foustouki Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 http://www.pokertableratings.com/hand-h ... 6461712933Ειναι ενα παλιο χερι που ειχα παιξει vs breakeven regular.Δεν εχω stats απο tracker τα μονα μου reads ηταν οτι το παιχνιδι ειχα αγριεψει πολυ και τα 3bet/4bet ηταν πολυ light και απο τους 2 μας.comments?Πιστευω preflop,flop+turn το action απο την μερια μου ειναι στανταρ.bet sizing σε καθε street?Σχολια για το river action? Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2011 to vriksw polu kalo mias k o A einai i teleia karta g thin value bet... Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2011 Επιτέλους ένα χέρι από HU Cash Ναι και εμένα μου φαίνονται στανταρ flop+turn. Στο river τώρα ο Α δεν αλλάζει και πολλά για μένα γιατί δύσκολο να κάνει call 2 street με Α. Ούτε αυτόν πρέπει να τον νοίαζει τόσο. Ουσιαστικά για μένα το range στο river είναι Τx, 88,99, JJ, Α3. Αποκλειώ το slow play με ΑΑ , ΚΚ λόγω της δυναμικής του match. Ωραίο value bet (για εμένα εκεί στα μάτια του αντιπάλου δεν μπλοφάρεις σχεδόν ποτέ ). Τα sizing ωραία μου φαίνονται γιατί πετυχαίνεις ένα ωραίο shove bet στο river. Σκέφτομαι όμως για το turn bet μήπως το κάναμε πιο μίκρο μήπως του δώσουμε περιθώριο να κάνει spazz out Ax κτλπ. Έτσι και αλλιώς πάλι καλό shove bet στο river θα έχουμε. Τι λές? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2011 Κοιτα αν εκανε slowplay ΚΚ,ΑΑ δεν με πολυενδιαφερει στην προκειμενη τα λεφτα θα μπουν με αυτο το flop+turn.Τωρα με τον Α στο river σκεφτηκα οτι τυχον A high flushdraws πλεον με κερδιζουνε ειδικα οταν εφαγα snap call στο river πιστευα οτι επιασε τον A ενω κυνηγουσε χρωμα.Για το turn sizing πιστευω ηταν το καταλληλο για να shovaρει flushdraw η οτιδηποτε αποφασισει να shovarei.Τελικα αποφασισα river να shovaρω γιατι ο Α ειναι τελεια καρτα για μενα αν τυχον μπλοφαρα για να συνεχισω river για να τον κανω να foldaρει pp η Τx.Μολις εκανε snap call ξενερωσα προς στιγμη αλλα οκ τελικα Παράθεση
Recommended Posts