Kala_Azar Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2010 παιδες εχω καποια προβληματα στο παιχνιδι μου στα MTT.κυριως οταν κλεβω blinds σε προχορημενα σταδια του τουρνουα.και την παταω ειτε απο υπερεπιθετηκοτητα ειτε επιδη καποιος με Q10o κανει limp και κανει Call το shove μου(για να παρω τα dead money)exo meinei arketes fores ektos epa8lon etsi!ΤΕΣΠΑ ξεφευγουμε,!!!θελω ΒΟΗΘΕΙΑ για το ΠΩΣ θα βρω εναν κερδισμενο παιχτη στα MTT της POKERSTARS με buy in. 1,10$ προσπαθησα αλλα δεν εβγαλα ακρη. για να τον παρακολουθω και να διορθωθω..anyone can help??? Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2010 λιγο δυσκολο να βρεις κερδισμενο παιχτη που να εχει μεινει στα 1,10$ ΜΤΤ,λογικα ανεβαινοντας το μπανκρολ παει στα 2.20,3.30 4,40 κλπ κλπ.. Παράθεση
konosz Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2010 kalytera micro cash games an dn exeis bankroll! Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 ρε παιδια σορυ κιολας αλλα οτι του φανει του λολοστεφανηδηλαδη δεν ητανξεκαθαρη η ερωτηση μου? γιατι πρεπεινα ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΠΑΝΑλαβω τι ακριβως ζηταω??πως μπορω ναβρω ποιος παιχτης ειναι καλος στο 1,10$ ΜΤΤ της pokerstars. αυτοκαι μονο. που να ψαξω και τι να πατησω?OPR? PTR? Sharkscope?δηλαδη απαγορευεται αυτη τη στιγμη καποιος καλος παιχτης να παιζει στα 1,10$? πρεπει να εχει παει στα 2,20 ντε και καλα??? σορυ για τα νευρα αλλα ειμαι λιγο πιεσμενος αυτες τις μερες και βγαζω ατμους..μπορει λοιπον καποιος να μου πει πως να βρω ποιος-οι ειναι καλοι ανα buy in.? (το εθεσα λιγο διαφορετικα) υπαρχει τροπος?ευχαριστω και καλες γιορτες Παράθεση
name Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Δοκιμασε αυτο αν δεν εχεις βρει αλλη λυσηhttp://www.pokerprolabs.com/topsharkpro ... d=1&tt=mttγια καθε ενα τουρνουα που εχεις παιξει σου εμφανιζει τα τελικα αποτελεσματα.πχhttp://www.pokerprolabs.com/D623E8EB3EC ... 85737.aspxΡιξε μια ματια στις πρωτες θεσεις.Αν δεις καποιον να επανεμφανιζετε εχεις μιαν απαντηση Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 η διαδικασία είναι λίγο απλή ανοίγεις μερικά τέτοια τουρνουά που έχουν τελειώσει και σημειώνεις τα πρώτα δέκα ονόματααφού το κάνεις αυτό για καμιά εικοσαριά τουρνουά κάποια ονόματα θα συμπέσουν πας στο www.officialpokerrankings.comκαι κάνεις αναζήτηση στα συγκεκριμένα ονόματα είμαι σίγουρος οτι το πολύ μετά απο είκοσι λεπτα ψαξιμο θα πέσεις πάνω σε κάποιον που πέζει μόνο αυτο το λέβελ και που είναι κερδοφόρος αν βέβαια ψάξεις πολύ θα εντυπωσισαστείς απο αυτά που θα ανακαλύψεις Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Kala_Azar έγραψε:δηλαδη απαγορευεται αυτη τη στιγμη καποιος καλος παιχτης να παιζει στα 1,10$? πρεπει να εχει παει στα 2,20 ντε και καλα??? ευχαριστω και καλες γιορτεςνομιζω το 99% αυτων που παιζουν 1,10 παιζουν και 2,20 και γενικα μικροστεικς.το 1,10 πολυ ειδικο μου φενεται δεν εχω δει ποτε κανενα να παιζει μονο 1,10 και εχω κοιταξει αρκετους στο ΟPR,αν βρειτε κανεναν πειτε νικ θα εχει ενδιαφερον Παράθεση
vassilis21 Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Kala_Azar έγραψε:παιδες εχω καποια προβληματα στο παιχνιδι μου στα MTT.κυριως οταν κλεβω blinds σε προχορημενα σταδια του τουρνουα.και την παταω ειτε απο υπερεπιθετηκοτητα ειτε επιδη καποιος με Q10o κανει limp και κανει Call το shove μου(για να παρω τα dead money)exo meinei arketes fores ektos epa8lon etsi!ΤΕΣΠΑ ξεφευγουμε,!!!θελω ΒΟΗΘΕΙΑ για το ΠΩΣ θα βρω εναν κερδισμενο παιχτη στα MTT της POKERSTARS με buy in. 1,10$ προσπαθησα αλλα δεν εβγαλα ακρη. για να τον παρακολουθω και να διορθωθω..anyone can help???DES TON: djpepsi28 einai o kaluteros ellinas kai kuprios on line player sta microstakes!!!!! Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 http://www.officialpokerrankings.com/po ... 8.html?t=2mporei kapoios na mou eksigisei ti Frouto einai auto????ton exw deina paizei kai tuxaia epesa sta statistika tou..uparxeiauto pou kanei?EDIT: EINAI MEGALO TALENTO!!! exei san avatar mia kopela me zwgrafisto moustaki.ton blepv twra kanei multitabling kai sta perissotera einai ITM me poli kalo stack kai se ena einai protossto FT. einai emetika kalos.kai opws lene poli exei monadiko style Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 τον είδα για μισή ώρα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ ο τύπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ακριβώς όπως το λές ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ??? Παράθεση
perikles Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 emena megalyterh entypwsh m ekane pws ginetai, na kerdizei 55000 apo 320 rby...k meta na paizei 2,20 me 9000 atoma gia 7 e!!!!alla pragmatika entypwsiakos!!!astamatitos!!! Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 paidia milate gia ton altyAA.......Einai no1 sto leaderboard tou stars gia to 10 kai dinei maxi,tin opoia fainetai na kerdizei, edw kai kairo me ton little kraut,gia to poios tha to sikwsei(prizes sto leaderboard passport gia live tournoua etc)pesate kai seis se periptwsi anthrwpou na psaxete.. Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Μιας που ανοιξατε τετοια κουβεντουλα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τον simako?Μεχρι και σε Αγιοβασιλιατικη version τον εχω δει στη stars. Παιχταρα κι αυτος.. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 mayrogata έγραψε:Μιας που ανοιξατε τετοια κουβεντουλα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τον simako?Μεχρι και σε Αγιοβασιλιατικη version τον εχω δει στη stars. Παιχταρα κι αυτος..thes na ton grindareis ki auton??? Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Δεν προλαβαινω ρε, ειναι παντου σαν τις κατσαριδες. Και ειναι και πιο γρηγορος απο μενα crf88 έγραψε:mayrogata έγραψε:Μιας που ανοιξατε τετοια κουβεντουλα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τον simako?Μεχρι και σε Αγιοβασιλιατικη version τον εχω δει στη stars. Παιχταρα κι αυτος..thes na ton grindareis ki auton???[/quote:28nq3wjr] Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Μιας που ανοιξατε τετοια κουβεντουλα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τον simako?Μεχρι και σε Αγιοβασιλιατικη version τον εχω δει στη stars. Παιχταρα κι αυτος..http://forumserver.twoplustwo.com/28/in ... 8m-911591/ Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2010 vassilis21 έγραψε:Kala_Azar έγραψε:παιδες εχω καποια προβληματα στο παιχνιδι μου στα MTT.κυριως οταν κλεβω blinds σε προχορημενα σταδια του τουρνουα.και την παταω ειτε απο υπερεπιθετηκοτητα ειτε επιδη καποιος με Q10o κανει limp και κανει Call το shove μου(για να παρω τα dead money)exo meinei arketes fores ektos epa8lon etsi!ΤΕΣΠΑ ξεφευγουμε,!!!θελω ΒΟΗΘΕΙΑ για το ΠΩΣ θα βρω εναν κερδισμενο παιχτη στα MTT της POKERSTARS με buy in. 1,10$ προσπαθησα αλλα δεν εβγαλα ακρη. για να τον παρακολουθω και να διορθωθω..anyone can help???DES TON: djpepsi28 einai o kaluteros ellinas kai kuprios on line player sta microstakes!!!!![/quote:28yzs5eg]ontos polu kalos o sygkekrimenos me polu kala stats.tsekare an thes ton potiss... apo volo sick micro stake grinder,opos k simakos.. Παράθεση
Gunner Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Μια μέρα έπαιζα στο PS και βλέπω έναν τυπά που είχε avatar την εικόνα του σιμάκου και δίπλα έγραφε donk.Και έτσι αυτό μου κίνησε την περιέργεια και "γκούγκλαρα" λιγάκι και βρήκα το εξής:http://forumserver.twoplustwo.com/54/po ... on-929402/ :laugh: :silly: Παράθεση
Rizla84 Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 giati ton xeftilisan etsi??kalos paixtis einai sta sng toulaxiston Παράθεση
g13sakis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 γιατι το κανουν στο simako? Παράθεση
agelis Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2010 δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ιδιοι στο 2+2 που λενε Θεο τον Boku87 λενε μ@λ@κ@ τον simako Παράθεση
Recommended Posts