Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Aυτή την Παρασκευή διεξάγεται το Apollonia Deepstack στο Apollonia Poker Room **

25+10 ????????

καλά τόσο καιρό κάτι τέτοια δεν τα έχει δει κανείς και κράζετε μόνο τα ελληνικά καζίνο?

Δημοσίευση

Φίλε μου malachaskos, απ'ότι καταλαβαίνω σε ενοχλεί το "μεγάλο" rake +10 ευρώ στα 25... Όμως ο προκριματικός είναι rebuy+addon και επειδή ξεκινάς με λίγες μάρκες 2.500, προφανώς θα τα κάνεις άρα ουσιαστικά είναι 75+10 (25+25+25).... Δηλαδή αντί 10% rake, 13%...

Όχι και τόσο παράλογο δηλαδή αφού όλα στο Apollonia είναι δωρεάν! (ποτά, φαγητό και χωρίς είσοδο)

Δημοσίευση

DEALER_TOMMY έγραψε:

Φίλε μου malachaskos, απ'ότι καταλαβαίνω σε ενοχλεί το "μεγάλο" rake +10 ευρώ στα 25... Όμως ο προκριματικός είναι rebuy+addon και επειδή ξεκινάς με λίγες μάρκες 2.500, προφανώς θα τα κάνεις άρα ουσιαστικά είναι 75+10 (25+25+25).... Δηλαδή αντί 10% rake, 13%...

Όχι και τόσο παράλογο δηλαδή αφού όλα στο Apollonia είναι δωρεάν! (ποτά, φαγητό και χωρίς είσοδο)

Απο αυτή την άποψη έχεις δίκιο για την είσοδο φαγητό και ποτό.

Αλλά για το rebuy-addon δεν νομίζω να είναι τόσο απλό, υποτίθεται ένα απο τα υπέρ στα rebuy είναι το μειωμένο rake.

αλλά και πάλι στο student (50+10) έχω την εντύπωση ότι είναι υπερβολικό όταν σε καζίνο της Αγγλίας μπορείς να βρεις τουρνουά με 45+5 λίρες και εκεί χωρίς είσοδο (φαγητό και ποτό δεν ξέρω).