Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Freeze out tournament στο ριο το Σαββατο

Εχουμε μεινει 7 και money list εχουμε 5

Ειμαστε το 3ο σε μεγεθος stack με 37κ (50κ ο 1ος 40κ ο 2ος)

blinds 800/1600 sb position hand K-7 off.

Reads για utg:Καλος σφιχτος παιχτης και limp μονο μια φορα στο τελικο τραπεζι δειχνοντας 5-5 ολα τα αλλα raise.

Δραση:Limp το utg και big stack fold ολοι οι υπολοιποι.

Call και εμεις τα αλλα 800 check το bb.

Flop: Kc Qd 7h rainbow.

Bet εμεις 3500 fold το bb call to utg.

Turn. 8d

Bet εμεις 7000 reraise 25000 απο το utg.......

???????

Βοηθειστε παρακαλω και μετα θα αναλυσω σκεψεις και δραση.

Ευχαριστω.

Δημοσίευση

Εγω συνηθιζω να κανω τετοιου τυπου χερια fold pre παρα τα καλα odds γιατι συνηθιζουν να με φερνουν σε πολυ δυσκολες καταστασεις που δε μπορω ακομα μαλλον να χειριστω.

Επισης αν μου απαντησεις οτι πας για να χτυπισεις απο 2pair και πανω τοτε να σε προλαβω οτι δεν εχεις τα οdds και συνηθως ουτε implied μιας και με το limp και ο αλλος μπαλες εχει συνηθως.

Aν εκανα call και ειχα το action που σου συνεβει θα προσπαθουσα να δω κανα ονειρο εκεινη την ωρα . limped pot ειναι δε καταλαβαινω τιποτα. :)

Δημοσίευση

reasons to shove

δε νομίζω ότι κάνεις πατάτα ούτε ότι είσαι σε οριακό hand...έχετε μείνει 7 με 5 ΙΤΜ και προφανώς οι θέσεις 3-5 δεν πρέπει να πληρώνουν πολλά...παίζεις για να κερδίσεις εκεί...τα 25κ με το image που μας λες θα μπορούσε να τα κάνει με ΑΚ ή ακόμη και TJ...το να έχει ΚQ είναι bad set up και το να έχει σετ το αποκλείουμε αφού σύμφωνα με αυτά που μας είπες θα είχε κάνει raise or fold pre ή fold(αυτό το image αν είχε 88 στο lead bet θα είχε πάει πάσο)...από τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις call pre νομίζω ότι το shovαρισμα είναι στανταρ σε αυτό το board στο flop, που νομίζω είναι και το μοναδικό λάθος σου...έχεις 37κ και παίρνοντας το ποτ με shove το αυξάνεις κατά 10% σε FT...shove κ βάζουμε το δίλημμα στον αντίπαλο...ενώ τώρα του δίνουμε την ευκαιρία με το 'φοβισμένο ψείρισμα' να μας διώξει..αλλιώς τι board περιμένεις για να παίξεις αυτό το hand?

Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι το call pre...αλλά εφόσον μπλέκεσαι με τέτοιο χέρι νομίζω ότι ιδανικότερο Board είναι μόνο το ΚΚ7...

reasons to fold

o μοναδικός λόγος να πάω πάσο εδώ πια είναι το να υπάρχουν 2 πραγματικά short-stack οι οποίοι μέσα σε 1 round θα αναγκαστούν να παίξουν all-in...

ενας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος νομίζω ότι είναι ο αριθμός των παικτών που ξεκίνησαν. Επειδή σε αυτά τα live tour είναι λίγοι άρα και οι συνολικές μάρκες είναι λίγες και άρα το γεγονός ότι έχασες αυτές που έχασες δε είναι καταστροφικό μιας και με 2 steal έχεις ξαναπάει σχεδόν εκεί που ήσουν...δεν παίζουν εκατομμύρια μαρκών όπως στα μεγάλα field άρα είσαι καλά ακόμα και με 25-27κ left behind... θα βοηθούσε να μας πείς και το money structure...

Δημοσίευση

harima έγραψε:

Εγω συνηθιζω να κανω τετοιου τυπου χερια fold pre παρα τα καλα odds γιατι συνηθιζουν να με φερνουν σε πολυ δυσκολες καταστασεις που δε μπορω ακομα μαλλον να χειριστω.

Επισης αν μου απαντησεις οτι πας για να χτυπισεις απο 2pair και πανω τοτε να σε προλαβω οτι δεν εχεις τα οdds και συνηθως ουτε implied μιας και με το limp και ο αλλος μπαλες εχει συνηθως

Ετσι και εγω,δε ξερω να παιξω με limp απο sb ειδικα με τετοια φυλλα.Αλλα τελος παντων αφου μπηκες δε παω πασο ποτε με το stack που εχεις πια.

Δημοσίευση

1ος 2000

2ος 800

3ος 600

4ος 400

5ος 200 αυτο ειναι το money structure

Τωρα παμε στην αναλυση του χεριου απο την μερια μου.

Κ-Q το απεκλεισα αμεσως απο utg δεν θα εκανε ποτε.

Slow K-K παιζει μεν αλλα επειδη τους δυο Κ τους βλεπω ειδη σπανια περιπτωση.

7-7 το ιδιο με ως ανω

8-8 το bet στο flop 3/4 pot οποτε το callarisma δυσκολο εως υπεραισιοδοξο.

Α-Α slow ειμαστε μπροστα.

Α-Κ slow πολλυ δυσκολο αλλα το κερδιζουμε κιολας

Q-Q τωρα αμα το εχει βαλει slow σε τετοιο level και απο τετοια θεση χαλαλι του.

Εν κατακλειδι κανω το call και το showdown μου δειχνει 7-7 απο μερια του και χανουμε.

Ευχαριστω πολλυ για τον χρονο των posters.