xrysafis Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2011 Χαιρετεθα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τα εξης.Θελω ενα προγραμμα που να μου δειχνει συνοπτικα ποιοι παιχτες που εχω μαρκαρει οτι με ενδιαφερουν ειναι online και που παιζουν ωστε να μην τους ψαχνω με το find player. Βρηκα οτι το smart buddy κανει αυτη τη δουλεια αλλα το εχει η full tilt (για την οποια ενδιαφερομαι)στη λιστα με τα απαγορευμενα προγραμματα:1)ξερετε καποιο αντιστοιχο προγραμμα που να δουλευει για τη full tilt και να επιτρεπεται?2)η χρηση απαγορευμενου προγραμματος τετοιου τυπου (οχι δλδ bot ή tournament calculator κτλ) θεωρειτε οτι ειναι δυνατο να μου δημιουργσει προβλημα? εχει κανεις καποια εμπειρια?ευχαριστω Παράθεση
xrysafis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 μολις ανακαλυψα οτι ουτε το smart buddy λειτουργει πλεον.οπως και να χει ενα τετοιο προγραμμα θα μου ηταν πολυτιμο και δεν καταφερα να βρω κατι. δε ξερει κανεις ρε παιδια? Παράθεση
gademis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2011 koita to player gps apla de 8imamai me poia sites leitourgei..Molis bei online kapoios marked sou erxetai sms/skype message klp analoga ta settings. Παράθεση
xrysafis Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2011 εσυ το χρησιμοποιεις? φαινεται οτι μαλλον σταματησε να λειτουργει Παράθεση
Recommended Posts