JeanJK Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Παιδιά μια απλή ερώτηση:Τρεις είναι στο φλόπ BB, MP, Button.Ο BB check. O MP bet. Οι άλλοι δύο call (Button, BB).Turn: Όλοι checkRiver: Όλοι check.ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ SHOWDOWN????? Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Αυτός που έχει κάνει τελευταίος ποντάρισμα, δηλαδή στην περίπτωση αυτή ο MP, μετά το BUTTON και μετά ο BB. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Είναι θέμα poker room. Υπάρχουν αίθουσες που ορίζουν last aggessor ανεξαρτήτως σε ποιο street έγινε το last betting action, και άλλες που ορίζουν button order (SB, BB etc) αν στο river δεν υπήρχε betting. Θεωρώ πιο πρακτικό το δεύτερο γιατί δεν χρειάζεται να θυμάσαι ποιος είναι last aggressor. Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2011 safesteps έγραψε: Παράθεση Είναι θέμα poker room. Υπάρχουν αίθουσες που ορίζουν last aggessor ανεξαρτήτως σε ποιο street έγινε το last betting action, και άλλες που ορίζουν button order (SB, BB etc) αν στο river δεν υπήρχε betting. Θεωρώ πιο πρακτικό το δεύτερο γιατί δεν χρειάζεται να θυμάσαι ποιος είναι last aggressor.Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και εγώ για το δεύτερο ήξερα. Όταν μου απάντησαν τα παιδιά, δεν είχα λόγο να αντιπαρατεθώ. Σκέφτηκα: "Κατι θα ξέρουν τα παιδιά, εσύ είσαι οτι να ναι. Ακόμα για το showdown δεν έμαθες θες και να κερδίσεις" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Δεν είχα δει τότε την απάντηση σου. Πάλι καλά έπεσα τυχαία σημερα πάνω στο θέμα.Ελεγα απο μέσα μου "Είναι δυνατόν??" Το χω κόψει το online αλλά δύο χρόνια δεν το συνάντησα ποτέ??????? Κι αν το συνάντησα το θυμάμαι λάθος???"Και πάλι thanx. Μου φυγε ένα βάρος. Παράθεση
Recommended Posts