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 αν και το collusion που εκαναν ηταν για πολυ λιγο και σε πολυ μικρα ορια απ οντως δεν παυει να ειναι παρανομο..αλλα..δεν εδωσα κανενα pc και κανενα account.η εταιρια μ εστειλε μια μερα ενα mail κ με ρωτησε αν εχω σχεση με το εν λογω ατομο.Εχοντας τη συνειδηση μου καθαρη τους απαντησα με ειλικρινεια οτι τον ξερω.Δεν πιστεψα οτι θα δημιουργουνταν τετοιο προβλημα διοτι παικτικα δεν υπηρχε καμια σχεση μεταξυ μας... Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 επισης θελω να ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο που εκαναν χωρις να εχουν καμια ενδειξη εις βαρος μου.το γιατι μου στειλανε το mail επειδη καποιοι ισως αναρωτηθουν πιθανον να εγινε επειδη στο παρελθον του ειχα στειλει καποια χρηματα αλλα μεχρι εκει! Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αν διαβάσεις το αντίστοιχο post από 2plus2 η pokerstars πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια (δεν θέλει να χάσει πελάτες = rake) ελέγχει διάφορα στοιχεία για να καταλήξει σε συμπεράσματα. Μήπως έπαιζες σε τραπέζια συχνά μαζί τους ( ανεξάρτητα αν δεν έκανες collusion ) , μήπως μετά παίζατε HU ? Υποθέσεις κάνω να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι μπορεί να είδαν και να σου στείλουν email. Ασφαλώς υποθέτω ότι υπάρχουν και ένδικες λύσεις για να βρεις το δίκιο σου απλά μου φαίνεται ότι αυτό που ζητάς από τους mods δεν έχει λογική imo. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 οριστε η απαντηση τουςMπορώ να κατανοήσω την απογοήτευσή σας σχετικά με το κλείσιμο τουλογαριασμού σας. Για να αποφύγουμε κάθε παρεξήγηση, δεν λέμε ότι έχετεπαίξει με τον 'χχχ' ή ότι έχετε παραβιάσει την αξιοπιστία τωνπαιχνιδιών μας.Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 'χχχ' έχει παραβιάσει τουςΌρους και Προυποθέσεις μας και αυτός ο παίκτης δεν είναι πια ευπρόσδεκτος ναπαίζει στο PokerStars. Σε περιπτώσεις σαν και αυτή πρέπει να πάρουμε όλα ταπιθανά μέτρα για να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης δεν θα αποκτήσει πρόσβασηστο PokerStars μέσω λογαριασμών άλλων παικτών. Ως αποτέλεσμα πρέπει νακλείσουμε όλους τους σχετικούς λογαριασμούς που δημιουργούν ένα τέτοιορίσκο. Δυστυχώς ο λογαριασμός σας είναι ένας από αυτούς.Η αξιοπιστία του site μας είναι το πρωταρχικό ενδιαφέρον μας και είναιλυπηρό το ότι τίμιοι παίκτες πρέπει να ταλαιπωρηθούν ως αποτέλεσμα ανέντιμουπαιχνιδιού από άλλους, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αυτή η δράση είναιαπαραίτητη. Το PokerStars λαμβάνει την ασφάλεια πολύ σοβαρά υπόψη, και θακάνει τα πάντα για να προστατέψει την ακεραιότητα των παιχνιδιών. Ένα μέροςτης προστασίας της ακεραιότητας των παιχνιδιών μας είναι να εγγυηθούμε ότιπαίκτες που προσπαθούν να εξαπατήσουν και να παραβιάσουν τους κανονισμούςμας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.Ενώ λυπούμαστε για το γεγονός ότι μπορεί να έχετε βρεθεί σε αυτή τη θέσηπαρά τη θέλησή σας, δεν θα συμβιβάσουμε τη στάση μας απέντι σε άτομα πουπαραβιάζουν τους κανονισμούς μας. Αν δεν είσαστε ικανοποιημένοι με αυτή τηκατάσταση, μιλήστε με τον χχχ- το σφάλμα είναι δικό του, και τοπρόβλημα προκλήθηκε από αυτόν και μόνο. Αν ο χχχ δεν είχε επιλέξεινα παραβιάσει τους κανονισμούς, θα μπορούσατε να παίζετε στο PokerStarsκανονικά.τα συμπερασματα δικα σας... Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Η μόνη "λογική" σε αυτό θα ήταν ο παίχτης 'χχχ' να μένει στο ίδιο σπίτι. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 συγνωμη ρε φιλε δηλαδη εχει καμια σημασια αν μενει η οχι?δεν σου εχει τυχει ποτε να παιξεις με φιλους σου online απο την ιδια συνδεση εστω για μια φορα?δε θελει παραπανω για να εντοπιστεις...αυτο κρατησες εσυ? το γεγονος οτι στο τελος φερονται σαν να απανταει κανα 10χρονο παιδακι πως σου φανηκε?''Αν δεν είσαστε ικανοποιημένοι με αυτή τηκατάσταση, μιλήστε με τον χχχ- το σφάλμα είναι δικό του, και τοπρόβλημα προκλήθηκε από αυτόν και μόνο. Αν ο χχχ δεν είχε επιλέξεινα παραβιάσει τους κανονισμούς, θα μπορούσατε να παίζετε στο PokerStarsκανονικά.''προς θεου δε θελω καμια αντιπαραθεση μαζι σου...οσο για τους mods δεν ειναι υποχρωμενοι να κανουν τπτ.ανεφερα το προβλημα μου εδω γιατι δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω και λογω του οτι διατηρουν καλες σχεσεις με την ποκερσταρς ζητησα τη γνωμη τους. Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αν μένει η πιθανότητα να αποδείξεις το δίκιο σου είναι πολύ δυσκολότερη. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς του site ρητά απογορεύεται οπότε το αποφεύγω.Από http://www.pokerstars.com/gr/poker/room/tos/5.2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η Υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά για την προσωπική χρήση του Χρήστη. Ο Χρήστης επιτρέπεται να στοιχηματίσει μόνο για την προσωπική του διασκέδαση. Σε καμία περίπτωση, δεν επιτρέπεται στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τον “λογαριασμό πραγματικών χρημάτων” του στο PokerStars για σκοπό διαφορετικό από τη χρήση της Υπηρεσίας. Ο Χρήστης πρέπει να παρέχει πλήρη και αληθινά στοιχεία σε σχέση με όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που δόθηκαν από το Χρήστη στο PokerStars και ο Χρήστης είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει αυτά τα στοιχεία στην περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτά. Ένας Χρήστης επιτρέπεται να έχει μόνο ένα λογαριασμό στο PokerStars και θα χρησιμοποιεί την Υπηρεσία χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μοναδικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, ο χρήστης δε θα επιτρέψει σε άλλο πρόσωπο να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία μέσω του λογαριασμού του.Αν λοιπόν συνδεθούν με router δύο pc το pokerstars βλέπει ότι η ίδια ip αντιστοιχεί σε δύο παίχτες που βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι.Και εγώ φίλε μου δεν θέλω να αντιπαρατεθώ , να σε βοηθήσω θέλω να καταλάβεις που στηρίζονται ώστε αν μπορέσεις να προβάλεις αντεπιχειρήματα από την πλευρά σου. Αν δεν κάνω λάθος σε περίπτωση που δύο άτομα από το ίδιο σπίτι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγο "υπηρεσία" θα πρέπει πρώτα να ενημερώσουν. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 ε ρε γαμωτο μην ξεφευγεις απ το θεμα.σορρυ αλλα ειναι ακυρα ολα αυτα.διαβασε προσεκτικα τι μου στειλανε..οσο για το τελευταιο αν κ δεν ειναι αυτος ο λογος , οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα τουλαχιστο για τουρνουα των 180+ ατομων.εκτιμω την προσπαθεια σου αλλα μην προσπαθεις να με βγαλεις φταιχτη.ειλικρινα σου μιλαω εχω τη συνηδειση μ καθαρη.αλλιως δε θα ποσταρα καν.το αναφερει κ η ιδια η εταιρια αλλωστε... Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Μην παρευμηνεύεις αυτά που γράφω . Μου έκανες μια ερώτηση και εγώ σου απάντηση ( και απάνταγα και σύμφωνα με την ροή των πληροφορίων που μου έδινες για να δεις που στηρίζονται και τι μπορείς να κάνεις ) και δεν σε κατηγορώ για τίποτα . Επίσης θα μπορούσα καν να μην είχα ασχοληθεί όπως δεν είχε κανείς μέχρι τώρα .Για τα υπόλοιπα λοιπόν '>http://www.pokerstars.com/gr/poker/room/tos/ Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 τεσπα..σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες αλλα δυστυχως δε μου εδωσες καποια γνωμη που 8α μ βοηθησει.περισσοτερο καταναλωθηκες στο αν φταιω με καποιο τροπο. Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Εκεί είναι όλη η ουσία που στηρίζονται για να το αντικρούσεις.Αλλιώς μπορώ να σου πω : Δεν φταις αυτά είναι παιδιάστικα επιχειρήματα από την pokerstars imo.Και κλείνω την δικιά μου τοποθέτηση εδώ .ΥΣ: Αν διαβάσεις ότι έχεις ποστάρει θα διαπιστώσεις ότι 1) Δεν έχεις αναλύσει τι έχει γίνει και αν τελικά έγινε με την ίδια ip και 2) Πως συσχέτισαν τον λογαριασμό σου με αυτόν που έπραξε το collucion . Και να θέλουν οι mods να σε βοηθήσουν θα θέλουν στοιχεία για να στείλουν στην pokerstars υπέρ σου ή να σε συμβολέψουν τι να κάνεις. Περιγράφεις γενικά δηλαδή ένα πρόβλημα λες και υπάρχει πιθανότητα να στείλουν mail στην pokerstars χωρίς υπερασπιστική γραμμή για να τους πούνε ότι είσαι σωστός και ότι το mail τους είναι απαράδεκτο . Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 ok..αν λοιπον καποιος νομιζει οτι μπορει ν βοθησει ας μου στειλει πμ κ απο μεριας μου θα γινω οσο αναλυτικος χρειαστει προκειμενου να γινει μια καλη προσπαθεια ..σ ευχαριστω κ παλι Παράθεση
ASXETOS7 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 λοιπον παιδια να σασ πω κατι παρομοιο αλλα με διαφορετικη αντιδραση απο την stars....Στον ΠΡΩΤΟ λογαργιασμο ειχα καρφωσει 1000ευρω.καποια στιγμη αποφασισα να φτιαξω αλλον ενα με μονη διαφορα στα στοιχεια το nickname και το email μου.Ξεκιναω και παιζω με τον καινουριο χωρισ να ενημερωσω την stars.Εχανα ακομα 1000-1500 στον ΔΕΥΤΕΡΟ ενω καιαπο τουσ δυο εστελνα χρηματα σε φιλουσ που ειχαμε παιξει αρκετεσ φορεσ απο το ιδιο ip σε regular tour και σε home games(με τα home games τωρα μπορει να βρισκει ακομα πιο ευκολα ποιοι ειναι οι φιλοι και συγγενεισ).καποια στιγμη ο κολλητοσ μου (ειχε χασει περιπου 40ευρω) φτιαχνει νεο account και στελνει στην stars mail να σβησει τον παλιο.η απαντηση τουσ ηταν το παγωμα και των δυο λογαριασμων.Οταν μου το εδειξε,εστειλα και εγω mail να τουσ πω για τα 2 account μου.ποια ηταν η απαντηση??????ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ που ειστε εντιμοσ και μασ ενημερωσατε(ειχαν περασει 5 μηνεσ απο οταν ανοιξα το 2ο) και εκλεισαν απλα τον παλιο.γιατι εγω δεχτηκα συχγαρητιρια ενω ο φιλοσ μου εφαγε παγωμα και κραξιμο.Μηπωσ εγω ημουν καλυτεροσ πελατησ δλδ περισοττερο rake γιαυτουσ. Παράθεση
ASXETOS7 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 βρικα και το mail Hello Konstantinos,Thank you for your honesty in providing this information.It appears that you are now aware that it is a violation of our Terms ofService for a player to create more than one account at PokerStars.Following your admission, our records confirm that the following accountsbelong to you:'-------' (main account)'-------'We have closed all identified duplicate accounts and left the main accountopen as the only account you are permitted to use at PokerStars. Anyremaining account balances on your closed accounts will be transferred tothis account.For your reference, the PokerStars Terms of Service are available on ourwebsite: Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 εμενα μου μπλοκαρανε το account στη tilt χωρις να μου δωσουν καμια εξηγηση!οταν η ευγενεια μου "χαθηκε¨" και αρχισα να τσακωνομαι ασχημα μαζι τους και να τους βριζω,μου ειπαν οτι ειχα φτιαξει πολλους λογαριασμους για να επωφελουμαι του refer a friend.εκατσα λοιπον με τους φιλους μου.που τους ειχα κανει refer και τους στειλαμε τις ταυτοτητες τους με mail.με ετρεχαν επισης στις τραπεζες για να τους αποδειξω οτι και η καρτα που ειχα κανει καταθεση ηταν δικια μου(ειχα ξανακανει καταθεση στο παρελθον απο την ιδια καρτα και ουδεν προβλημα)και καθομουν κ εφτιαχνα win bank λογαριασμους και μ@λ@κι3ς γιατι απο τη τραπεζα μου ειπαν οτι μονο αυτο μπορω να κανω!αφου λοιπον τα εστειλα ολα και ξεκαθαρισα οτι και η καρτα ειναι δικια μου αλλα και πως οι αλλοι λογαριασμοι ειναι φιλων μου και οχι δικοι μου,μου απαντησαν πως δε μπορουν να ανοιξουν το λογαριασμο μου ακομα γιατι πρεπει οι φιλοι μου να αποδειξουν με καποιο εγγραφο την οδο που μενουν!με λιγα λογια αν θελουν να σου ζαλισουν τα @@ ,το κανουν με καθε τροπο!φυσικα και οταν ξεκαθαριστει το θεμα δε προκειται να ξανασχοληθω με αυτο το site,με το χειροτερο support που εχω συναντησει ποτε και που μπλοκαρουν account με πανω απο 1000$ μεσα για τη πλακα τους! Παράθεση
vassilis21 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 einai bstrdoi me oli ti simasia tis lexis. ta kolopaida tis poker strs ehoun vrei disekatomuria $ apo olous emas ta thumata kai mas sumperiferontai san na eimaste skoupidia!!! Kanenas sevasmos stin anthrwpini axioprepeia!!! xwria to oti exoun to pio stimeno software opou dinoun tis nikes sta tourney ekei pou goustaroun!!!! ELEOS--TIMWRHSTE TOUS OMADIKA!!!--STAMATHSTE NA PAIZETE EKEI!!!-KANTE APOXH NA MATHOUN NA SUMPERIFERONTAI!!! Παράθεση
vassilis21 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 εμενα μου μπλοκαρανε το account στη tilt χωρις να μου δωσουν καμια εξηγηση!οταν η ευγενεια μου "χαθηκε¨" και αρχισα να τσακωνομαι ασχημα μαζι τους και να τους βριζω,μου ειπαν οτι ειχα φτιαξει πολλους λογαριασμους για να επωφελουμαι του refer a friend.εκατσα λοιπον με τους φιλους μου.που τους ειχα κανει refer και τους στειλαμε τις ταυτοτητες τους με mail.με ετρεχαν επισης στις τραπεζες για να τους αποδειξω οτι και η καρτα που ειχα κανει καταθεση ηταν δικια μου(ειχα ξανακανει καταθεση στο παρελθον απο την ιδια καρτα και ουδεν προβλημα)και καθομουν κ εφτιαχνα win bank λογαριασμους και μ@λ@κι3ς γιατι απο τη τραπεζα μου ειπαν οτι μονο αυτο μπορω να κανω!αφου λοιπον τα εστειλα ολα και ξεκαθαρισα οτι και η καρτα ειναι δικια μου αλλα και πως οι αλλοι λογαριασμοι ειναι φιλων μου και οχι δικοι μου,μου απαντησαν πως δε μπορουν να ανοιξουν το λογαριασμο μου ακομα γιατι πρεπει οι φιλοι μου να αποδειξουν με καποιο εγγραφο την οδο που μενουν!με λιγα λογια αν θελουν να σου ζαλισουν τα @@ ,το κανουν με καθε τροπο!φυσικα και οταν ξεκαθαριστει το θεμα δε προκειται να ξανασχοληθω με αυτο το site,με το χειροτερο support που εχω συναντησει ποτε και που μπλοκαρουν account με πανω απο 1000$ μεσα για τη πλακα τους!Aloi vrwmismenoi kleftes tis tilt!!! Egw postara me apodeixeis grafikes parastaseis kai onomata se diafora poker rooms opws to poker land enantiwn tis full tilt parathetontas adiapsefsta epixeirimata gia to fake rigged stimeno software aftis tis etaireias--to stisimo pou peftei sta 100 prwta tourney twn regulars (stin bonus period)-stin evnoia pou ehoun paiktes apo hwres m diaforetiko nomisma analoga me tin agora sunalagmatos kai ta sumferont tis etaireias klp... Kai epeidi i alitheia ponaei mou efraxan ton logariasmo profasizomenoi oti ekana kapote log inn apo ena internet cafe -opou dithen kapoioi isws ekanan colusion ekei--KAI TO ANEKDOTO EINAI PWS AFTOI POU EPAIZAN APO KEI KATHE MERA ESTEILAN TAFTOTHTA KAI TOUS ANOIXAN TO LOGARIASMO--EGW POU APLA EKANA LOG INN HWRIS NA PAIXW MOU EFRAXAN ORISTIKA TO LOGARIASMO!!!Apisteftoi upokrites!!!! Alla otan ta stoixoia pou parethesa tous kaine, pws aliws na me timwrousan? frasontas to logariasmo mou glitwnoun apo to kathimerino kraximo sto idio to chat room tous.....pou logw twn epixeirimatwn mou...tha ginomoun pisteftos kai tha ehanan pelates. gia na min xexniomaste sas xana deixnw copy paste ena palio post pou esteila stin poker land me titlo -EMPISTEVESTE TI FULL TILT?ekana mini erevna gia full tilt. oloi oi paiktes akoma kai oi kerdoforoi opos ael1979---gkap13---swedenfish72---gunner_cy tseminisacy------kosturos ---myspeargun-----profteach kai polloi alloi sta prwta 100 tourney xanoun sunexws me roi -90% peripou-des grafikes parastaseis stin sharkscope.com- (egw eixa xasei 43 sunexomenes fores AA kai panw apo 40 set apo over set sta prwta 100--alla prepei na eixan kai oloi oi alloi badbeat arrwsta sta prwta 100 tourney.meta ta 100 diorthwnontai ta pragmata. (afto sumferei tin etaireia giati empodizei tous paiktes stin arxi na paroun olokliro to bonus$600 tis eggrafis afou otan xaneis periorizetai i dunatotita sou gia perissotera kai akrivotera buy inn.-egw katafera na parw mono 150bonus paizontas $50 average prin teloiwsei i bonus periodos.skefteite na empodizoun 1ekatommurio pelates na paroun meso oro $300bonus!!!!) episis tis periodous opou einai isxuro to euro se sxesi me to dollario kerdizoun eurwpaioi paiktes (giati sumferei tin etaireia na ginontai katatheseis se dollaria kai analipsis se euro) opws egine genari flevari 2010 opou kerdizan kai polloi ellines enw otan to eurw einai upotimimeno se sxesi me to $dollario tote kerdizoum pio suxna amerikanoi paiktes.etsi i etaireia kerdizei apo ti diafora sunallagmatos... ektos apo afta otan endiamesa mou edwsan extra 100 bonus 2 fores mesa stin bonus period exasa ti mia fora 11fores me full house kai ti defteri eixa gurw sta 50 sunexomena bad beat me 75%+ pleonektima les kai mpainei programa enantiwn opote einai na pairneis bonus. telos mia erwtisi. o ael1979 o kaluteros paiktis on line se ellada kai kypro me kerdi $550000 se pokerstars giati se 2 xronia exei zhmies stin full tilt? einai allos paiktis ekei? PARAKALW TA SXOLIA SAS....EGW DEN EXW KAMIA AMFIVOLIA GIA TON ARRWSTHMENO TROPO POU EPELEXAN NA MEGISTOPOIOUN TA KERDI TOUS. PARAKALW SXOLIASTE....... Read more: Pokerland Φόρουμ - empisteveste ti full tilt? http://pokerland.gr/forums/online-poker ... z1EHQ3k5Zz Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 gia mia malakia pou ekana ego se ena internet cafe i poker stars klidose 16 logariazmous ...olokliro to horio pezi bwin full tilt kai alla..ti tha gini tha mas kopsoun to poker kai sta internet cafe? alla stin teliki den anisiho giati afti hasan 1500dolaria rake to mina..iparhoun kai alou portokalies pou kanoun portokalia Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 να συμπληρωσω οτι μπλοκαρανε οχι μονο το δικο μου λογαριασμο,αλλα και πολλων γνωστων και φιλων,που δεν ειχα ποτε καμια συναλλαγη μαζι τους!μονο και μονο επειδη ειχαν παιξει απο την ιδια ip,ειτε απο νετ καφε,ειτε απο σπιτι,με τους παιχτες που ειχα κανει refer!το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θα επρεπε να ντρεπονται με τη γελοια συμπεριφορα που εχουν!και για να συμπληρωσω το προηγουμενο post μου,οι φιλοι μου εστειλαν χαρτια που πιστωποιουν τη διευθυνση κατοικιας τους,υπογεγραμμενα απο την ασφαλεια,εδω και μια βδομαδα και δεν εχω λαβει ουτε εγω αλλα ουτε και αυτοι καμια απαντηση και εχω στειλει απειρα mail!τα συγχαρητηρια μου για το ποσο αισροι μπορει να ειναι!μολις εχασαν 10-15 παιχτες απο το πελατολογιο τους!GG... Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 μολις εχασαν 10-15 παιχτες απο το πελατολογιο τους!GG...po po xreokopisaneee !!!!!!!!na sympliroso - opou yparxei kapnos yparxei ka fotia !! Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 τοτε κοιτα καλυτερα στο κεφαλι σου γιατι πρεπει να χει καει..πονηρε! Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 και αντι να καθεσαι καθε φορα που σε βλεπω,να γραφεις τη @@ρια σου σε καθε post,βρες κατι καλυτερο να κανεις να περνας την ωρα σου!καθε σπιτι εχει τουαλετα . Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 τοτε κοιτα καλυτερα στο κεφαλι σου γιατι πρεπει να χει καει..πονηρε!to pano h to kato ?basika ta dika sou den prepei na diaferoun kai poli,, apla roto apo periergia Παράθεση
Recommended Posts