vamvoux Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 για όποιον ενιδαφέρεται διαθέτω 50 shares των 2,2 δολλαρίων το καθένα για το τουρνουά του πάρτυ ποκερ των 215 δολλαρίων το κάθε share έχει 1% απο το prize οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους απο paysafe card μέχρι μεταφορά σε πάρτυ ποκερ ποκερσταρς fulltilt xrc κλπόποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μύνημα το ξέρω είναι λίγο αργά έχει μόνο μιάμιση ώρα μέχρι τήν έναρξη και το ποιό πιθανόν είναι να μήν βρεθεί ενδιαφερόμενος αλλά το κάνω έτσι για την παρέα το buy in έτσι κι αλλιώς το έχω διαθέσιμο το user name μου στο πάρτυ είναι vamvoux Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 συμπληρώνω ότι όποιον το ενιδαφέρει και έχει και skype μπορεί να γίνει σε split screen mode και να είμαστε σε συννενόηση για να παιχτεί σχεδόν παρέα με τις δικές μου αποφάσεις φυσικά να έχουν το μεγαλύτερο βάρος Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 exeis pm. otan mpeis sto chat write to me Παράθεση
Recommended Posts