kasspav Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Ψαχνω ατομα για πάνω να μοιραστουμε τα έξοδα...ειμαι σιγουρα ενας και παίζει ένα ακόμη άτομο. Επιθυμητη αναχώρηση την Παρασκευή κατα τις 12:00-13:00. Οποιος εχειθεση ας στειλει κανα πμ το τηλ του να τον πάρω. Ευχαριστώ! Παράθεση
2maniac Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 καλημερα παυλο!!! αμα ταξιδευεις ολη μερα σε βλεπω παλι κατα το πρωι να μην βλεπεις κανενα full sto flop και στο river να πετας τα φυλλα σου!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: τα λεμε πανω..... Παράθεση
scout316 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 ela pavlo egw tha anevw ,ke sas pigenw for free giati tha pigena outos i alos , exw ena palio datsun sas fotwnw piso osa atoma eiste ka figame, dose simio sinadishs narthw na sas paralavw. Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2011 Καλημέρα "άρρωστε" φίλε μου Kasppav!Έρχομαι εγώ παρέα... Αν είναι έρχομαι σταθμό Λαρίσσης με τον προαστιακό και φεύγουμε από εκεί...Μπορούμε να πάμε και με το δικό μου αυτοκίνητο αν θέλεις! Έχω κάνει την διαδρομή πολλές φορές.... Παράθεση
Recommended Posts