Toympas Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Τουρνουα 10+1 full tiltBlinds 600/1200 10 ατομα περιπου πριν το bubble.Εχουμε 22κ stack utg+1 postition και σηκωνουμε Τ-ΤΤο utg ειναι παιχτης ερχομενος 2 χερια πριν στο τραπεζι και με stack 18k κανει raise 3.500,αριστερα μας ακριβως εχουμε τα 2 μεγαλα stack με 75κ και 100κ περιπου αντοιστιχα.Αποφασιζω να κανω reraise στις 8κ (τουλαχιστον να γλυτωσω τα Q-J kai ta K-Q απο πισω μου.)Πετυχαινει αλλα τρωω ενα ευκολο και γρηγορο allin απο τον αρχικο raiser.Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασιζω να πασαρω τα Δεκαρια μου βλεποντας οτι το ευρος τον φυλλων του με οδηγει η στην καλυτερη σε flip η στην χειροτερη κρεμασμενο πισω απο το monster hand του.Πασσαρουμε λοιπον και η αδυναμια μας να κλεψουμε blinds λογο των 2 τεραστιων stacks αριστερα μας , μας οδηγει να παλεψουμε για το τουρνουα με K-Q off και να βρεθουμε εκτος τουρνουα ακριβως μια θεση πριν το bubble.Το thread δεν γινεται για το bubble ειληκρινα δεν με ενδιαφερει καθολου (ευχαριστω Κωστα για αυτο).Απλα θεωρω πως καπου εχω εγκληματισει και δεν μπορω να προσδιορισω που.Μηπως να πασσαρουμε αμεσως και να παμε με μεγαλυτερη ανεση παρακατω?Αν κανουμε call στο allin του και μας δειξει J-J+ μηπως τρωγωμαστε μετα για λαθος call?Μια τεκμηριωμενη η εμπειρικη απαντηση θα με βοηθουσε ειλικρινα. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 t eglima einai to 3bet fold..easy shove pre me ayta ta effectives kai xwris readsan de theleis me tiiiiipota na xaseis kalutera na skiseis kat eytheian pou leei o logos ap ayto pou kanes..genika..3bet shove>3bet call>call>fold>3bet fold Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Δε εχω κανενα απολυτος προβλημα να χασω φιλε μου το λαθος δεν θελω και αυτο ειναι που με προβληματισε στο χερι.Να σαι καλα παντος:) Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Είναι όντως έγκλημα να πασάρεις ΤΤ απέναντι σε 4-bet all-in με pot odds σχεδόν 3 προς 1. Αποκλείεται να μην έχει καθόλου ΑΚ στο range του οπότε είναι easy call. Οι επιλογές σου είναι μόνον 2: reraise all-in ή fold (απέναντι στο αρχικό raise και τα 2). Οι άλλες επιλογές... απλά δεν υπάρχουν! Το fold υφίσταται αν ο παίχτης είναι ο σπάνιος πλέον τύπος που αρέσκεται στα limps με middle pairs ανεξαρτήτου μεγέθους στακ και κάνει raise preflop μόνον με monsters, δηλ. να παίζει κάτι σαν 50/3 (VPIP/PFR). Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 einai diskoli apofasi alla egw prosopika me 18bbs mallon i jus jam it me TT there...3bet/fold einai my worst option...call pali so early einai polu kako... giati hta tha pektoune ki alla calls apo ta big stucks opote pane ta TT peripato, hte kapiso tha kanei squaze me ton arxiko raiser na kanei iso.. kai san 3os den ta bazeis pote meta...ara i 3bet/call i 3bet shove... Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2011 Διαφωνώ μόνο στο σημείο που λέει ο bits call>fold πιστεύω είναι ανάποδα.Δηλαδή τουλάχιστον διατηρούμε ένα καλό stack για resteal. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2011 shove pre shove shove, shevy shove , shevrolet shove . Παράθεση
Recommended Posts