kastan Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2011 Καλησπερα παιδια, εχει διαβασει κανεις αυτο το βιβλιο ? ειναι για τουρνουα/cash? θα ηθελα μερικες αποψεις, ευχαριστω. Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2011 kastan έγραψε: Παράθεση Καλησπερα παιδια, εχει διαβασει κανεις αυτο το βιβλιο ? ειναι για τουρνουα/cash? θα ηθελα μερικες αποψεις, ευχαριστω.τιποτα απο τα δυο. ειναι για την ψυχολογικη αντιμετοπιση του ποκερ. ειναι παρα παρα πολυ καλο. θα σε βοηθησει Παράθεση
apithanos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2011 το βιβλιο ειναι στα ελληνικα? Παράθεση
kerkireos Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Ενα απο τα καλυτερα και πιθανοτατα μαζι με την τριλογια του Hurrington το σημαντικότερο βιβλιο για το ποκερ που εχω διαβασει (βασικα στην μεση ειμαι)...Must για ολους οσους ασχολουνται με το ποκερ... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Το βιβλίο είναι στα Αγγλικά. Δεν αναφερεται σε pot odds , implied odds , ή οποιοδηποτε αλλο θεμα στρατηγικης.Αναφερεται στην ψυχολογια του ποκερ. Πως να αντιμετωπιζουμε τα bad beats , τα downswings , πως να παιζουμε εντός του bankroll μας. Προσπαθει να μας πεισει πως τα αποτελεσματα στο ποκερ κρινονται μακροχρονια κλπ κλπ κλπ.Ειναι απιστευτο το πόσα πράγματα διαβασα μέσα, τα οποία έχω συναντήσει κατά καιρούς στον εαυτό μου ως ελαττωματα. Πραγματικα το βιβλίο "χτυπάει κέντρο" σε κάθε του σχεδόν σελίδα , και έχει γίνει το "καταφύγιο" μου κάθε φορά που τα βλέπω όλα "μαύρα" στο πόκερ.Αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής του κάθε παίκτη που παίρνει στα σοβαρα το πόκερ! Παράθεση
nikaimar Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 είναι στα αγγλικα . Παράθεση
liondani Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 http://www.bookdepository.co.uk/Poker-Mindset-Matthew-Hilger/9780974150239Δωρεάν αποστολή και πολύ καλή τιμή !Εγώ από εκει το πήρα Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Οποιος το θέλει σε pdf να μου στείλει pm Παράθεση
dani filth Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2011 David Sklansky & Ed Miller - No Limit Hold'em αυτό το βιβλίο το έχει διαβάσει κανείς??? αξειζει ??? για τουρ η μετρητά?? Παράθεση
kerkireos Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2011 Το ολοκληρωσα σημερα το Poker Mindset...Το συνιστω ανεπιφυλακτα ακομα και για οποιον παιζει εστω και μια μερα ποκερ...Θα τον προφυλαξει απο πολλα δεινα! Παράθεση
Recommended Posts