diphazz Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 ** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Νέα online επιτυχία για τον Σταύρο ‘IDOLLS’ Κάλφα στο PokerStars! **sixaritiria stavro eisai magasos Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Congrats Stavro, impressive :) Παράθεση
PoutsoKefalos Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Bravo Stavro =) oreo score congratz! Παράθεση
lDOLLS Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι που θα ακολουθήσω τον αδελφό TIMORO στις Μπαχάμες!! Καλές επιτυχίες εύχομαι σε όλους Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Μπράβο ρε Σταύρο.Πάντα τέτοια.Και τι δε θα έδινα να έρθω και εγώ μαζί σας.Σας εθχομαι τα καλύτερα Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 sigxaritiria mpouri! Παράθεση
phidias georgiou Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 gongrats paliofile Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 lDOLLS έγραψε: Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι που θα ακολουθήσω τον αδελφό TIMORO στις Μπαχάμες!! Καλές επιτυχίες εύχομαι σε όλους Και καλο πρωινο ξυπνημα απο παπαδημα στις Μπαχαμες.. Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Confucius έγραψε:Και τι δε θα έδινα να έρθω και εγώ μαζί σας.Με 2Κ$ καθαρισες.. Παράθεση
UnderTheGun Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Grek Rahmer, Phill Hellmuth, Tom Dwan.who's next mr. Idolls?????Dream-Greek team sto PCAgood luck guys.tonilongps. idolls please double check your boarding pass each time you get a connecting flight... :woohoo: Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Το χεις παραξηλωσει τελευταια Σταυρακη. Για ηρεμησε λιγο... lDOLLS έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι που θα ακολουθήσω τον αδελφό TIMORO στις Μπαχάμες!! Καλές επιτυχίες εύχομαι σε όλους Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 hsoun eisai kai tha eisai terastios!!!!!!! Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Polla congrats kai apo emena terasties kai synexomenes epytixies deixnoyn pws to Ellhniko poker anevainei gorga kai stathera;)Panta tetoia paidia Παράθεση
paraliatours Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Bravo Stavro sou eyxomai na ta pas exisou kala sto PCA.Pistevw me ligi tyxh thya ta katafereis giati den ystereis se tipota apo tous ypoloipous. Good luck se sena kai sta ypoloipa paidia pou tha pate, opws kai se aytous pou tha pane Praga. Παράθεση
Recommended Posts