Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Hand History for Game 27669621404 (Full Tilt)

Tourney Hand NL Texas Hold'em - Thursday, January 27, 10:03:34 ET 2011

Table 64000 Rush Guar (Rebuy) (214772872) Table 35 (Real Money)

Seat 1 is the button

Seat 1: Inside Ur Head ( $1028883.00 )

Seat 2: blackmaff ( $285390.00 )

Seat 3: sato_mato ( $224855.00 )

Seat 4: konsta83 ( $951983.00 )

Seat 5: NEfinestMPLS ( $1587805.00 )

Seat 6: Gents ( $712341.00 )

Seat 7: Havalencia ( $730000.00 )

Seat 8: goldlv126 ( $206005.00 )

Seat 9: Przemo88 ( $501182.00 )

Inside Ur Head posts ante of $2000.00 .

blackmaff posts ante of $2000.00 .

sato_mato posts ante of $2000.00 .

konsta83 posts ante of $2000.00 .

NEfinestMPLS posts ante of $2000.00 .

Gents posts ante of $2000.00 .

Havalencia posts ante of $2000.00 .

goldlv126 posts ante of $2000.00 .

Przemo88 posts ante of $2000.00 .

blackmaff posts small blind $8000.00 .

sato_mato posts big blind $16000.00 .

Dealing down cards

Dealt to Havalencia

Th.pngAd.png

konsta83 raises $40000.00

NEfinestMPLS folds

Gents folds

Havalencia calls $40000.00

goldlv126 folds

Przemo88 folds

Inside Ur Head folds

blackmaff folds

sato_mato folds

FLOP:

Tc.pngTd.pngKd.png

konsta83 bets $88000.00

Havalencia calls $88000.00

TURN:

8h.png

konsta83 checks

Havalencia bets $100000.00

konsta83 calls $100000.00

RIVER:

4h.png

konsta83 checks

Το τουρνουά είναι rush οπότε δεν έχουμε ασφαλείς πληροφορίες.

Παραμένουν 30 παίκτες με avg λίγο κάτω από το 1 εκατομμύριο chips.

Το ποστάρω επειδή έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις 2-3 φορές και τόσο βαθιά σε τουρνουά.

Μπορείτε να σχολιάσετε το παίξιμο μέχρις εκεί αλλά περισσότερο θέλω να δούμε τι κάνουμε στο ρίβερ από τη στιγμή που έχουμε θέση.

Το check αποκλείεται;

Αν υπάρχει value bet πόσο περίπου είναι;;

Σε περίπτωση call στο bet πιθανότατα κερδίζουμε. Αν όμως έχουμε raise τι κάνουμε; Ψιλιαζόμαστε παγίδα; Εκεί υπάρχει δυνατότητα fold (εδώ όχι μάλλον γιατί θα χουμε γίνει commited).

Δημοσίευση

ta fulla pou se kerdizoun einai to KT ta 88 oi KK kai to T8(an einai tromera loose o antipalos kai duskola se rush)..ta 44 den akolouthoun sto turn ektos apo kakistous antipalous...to thema einai oti einai rush kai sti thesi sou tha fovomoun tous KK kai ta 88...me pontarisma sto river apo ti mporeis na pareis value pleon?AK kai KQ?duskola na pareis value k pio efkola na peseis se trap antikeimenika...an epeza thn pasa tha ekana ena value bet alla skeftomenos pio kathara ap thn ap eksw isws to check einai pio suneto...(an exoume reraise pantws panta xanoume)

Δημοσίευση

geoponos μάλλον σκέφτομαι πιο passive από εσένα. Με αυτό που λες όμως νομίζω ότι (εάν προφανώς μπεις στην παρτίδα που για ε΄σενα παίζετε) γίνεσαι τελείως commited στο hand. Όπως λέει ο souramaliki αν έχουμε reraise στο river χάνουμε και δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον αποκλεισμό μας. Θα περιμένω μέχρι αύριο εάν υπάρξει και άλλος σχολιασμός και ποντάρω την συνέχεια (όχι την κατάληξη) η οποία νομίζω και αυτή δέχεται σχολιασμού.

Υ.Γ. souramaliki το 44 το έχω δυσκολότερο να κάνει raise utg. Παρ'όλα αυτά εάν το κάνει δεν είναι δύσκολο μετά από αυτό το action και με όσα έχει επενδύσει να callarει στο turn μπας και του κάτσει το θαύμα.

Υ.Γ.2 Σημαντικό τι εύρος φύλλων έχει;; Και από εκεί ξεψυρίζουμε αν υπάρχει πιθανόττηα να πάρουμε κάποιο value και αν αξίζει το ρίσκο.

Δημοσίευση

Κοίτα με ~45ΒΒ και τόσο βαθιά δεν σε νοιάζει από τι χάνεις. Ο μοναδικός σκοπός σου είναι πως θα πάρεις περισσότερο value από το φύλλο σου ωστέ να έχεις ενά καλό stack για να πιέσεις να μπεις final table. Το χέρι παίζεται από μόνο του, ειδίκα σε τέτοιο river. Στο turn θα βάραγα 2/3 ώστε να έχω ένα καλό shove size river bet. Επίσης το c/r στο flop θα μου άρεσε γιατί υπάρχουν πολλά χειρότερα φύλλα που θα σε κάνουν call και μεγαλώνεις το pot.

Δημοσίευση

laxmana έγραψε:

Κοίτα με ~45ΒΒ και τόσο βαθιά δεν σε νοιάζει από τι χάνεις. Ο μοναδικός σκοπός σου είναι πως θα πάρεις περισσότερο value από το φύλλο σου ωστέ να έχεις ενά καλό stack για να πιέσεις να μπεις final table. Το χέρι παίζεται από μόνο του, ειδίκα σε τέτοιο river. Στο turn θα βάραγα 2/3 ώστε να έχω ένα καλό shove size river bet. Επίσης το c/r στο flop θα μου άρεσε γιατί υπάρχουν πολλά χειρότερα φύλλα που θα σε κάνουν call και μεγαλώνεις το pot.

Συμφωνώ στα περισσότερα αλλά στο flop δεν υπάρχει check/raise, έχουμε θέση εμείς!

geoponos έγραψε:

pre flop mallon tha to petaga,nit edw :)

Δεν χρειάζεται να είσαι nit για να τα πετάξεις εδώ! Standard fold preflop από τη θέση του hero και μ' αυτά τα stacks.

Havalencia έγραψε:

Υ.Γ.2 Σημαντικό τι εύρος φύλλων έχει;; Και από εκεί ξεψυρίζουμε αν υπάρχει πιθανόττηα να πάρουμε κάποιο value και αν αξίζει το ρίσκο.

Θα πάρεις value από AA, ΑΚ, KQ, QQ, JJ (τουλάχιστον! κάποιες φορές και από χειρότερα).

Δεν τα πετάμε σε raise σε τέτοιο spot, μ' αυτό το action και τα stacks. Αν πρόκειται να σκεφτούμε fold σε c/r του, τότε check behind. Ούτε σημαίνει ότι χάνουμε σε c/r του, έχει αρκετές μπλόφες εκεί. Το ΚΚ μπορεί να κάνει δύο checks σε turn και river μετά από c-bet flop, πιο συχνά όμως θα πάει για stop'n'go, αλλά το κυριότερο θα κάνει μικρότερο cbet. Το 88 δεν κάνει check στο river τόσο συχνά όσο το ΚΚ (έχει ψυχολογική ρίζα αυτό που λέω, σκεφτείτε το). Δεν περιμένω να δω 44 επίσης, το οποίο επίσης δεν κάνει check river εύκολα. Το KT επίσης δεν κάνει τέτοιο cbet. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα του ΑΤ το οποίο όμως παίζει συχνά c/r στο turn και σπανιότερα c/c.

Θεωρώ τεράστιο leak πάντως, το call preflop μ' αυτά τα stacks από τη θέση σου.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για το χρόνο safesteps. Αυτό είναι το σημαντικότερο που λες στην τελευταία πρόταση, δηλαδή να βρω τα leaks μου.

Το call λοιπόν είναι λάθος preflop. Υπάρχει μόνο fold εκεί.

Τώρα στη συνέχεια του hand και αφού μπήκαμε.

Κάνω bet στα 120κ και τρώω all-in. Τώρα;;; Είμαστε commited για call βάσει του range του μετά από αυτό το action;;;

Δημοσίευση
Συμφωνώ στα περισσότερα αλλά στο flop δεν υπάρχει check/raise, έχουμε θέση εμείς!

Ωπ... Συγνώμη εννούσα raise στο φλόπ.

Κάνω bet στα 120κ και τρώω all-in. Τώρα;;; Είμαστε commited για call βάσει του range του μετά από αυτό το action;;;

Δεν θα το πέταγα για τους λόγους που προανέφερα και για τους λόγους που είπε ο safestep.

Δημοσίευση

Havalencia έγραψε:

Εντελώς μαθηματικά είσαι committed για τον απλούστατο λόγο ότι χρειάζεσαι 25% για το call και ακόμη και αν το range του είναι αυστηρά {KK,88,44,ATs,KTs,ATo,KTo}, δηλαδή ότι σε κερδίζει ή σε κάνει split έχεις 10% equity. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχεις 15% περισσότερο equity από άλλα φύλλα ή μπλόφα. Μόνο ΑΑ να προσθέσω στο παραπάνω range, αυτομάτως πηγαίνεις στο 25%, χωρίς καθόλου μπλόφα! Αν συνυπολογίσω την αδυναμία που δείχνουν τα bets σου που μπορεί να τον κάνουν να πιστέψει ότι έχει folding equity, τότε δεν βρίσκω fold στο allin του.

Το φάσμα του αποκλεισμού βέβαια, προσδίδει μια διαφορετική βαρύτητα στην απόφαση. Αν νιώθεις άνετα με 23 και κάτι blinds να συνεχίσεις και πιστεύεις ότι θα βρεις εύκολα καλύτερο spot για να διεκδικήσεις με αξιώσεις το FT τότε και το fold εμφανίζεται ως option. Όπως όμως προανέφερα, όταν θα αποφασίσω να betάρω αυτό το river σε τέτοιο σημείο θα έχω αποφασίσει από πριν τι θα κάνω σε raise. Αν πρόκειται να τα πετάξω δεν θα κάνω καθόλου το bet.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους απαντήσατε (και αν πείτε και άλλη άποψη ακόμη καλύτερα).

Instant call εκανα (instant μετά την κινησή του γιατί πήρε όλο το time για να αποφασίσει πριν το all in) και είδα με απογοήτευση τα ΚΚ. Έφαγα όλο το trap από την αρχή μέχρι το τέλος ντυμένο με πολύ call και time σε όλα τα streets! :P

Δημοσίευση

Αρχικα fold pre ειναι η καλυτερη επιλογη.

Τωρα αφου μπηκες στην παρτιδα σε αυτη την φαση του τουρνουα ασχετα με το τι ειχε τελικα ο αντιπαλος προτιμω raise flop bet turn και shove river.

Αν ειναι να πληρωθεις απο ΑΑ,ΑΚ κλπ θα πληρωθεις ετσι και αλλιως.

Αν εχει JJ-QQ και κανεις call φλοπ δεν παιρνεις action ευκολα στην πορεια ακομα και σε draw να σε βαλει δεν ξερω αν ρισκαρει να callαρει μελλοντικα bets σου.

Προτιμω σε αυτην την φαση του τουρνουα να εχω το κεφαλι μου ησυχο παιζοντας τα φυλλα μου επιθετικα χωρις trapping και τετοιες ιστοριες γιατι μπορει να μπλεξω σε επομενα street.

Αν πχ κανω call φλοπ και turn ειναι J-Q-K ειμαι σε δυσκολη θεση μετα αν πονταρει και στην πραξη παρολο που θα εχει trips το χερι σου ολο και γινεται bluff catcher.

Οποτε προτιμω raise flop - bet turn - και εχω ενα ευκολο shove στο river εκτος αν βγουν οι χειροτερες καρτες σε turn-river.