GEOR78 Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2010 Καλησπερα καταρχην,Διαβαζω ποκερλαντ και παιζω ποκερ πανω απο 1 χρονο, εχω διαβασει βιβλια και εχω δει πολλα βιντεο και γενικα εχω αφιερωσει πολυ χρονο στο ποκερ, αλλα αντιλαμβανομαι οτι κατι δεν κανω καλα, κατι δεν παει σωστα δεν ξερω...εχω πολυ διαθεση να μελετησω και να ακουσω αλλα δεν ξερω που και ποιον, επισης δεν ειμαι πεισματαρης και οταν μου λενε κατι το ακουω...απο κας μια 2η θεση σε 11αρι και 3700$ τον Αυγουστο 2 3αρια απο 800$ τον Σεπτεμβριο και καμια 300αρια κερδος απο 2$ stg, γενικα θελω να γινω καλυτερος και πιο αποτελεσματικος και γιαυτο ζηταω την συμβουλη σας και την βοηθεια σαςευχαριστω παιδια Παράθεση
pharaoh Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Παίζεις με rakeback; Γιατί αλλιώς αυτόν το χρόνο που παίζεις, κι αν κρίνω από αυτά που λες θα παίζεις και αρκετά, έχεις χαρίσει πάνω από 2.000$ στην εταιρία... Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 οχι ,πως το ζηταω αυτο? Παράθεση
anagoulas Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 η stars δεν εχει rakeback.. Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 To ξερω το ειδα ...full tilt, party poker εχουν Παράθεση
pharaoh Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Ούτε το Party Poker έχει. PKR, Paradise Poker, Doyles Room, Carbon Poker κλπ είναι κάποια που δίνουν. Πρέπει να γραφτείς μέσω rakeback affiliate για να πάρεις επιστροφή. Πληροφορίες εδώ. Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 για rakeback διαβασα και ενημερωθηκα και ευχαριστω, για τροπους εξελιξης και βελτιωσης του παιχνιδιου ηθελα να ακουσω κατι απο οποιον θελει να μου πει Παράθεση
Recommended Posts