Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

μετα τα σημερινα 100ευρα που εχασα σε live cash game σε μαγαζι της πολης μου πειστικα οτι τελικα δεν φταινε τα σαιτ για τα τρελα μπαντ μπιτ,ειναι να το χεις να εισαι γκαντεμης.Με λιγα λογια στην πρωτη παρτιδα ειχα ΚΚ και μετα απο 15ευρω reraise και call απο ενα γερο-τζογαδορο στο φλοπ ανοιξε 10 3 5 rainbow,πεταω τις υπολοιπες μαρκες μου μεσα(35ευρα) και μετα απο ελαχιστη σκεψη παταει call ο παπουλης δειχντοντας το μαγικο AJ(αχρωμο φυσικα),στο river ηρθε ο μαγικος ασσος του.παιρνω αλλη μια καβα 50ευρα και παιζω υπομονετικα μιας και επαιζα με 6 τζογαδορους ασχετους απο ποκερ,ηξερα δηλαδη οτι οταν παρω φυλλο θα το πληρωθω.μετα απο λιγο τσακωνω ασσους και πριν προλαβω να μιλησω εχουν μπει 2 ατομα ρεστα,πεταω μεσα τις μαρκες μου δειχνει ΚΚ ο ενας JJ ο αλλος,φυσικα στο φλοπ εσκασε ο μαγικος ρηγας για να χασω και τα υπολοιπα 50ευρω μου...Σημερα λοιπον πειστικα οτι δεν φτενε τα online sites,η εισαι γκαντεμης η δεν εισαι απλα :angry:

• 1 month later...
Δημοσίευση

μαρέσει που μιλας για τα άλλα 6 άτομα (με τον ορο τζογαδορους ) δηλαδή εσύ τι είσαι αθλητής ? (το ποκερ ειναι αθλημα κτλ ? ) αν το πιστεύεις τότε πώς μπορεις να μιλάς για γκαντεμια και τύχη ? :mrgreen: παρολαυτά οχι και γκαντεμης ρε φίλε το οτι έσπασαν οι ασσοι σου δεν λέει κάτι μεσα στο προγραμμα ειναι .

Δημοσίευση
μαρέσει που μιλας για τα άλλα 6 άτομα (με τον ορο τζογαδορους ) δηλαδή εσύ τι είσαι αθλητής ? (το ποκερ ειναι αθλημα κτλ ? ) αν το πιστεύεις τότε πώς μπορεις να μιλάς για γκαντεμια και τύχη ? :mrgreen: παρολαυτά οχι και γκαντεμης ρε φίλε το οτι έσπασαν οι ασσοι σου δεν λέει κάτι μεσα στο προγραμμα ειναι .

Νομίζω το poker θα γίνει άθλημα και μάλιστα ολυμπιακό και νομίζω θα είναι και στο London το 2012 εάν θυμάμαι καλά.. ;)