malachaskos Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 καλημέρα παιδιά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ενα γράφημα γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πολλά...γράφημα....το γράφημα είναι απο 15/12 έως σήμερα και είναι δεν είναι δικό μου αλλά ενός άλλου παίκτη, βλέποντας τα παιχνίδια έχω την εντύπωση οτι έχει πολύ ατυχία...ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά είναι ιδέα μας? Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 εδώ έχω μαζέψει μόνο τα χτεσινά χέρι και φυσικά όχι όλα (799)....έχω μαζέψει ΟΛΑ τα "δυνατά χέρια"εικόνα. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 βαλτο να δειχνει Hands played και BB αντι για Chips.και οχι , δεν ειναι καθολου ατυχος. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 gsbets έγραψε:βαλτο να δειχνει Hands played και BB αντι για Chips.και οχι , δεν ειναι καθολου ατυχος.εδώ Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 malachaskos έγραψε:gsbets έγραψε:βαλτο να δειχνει Hands played και BB αντι για Chips.και οχι , δεν ειναι καθολου ατυχος.εδώ[/quote:1ky3dydt]στο διαγραμμα εγω βλεπω να ειναι 150 bb πανω απο το ev. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 αυτό ίσως προκύπτει επειδή στην αρχή του γραφήματος είναι ένα τουρνουά που βγήκε 4ος. Δεν ξέρω! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2010 αυτά είναι τα χέρια των τελευταίων ημερών!γράφημα 3. Παράθεση
Recommended Posts