GEOR78 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2011 θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα βιβλια, αν καποιο ειναι απαραιτητο και καλο για ονλαιν ποκερInsider Secrets To Playing Texas Hold'em Poker Online (Theo Cage)Internet Texas Hold'em Winning Strategies From An Internet Pro (Matthew Hilger)Online No-Limit Texas Hold'em Poker For Beginners (August O' Meara)Playing Texas Hold'em Online - The Professional's Guide (A.J. Mills)Winning Secrets Of Online Poker (Douglas W. Frye & Curtis D. Frye)υγ. εννοειτε οτι διαβαζω καλα αγγλικα Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 GEOR78 έγραψε:Internet Texas Hold'em Winning Strategies From An Internet Pro (Matthew Hilger)Ήταν το πρώτο μου βιβλίο πριν 3 χρόνια περίπου! Ας πούμε ότι για πρώτο βιβλίο και στην εποχή του ήταν decent enough. Εκτός του ότι το θεωρώ απαρχαιωμένο πλέον, αναφέρεται σχεδόν αποκλειστικά σε limit holdem!Τα άλλα δεν τα γνωρίζω... Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 ευχαριστω για την απαντηση safesteps, εχεις καποιο να προτεινεις? και αγγλικο δεν πειραζει, το κατεχω το διαβασμα της γλωσσας ,ειναι απαραιτητο πια... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Tournament ή cash και τι stakes; Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 tour 2$-3$-4$-5$-11$ kai rebuy Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Η σειρά 'Winning poker tournaments, one hand at a time' με VOL I, II και το III να κυκλοφορεί όπου νά 'ναι θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλή. Ωστόσο σ' αυτά τα stakes δεν ξέρω πόσο χρήσιμη θα φανεί. Θα βρεις πολλά advanced concepts αλλά δεν εφαρμόζονται όλα στα low stakes. Εγγυημένα θα ανεβάσει το ποκερικό επίπεδο της σκέψης σου.Σε κάθε περίπτωση θεωρώ δεδομένο ότι έχεις διαβάσει πρώτο και δεύτερο τόμο Harrington πριν προχωρήσεις σε πιο advanced readings. Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2011 grapsou tournament poker edge, kateabse ola ta video se ena mhna kai desta.... polu kalitera kai up to date apo oti exw diabasei ...ektos tou oti blepeis pros na pezoun real time, exei analiseis tour apo autous , kai reasoning tin wra pou pezoun kai kanoun diafores kiniseis...bebea akoma kai auta gia na ta katalabeneis 100% thelei na katexeis polu kala ta concepts se harrington... Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 στην παυπαλ απο τραπεζικο γκισε γινετε καταθεση? Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 και κατι ακομα , τα βιντεο τους μπορω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου και να τα εχω στον σκληρο μου? Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 GEOR78 έγραψε:και κατι ακομα , τα βιντεο τους μπορω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου και να τα εχω στον σκληρο μου? nai Παράθεση
Recommended Posts