malachaskos Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 δείχνω ένα χέρι που παίχτικε πρίν λίγη ώρα.. δέν είχε την κατάληξη που θα ήθελα...ΧΕΡΙκαι εξηγώ:το limp το έκανα γιατί είχαμε δύο αρκετά επιθετικούς παίκτες στο τραπέζι και υπολόγιζα να γίνει κάποιο raise αλλά δεν μας έκατσε. στο flop ήμουν σίγουρος οτι χάνω αλλά έκανα το call...δεν μου ήταν έυκολο να τους πετάξω.θα ήθελα τα σχόλια σας: κάνουμε τέτοιου είδους κινήσεις και αν ναι πότε τις κάνουμε!όσο για το call στο flop πόσο εύκολα τους πετάμε? Παράθεση
ark28 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 KΑΛΙΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SLOW PLAY ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΑ H ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ TELLS ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ SET ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ 2 JJ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ 5 6 ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΜΕΣΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 ark28 έγραψε:KΑΛΙΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SLOW PLAY ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΑ H ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ TELLS ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ SET ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ 2 JJ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ 5 6 ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΜΕΣΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑτο ξέρω αλλά το έκανα με σκοπό αφού μιλούσαν 8 μετά από μένα να κάνει κάποιος raise και να κάνω re-raise... Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 ark28 έγραψε:ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΑ H ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.psemata sou leei...sinithos lene oti h tha xaseis polla h tha kerdiseis liga, alla kai ayto psema einaipalomoditiko to limp utg me AA Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Μπορείς το limp-reraise να το κάνεις και με χειρότερα φύλλα και με μικρότερο stack. Είναι πολλοί οι regulars που θα κάνουν raise τους limpers με ένα φύλλο όχι τόσο δυνατό, που θα μπορούσαν να κάνουν overlimp. Απλά επειδή είναι κατά του overlimp και θέλουν να μπαίνουν σχεδόν πάντα με raise. Έτσι πετάνε equity όταν δε βλέπουν φτηνά flops με φύλλα που θα μπορούσαν, ή όταν κάνουν loose raises στους limpers με όχι ανάλογα δυνατό φύλλο. Αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, αν δεις ότι υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στο τραπέζι σου και με φύλλα όπως ΑΚ, AQ, QQ+. Το θέμα είναι να μην το κάνεις πάντα και να κάνεις limps και με άλλα φύλλα από τέτοια θέση, πχ τα μικρότερα pocket pairs. Έτσι δε θα είναι γνωστό το limping range σου από early position. Το έχω κάνει κι έχω δει πάσο σε all-in μου 26bb μετά από raise 4bb του regular με stack 22bb σύνολο (δηλ. έπρεπε να βάλει περίπου 18 για 28!). Ο παίκτης αυτός έπαιζε 19/16/37/3.0 (VPIP/PFR/STEAL/3BET).Στη συγκεκριμένη παρτίδα μετά το flop το fold είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις, από τη στιγμή που μετά από τόση δύναμη που δείχνεις δέχεσαι all-in. Δε νομίζω να έχει πολλά χειρότερα φύλλα εκεί και δεν υπάρχουν και πολλά draws στο range του (αν είχε χειρότερα overpairs ή δε θα έκανε all-in ή δε θα είχε κάνει overlimp preflop). Οπότε παίζει μάλλον με σετ εκεί. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 γενικά με φύλα jj+ αν δεν έχει γίνει raise δεν κάνω ποτέ limp (εξαιρούνται τα HU).και πραγματικά είμαι σίγουρος οτι είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που έκανα limp με ΚΚ,ΑΑ!τι μπορώ να κάνω ώστε να μην μείνω απλήρωτος αλλά και να μην μπει μέσα και "η κουτσή μαρία";όσο για το flop έκανα το call και ήξερα ότι χάνω... (και η μ@λ@κια είναι οτι το κάνω συχνά :S )Ας μας πεί κάποιος πως παίζονται αυτά τα χέρια απο αυτή την θέση? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2011 Doyle Brunson Super System Παράθεση
Recommended Posts