orfeasorfeas Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Η παρτίς παίχθηκε τα Χριστούγεννα ξημερώματα. Παρατηρείστε την προσεκτικά και πείτε μου αν θέλετε την άποψή σας στα 4 θεμελιώδη ερωτήματα που παραθέτω από κάτω.PokerStars Hold'em Χωρίς Όριο ($1/$2 USD) - 2010/12/25 Θέση #2 είναι το buttonΘέση 1: ΠΑΙΚΤΗΣ 1 ($122 σε μάρκες) Θέση 2: ΠΑΙΚΤΗΣ 2 ($84 σε μάρκες) Θέση 3: ΠΑΙΚΤΗΣ 3 ($230 σε μάρκες) Θέση 4: ΠΑΙΚΤΗΣ 4 ($121 σε μάρκες) Θέση 5: ΠΑΙΚΤΗΣ 5 ($59 σε μάρκες) Θέση 6: ΠΑΙΚΤΗΣ 6 ($240 σε μάρκες) Θέση 7: ΕΓΩ ($203 σε μάρκες) Θέση 8: ΠΑΙΚΤΗΣ 8 ($94 σε μάρκες) Θέση 9: ΠΑΙΚΤΗΣ 9 ($127 σε μάρκες) ΠΑΙΚΤΗΣ 3: βάζει το small blind $1ΠΑΙΚΤΗΣ 4: βάζει το big blind $2*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***Μοίρασε ΣΕ ΜΕΝΑ [Th Ts]ΠΑΙΚΤΗΣ 5: πάει πάσο ΠΑΙΚΤΗΣ 6: πάει πάσο ΕΓΩ: κάνω ρελάνς $4 to $6ΠΑΙΚΤΗΣ 8: calls $6ΠΑΙΚΤΗΣ 9: calls $6ΠΑΙΚΤΗΣ 1: πάει πάσο ΠΑΙΚΤΗΣ 2: calls $6ΠΑΙΚΤΗΣ 3: πάει πάσο ΠΑΙΚΤΗΣ 4: πάει πάσο *** FLOP *** [2h 5h 2s]ΕΓΩ: πάει ντούκου ΠΑΙΚΤΗΣ 8: πάει ντούκου ΠΑΙΚΤΗΣ 9: ποντάρει $18ΠΑΙΚΤΗΣ 2: κάνει ρελάνς $18 to $36ΕΓΩ: κάνει ρελάνς $161 to $197 και είναι all-inΠΑΙΚΤΗΣ 8: πάει πάσο ΠΑΙΚΤΗΣ 9: πάει πάσο ΠΑΙΚΤΗΣ 2: calls $42 και είναι all-inΤο uncalled ποντάρισμα ($119) επιστράφηκε ΣΕ ΜΕΝΑ*** TURN *** [2h 5h 2s] [Ac]*** RIVER *** [2h 5h 2s Ac] [Tc]*** SHOW DOWN ***ΕΓΩ: δείχνει [Th Ts] (Φουλ, Φουλ του Δεκάρια με Δυάρια)ΠΑΙΚΤΗΣ 2: ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ Jd JsΕΓΩ μάζεψα $191 από potΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:1) Υπάρχει donk και αν ναι ποιός είναι;2) Θα έπρεπε να επηρεάσουν τις αποφάσεις μου τα λίγα χρήματα που είχε μπροστά του;3) Είμαι σε τίλτ ή όχι;4) Πού (θα) έπρεπε να κάνω πάσο; Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 1) kai oi 3 fenode kakoi ews donks.... megalo lead bet apo ton 9... fenete telios moufa, min raise apo ton 2 deixnei dinami ksekathara ALLA me major lathos preflop... kai esu meta apo toso action sto flop... ti kerdizeis? bazeis to lead se air/5ari kai ton mini raiser se ti? 66-77-88-99? giati mono auta kerdizeis... bebea to all in sou sto flop exei na aknei me images kai alla...2) basika les (me tis praksis sou) oti just call flop den exei opote ta pezeis epidi exei liga... (ginete commited...) ean tha epireastoun eksartate apo to poso sigouros eisai oti o prwtos einai tottal air... allios epidi einai 3 way einai ligo pio poliploko apo to aplo heads up, sto aplo heads up nai ksekathara tha eprepe na epireastoun, kai twra episis apla se ligotero bathmo3) lol ... gia na to krinei auto kapios tha prepei na dei diafora sto game sou.... esu bori apla na eisai ligo pio spewy... i na eixes reads opote ekane tin apofasi sou pio efkoli.4) paso...? diskolo sti xiroteri dineis ena call sto flop... Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2010 Παίζω μόνο sh αλλά θα προσπαθήσωΚατ'αρχάς,ο Π2 με τόσα dead money pre flop κ με τέτοιο stack θεωρώ ότι το 3bet(shove δλδ) είναι το μόνο +ΕV play εκεί..Από εκεί κ πέρα,στο flop θα έπαιζα ακριβώς όπως έπαιξες,δεδομένου του board texture κ του pre flop action υπάρχουν ελάχιστα φύλλα που είσαι πολύ πίσω(22,55,JJ+) κ σε συνδυασμό με τόσα dead money που υπάρχουν ήδη sto pot,είναι για μένα λάθος να το παρατήσεις..Μη μου πει κάποιος το κλασσικό "διώχνεις ότι κερδίζεις,σε βλέπει ότι σε κερδίζει",μόνο κ μόνο ότι μπορούμε να αναγκάσουμε σε fold όλα τα φύλλα(των Π8 & Π9,αφού ο Π2 είναι commited ούτως ή άλλως,τις περισσότερες φορές με χειρότερο φύλλο φυσικά) που έχουν αρκετό equity απέναντι μας(flush draws με κάποιο ή κάποια overcards πχ)είναι αρκετό,δεδομένου κ των αρκετών dead money που υπάρχουν μέσα στο pot,να κάνει την κίνησή μας +EV..Οπότε,1)Αν υπάρχει donk είναι ο Π22)Όχι,ίσα ίσα που από τη στιγμή που οι Π8 & Π9 παίζουν μόνο με 50bb,μπορούν να κάνουν πιο light call με 77,88 πχ3)Δν έχω ιδέα4)Πουθενά Παράθεση
Recommended Posts