Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars Game #55479080356: Tournament #401010534, $20+$2 Hold'em No Limit - Level XI (400/800) - 2011/01/07 0:24:01 EET 2011/01/06 17:24:01 ET

Table '401010534 14' 9-max Seat #5 is the button

Seat 1: rammen888 (18972 in chips)

Seat 2: rassie1972 (15384 in chips)

Seat 3: kasspav (23466 in chips)

Seat 4: LennyLennyCA (40787 in chips)

Seat 5: valaraptor16 (41094 in chips)

Seat 6: madalain (16717 in chips)

Seat 7: VUK DJ (29325 in chips)

Seat 8: holyguacmole (18950 in chips)

Seat 9: Dreadman79 (17465 in chips)

rammen888: posts the ante 75

rassie1972: posts the ante 75

kasspav: posts the ante 75

LennyLennyCA: posts the ante 75

valaraptor16: posts the ante 75

madalain: posts the ante 75

VUK DJ: posts the ante 75

holyguacmole: posts the ante 75

Dreadman79: posts the ante 75

madalain: posts small blind 400

VUK DJ: posts big blind 800

HOLE CARDS

Dealt to kasspav

Ts.pngTh.png

holyguacmole: folds

Dreadman79: folds

rammen888: folds

rassie1972: folds

kasspav: raises 1176 to 1976

LennyLennyCA: folds

valaraptor16: folds

madalain: folds

VUK DJ: calls 1176

FLOP:

4c.pngQc.png4s.png

VUK DJ: checks

kasspav: bets 2455

VUK DJ: calls 2455

TURN:

4c.pngQc.png4s.png7c.png

kasspav: bets 3987

VUK DJ: calls 3987

RIVER:

4c.pngQc.png4s.png7c.png8s.png

kasspav: bets 14973 and is all-in

Αισθανθηκα οτι τα ΤΤ μου δεν ήταν επαρκή για να κερδίσω σε showdown, και προκειμένου να δειξω αδυναμία πονταρα turn και allin river...θεώρησα οτι οι στακες ήταν ιδανικές και το παίξιμό μου θα μπορούσε να κανει represent καλό φύλλο. Επίσης ειμαστε περιπου 200ατομα from itm και το τουρ ειναι το 22$1R1A.

Δημοσίευση

Αμα είναι ικανός να πετάξει Q μου αρέσει να τα μετατρέψουμε σε bluff γιατί στο river είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν το πέρνουμε με check. Το χρώμα πως θα το έπαιζε στο flop ξέρεις?? AQ θα το έκανε 3bet γιατί αν ναι δεν παίζουν και πολλές Q στο range του, αν και μετά το call στο turn για μένα έχει Qx+. Εσύ σε τι range τον έβαλες στο river?

Δημοσίευση

Δε ξερω αν μπλοφαρες ή value betares :) (Aυτο δεν ειναι το merge?? e? E? :) )

To μονο φυλλο που μπορεις να μπλοφαρεις στο μεγαλυτερο % ειναι JJ? και σε ενα μικροτερο ΚQ?

αρκετα μικρο κομματι για να θεωρεις οτι δεν ειναι καλα τα ΤΤ σου και υπαρχει αναγκη να τα μετατρεψεις σε μπλοφα.

Δημοσίευση

harima έγραψε:

Δε ξερω αν μπλοφαρες ή value betares :) (Aυτο δεν ειναι το merge?? e? E? :) )

To μονο φυλλο που μπορεις να μπλοφαρεις στο μεγαλυτερο % ειναι JJ? και σε ενα μικροτερο ΚQ?

αρκετα μικρο κομματι για να θεωρεις οτι δεν ειναι καλα τα ΤΤ σου και υπαρχει αναγκη να τα μετατρεψεις σε μπλοφα.

Τα ΤΤ σίγουρα δεν είναι καλά σε αυτό το σημείο και με check δεν το παίρνουμε στο river.Εκτός αν ο αντίπαλος είναι calling station.Αν έρθουμε στην θέση του αντιπάλου μας και έχουμε AQ ή KQ θα κάναμε call? Δύσκολο έτσι? Εμένα μου αρέσει αρκετά το play. Αφού βαρέσαμε το turn τουλάχιστον. Δεν είπες όμως το FD πως πιστεύεις ότι θα το έπαιζε?

Δημοσίευση

Πιστεύω πως δεν μπορεί να έχει ΑQ γιατί με δύο σπαθιά στο flop και ένα σεβαστό pot ως εκείνο το σημείο θα έκανε άλλη κίνηση για να τελειώσει το hand. Κατά τα άλλα και από το bb μπορεί να έχει σχεδόν τα πάντα πιστεύω. Από suitted connectors (7-8,8-9.... clubs) έως Α4. Η περίπτωση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς δεν σου δίνει πολλές πληροφορίες έχοντας παθητικό ρόλο. Ξέρει όμως ότι σε κάθε περίπτωση θα τον χτυπήσεις, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Είναι δύσκολη περίπτωση η απόφαση για all-in. Το stack σου νομίζω ότι σου επιτρέπει να συνεχίσεις αν δεν ακολουθήσει με check και αναγκαστείς να πας πάσο στο river.

Για μένα είναι 50-50 να σε δει. Θα κρατούσα από την αρχή χαμηλότερα το pot.

Δημοσίευση

vaggelakos έγραψε:

Πιστεύω πως δεν μπορεί να έχει ΑQ γιατί με δύο σπαθιά στο flop και ένα σεβαστό pot ως εκείνο το σημείο θα έκανε άλλη κίνηση για να τελειώσει το hand.

Με AQ σε αυτό το φλοπ δεν υπάρχει άλλη κίνηση από το c/c χωρίς read για τους ευνόητους λόγους.

Κατά τα άλλα και από το bb μπορεί να έχει σχεδόν τα πάντα πιστεύω. Από suitted connectors (7-8,8-9.... clubs) έως Α4

Δεν έχει τα πάντα.....Εκτός αν είναι fish.

Η περίπτωση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς δεν σου δίνει πολλές πληροφορίες έχοντας παθητικό ρόλο. Ξέρει όμως ότι σε κάθε περίπτωση θα τον χτυπήσεις, ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Έχοντας παθητικό ρόλο ειδικά στο turn σου δίνει την πληροφορία ότι είναι αδύναμος και αδυναμός εννοώ και το AQ.

Είναι δύσκολη περίπτωση η απόφαση για all-in. Το stack σου νομίζω ότι σου επιτρέπει να συνεχίσεις αν δεν ακολουθήσει με check και αναγκαστείς να πας πάσο στο river.

Για μένα είναι 50-50 να σε δει. Θα κρατούσα από την αρχή χαμηλότερα το pot.

Αν βαρέσεις turn πρέπει να βαρέσεις και river. Νομίζω ότι είναι δύσκολο call από την μεριά του γιατί έχει bluff catcher ουσιαστίκα και σε τέτοιο board δεν υπάρχουν πολλές μπλόφες ή missed draw.

Όλα τα παραπάνω βέβαια αν ο αντίπαλος δεν είναι fish.

Δημοσίευση

As played και με δεδομενο οτι δε μας εδωσες info για τον αντιπαλο προτιμω check down σε αυτο το σταδιο του τουρ κι ας χασω 30% stack. Ειναι deep τουρνουα το συγκεκριμμενο και εχεις χρονο μπροστα, θα βρεις αλλη ευκαιρια με 15κ. Το παραταω λοιπον αφου πολυ πιθανο ειναι να φαω call(που σημαινει χανω σιγουρα)και ελπιζω να δω ενα showdown με 99, 66, 55, ΑcK.

Kατα τα λοιπα προτιμω αλλο line πιο παθητικο οπως c/c ολα τα streets για να κρατησω το action χαμηλα.

Δημοσίευση

Πασο πηγε ο φιλος, αλλα το σκεφτοταν αρκετη ωρα. Μπορει και να πεταξε KQ, μπορει και ΑQ χωρις σπαθια...who knows. Ο λογος που το ποσταρα αισθανόμουν λίγο over aggresive χωρις κάποιο λόγο. Μου φαινεται οτι εφταιξε το πολυ volume εκεινη την ημερα.

Γενικα θεωρω οτι κανω τετοιου ειδους καρφώματα και ειναι ενα leak που πρεπει να διορθωθει αμεσα! Εχουμε που εχουμε τα bad beats δεν υπάρχει λόγος να καρφωνω κιολας.