tavou Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 καλησπέρα φίλοι μου Έχω rakeback deal με το Cardrunners και έχει μέσα ένα πρόγραμμα το TFPT(trully free poker training)που μαζεύοντας έναν αριθμό FTP το μηνα σου δίνει από 1 week έως ολόκληρο μηνα συνδρομή στο site!Μπορώ να κατεβάσω τα video αλλα για να τα δω πρέπει να βάλω ένα lisence που ισχύει για 14 μέρες και μετά πρέπει να ξανακάνω log in για να το κάνω renew αλλα μετά από 14 μέρες δεν θα έχω πια το free week θα το έχω τον άλλο μηνα πάλι Έψαξα λίγο στο net αλλα ρωτάω και εδώ μήπως γνωρίζει κάποιον τρόπο να κάνω remove το license που έχει το αρχείο?(εκτος απο το να ηχωγραφισω και να κανω capture με καποιο προγραμμα οπως camtasia)Επίσης αν γράψω αυτά τα αρχεία σε dvd θα ζητάνε και license αν τα βάζο στο dvd ? ps1:άμα βρω κάποια λύση μπορώ να φτιάξω ένα ωραίο zip αρχείο και να το μοιραστώ στο forum πάντως Ευχάριστω! Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 BB FlashBack Pro Recorder , δωκιμασε αυτό. κάνει record ότι θες εσύ από την οθόνη και το αποθηκεύεις . είναι κ πολύ απλό. Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 αν τα καταφέρεις πάντως περιμένουμε το share Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 καλησπέρα φίλοι μου (εκτος απο το να ηχωγραφισω και να κανω capture με καποιο προγραμμα οπως camtasia) νομίζω και το σναγιτ είναι καλό για αυτή τη χρήση . ακόμα υπάρχουν πάμπολα αδδων του μοζιλλα που κάνουν παρόμοιες douleiesΕυχάριστω! Παράθεση
tavou Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 αυτό το post το χα κάνει ιανουάριο όπως βλέπετε πάει τώρα η συνδρομή όπως πάει και full tilt Παράθεση
Recommended Posts