mysimplelife Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Μου αρέσει το πόκερ και πιστεύω ότι είναι ένα κατά βάση τεχνικό παιχνίδι. Το ερώτημα είναι αν η ελληνική κοινωνία πιστεύει το ίδιο ή αν χαρακτηρίζει κάποιον που παίζει πόκερ χαρτοπαίχτη και τζογαδόρο.Πρόσφατα μπήκε πόκερ στο καζίνο που είναι στην πόλη μου, αλλά διστάζω να πάω γιατί θα μαθευτεί στη δουλειά μου και οι καιροί είναι δύσκολοι…Άσε που θα λένε γνωστοί και φίλοι ότι πήρα τον κακό τον δρόμο…Τονίζω ότι δεν μιλάω για κάποιον που παίζει επαγγελματικά αλλά για κάποιον που παίζει μόνο μερικές φορές τον μήνα και δεν σκοπεύει βέβαια να παραμελήσει ή να αφήσει τη δουλειά του.Εσείς τι πιστεύετε; Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 μεγαλη αλητια το ποκερ,εγω λεω να μην πας και σε δει κανα ματι... Παράθεση
Tony_Montana Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 τι παει να πει κοινωνικα παραδεκτό ρε αδερφε?Κλεμενα ή δανεικά είναι τα λεφτά σου? Παράθεση
arourel Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 vgale ta gousta sou kai graftous olous sta p***a sou! Παράθεση
panos1978 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Φίλε Ofi, μην το γελάς καθόλου σε αυτό που λέει ο φίλος. Αν είσαι μικρής ηλικίας σε δικαιολογώ, αν όμως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και ειδικά αν το επάγγελμά σου έξαρτάται από πελατεία και ταυτόχρονα απαιτεί να έχεις μια προς τα έξω καλή εικόνα (γιατρος, δικηγόρος, φαρμακοποιός, λογιστής κλπ κλπ) θα πρεπε να ξέρεις ότι αυτό είναι ένας πολύ σοβαρός προβληματισμός που δικαίως τον έχει. Ο κόσμος δυστυχώς για μας είναι καχύποπτος και πολύ εύκολα βγάζει συμπεράσματα και κάνει την αρνητική κριτική του.Φίλε Montana, κοινωνικά παραδεκτό είναι το να σε δει κάποιος γνωστος στο καζίνο και να μην πει ότι είσαι τζογαδόρος και χαρτοπαίκτης. Έλα όμως που όχι μόνο θα το σκεφτεί αλλά θα φροντίσει και να μαθευτεί.Τόσο παράλογος σας φαίνεται ότι είναι ο προβληματισμός του φίλου; Εγώ έχω φίλους από τους οποίους κρύβω το ότι παίζω πόκερ, γιατί όταν κάποια στιγμή το ανέφερα είδα ένα ξίνισμα στη μούρη άνευ προηγουμένου. Οπότε, από το να χαλάμε τις καρδιές μας και για να αποφύγω εντάσεις, προτίμησα να μην αναφέρομαι σε αυτό με τους συγκεκριμένους φίλους. Ούτε θα τους κατηγορήσω ποτέ γιατί σκέφτονται έτσι, είναι δικαίωμά τους. Πολύ περισσότερο σε μεγαλύτερους συγγενείς, οι οποίοι έχουν δει ανθρώπους να καίγονται και να καταστρέφονται από τον τζόγο, δεν είναι εύκολο να τους πείσεις ότι το πόκερ είναι τεχνικό παιχνίδι και όχι τυχερό. Η καχυποψία πάντα θα είναι μέσα τους. Εδώ ο πατέρας μου που παίζει σαν μανιακός στοίχημα και έχει και μια ιδέα από πόκα, δε βλέπει και με το καλύτερο μάτι του κόσμου το ότι παίζω πόκερ, ειδικά μετά απο περιόδους downswing.Για να επιστρέψω στο ερώτημα του φίλου, αν θες τη γνώμη μου, θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο καιρό, ιδίως αν η πόλη που ζεις είναι επαρχιακή. Με τον καιρό όλο και πιο πολύ θα έχουν κάνει τη βόλτα τους και δε θα φανεί τόσο περίεργο αν πας και εσύ μια βόλτα.Αν πας τώρα που πρωτοάνοιξε θα πουν ότι είσαι πωρωμένος και αν δουν ότι παίζεις και καλά, ότι ασχολείσαι πιο πολύ με αυτό παρά με τη δουλειά σου.Αν ντε και καλά ήθελα να παίξω άμεσα, αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου, αν έχεις τη δυνατότητα, είναι να πάω σε άλλη πόλη που έχει καζίνο με πόκερ και να παίξω εκεί, μακριά από αδιάκριτα μάτια.Όλα αυτά βέβαια αν δεν είσαι Αθηναίος (που μάλλον δεν είσαι) γιατί τότε η ανωνυμία ευτυχώς σώζει.. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Koita na kaneis to kefi sou me metro kai sunesh k ase ti lene oi alloi... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 panos1978 έγραψε:Φίλε Ofi, μην το γελάς καθόλου σε αυτό που λέει ο φίλος. Αν είσαι μικρής ηλικίας σε δικαιολογώ, αν όμως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και ειδικά αν το επάγγελμά σου έξαρτάται από πελατεία και ταυτόχρονα απαιτεί να έχεις μια προς τα έξω καλή εικόνα (γιατρος, δικηγόρος, φαρμακοποιός, λογιστής κλπ κλπ) θα πρεπε να ξέρεις ότι αυτό είναι ένας πολύ σοβαρός προβληματισμός που δικαίως τον έχει. Ο κόσμος δυστυχώς για μας είναι καχύποπτος και πολύ εύκολα βγάζει συμπεράσματα και κάνει την αρνητική κριτική του.Φίλε Montana, κοινωνικά παραδεκτό είναι το να σε δει κάποιος γνωστος στο καζίνο και να μην πει ότι είσαι τζογαδόρος και χαρτοπαίκτης. Έλα όμως που όχι μόνο θα το σκεφτεί αλλά θα φροντίσει και να μαθευτεί.Τόσο παράλογος σας φαίνεται ότι είναι ο προβληματισμός του φίλου; Εγώ έχω φίλους από τους οποίους κρύβω το ότι παίζω πόκερ, γιατί όταν κάποια στιγμή το ανέφερα είδα ένα ξίνισμα στη μούρη άνευ προηγουμένου. Οπότε, από το να χαλάμε τις καρδιές μας και για να αποφύγω εντάσεις, προτίμησα να μην αναφέρομαι σε αυτό με τους συγκεκριμένους φίλους. Ούτε θα τους κατηγορήσω ποτέ γιατί σκέφτονται έτσι, είναι δικαίωμά τους. Πολύ περισσότερο σε μεγαλύτερους συγγενείς, οι οποίοι έχουν δει ανθρώπους να καίγονται και να καταστρέφονται από τον τζόγο, δεν είναι εύκολο να τους πείσεις ότι το πόκερ είναι τεχνικό παιχνίδι και όχι τυχερό. Η καχυποψία πάντα θα είναι μέσα τους. Εδώ ο πατέρας μου που παίζει σαν μανιακός στοίχημα και έχει και μια ιδέα από πόκα, δε βλέπει και με το καλύτερο μάτι του κόσμου το ότι παίζω πόκερ, ειδικά μετά απο περιόδους downswing.Για να επιστρέψω στο ερώτημα του φίλου, αν θες τη γνώμη μου, θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο καιρό, ιδίως αν η πόλη που ζεις είναι επαρχιακή. Με τον καιρό όλο και πιο πολύ θα έχουν κάνει τη βόλτα τους και δε θα φανεί τόσο περίεργο αν πας και εσύ μια βόλτα.Αν πας τώρα που πρωτοάνοιξε θα πουν ότι είσαι πωρωμένος και αν δουν ότι παίζεις και καλά, ότι ασχολείσαι πιο πολύ με αυτό παρά με τη δουλειά σου.Αν ντε και καλά ήθελα να παίξω άμεσα, αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου, αν έχεις τη δυνατότητα, είναι να πάω σε άλλη πόλη που έχει καζίνο με πόκερ και να παίξω εκεί, μακριά από αδιάκριτα μάτια.Όλα αυτά βέβαια αν δεν είσαι Αθηναίος (που μάλλον δεν είσαι) γιατί τότε η ανωνυμία ευτυχώς σώζει..oraio post...+1 Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 panos1978 έγραψε:(γιατρος, δικηγόρος, φαρμακοποιός, λογιστής κλπ κλπ)ti to thes to poker ama eisai kati apo ta parapano, mporeis na kaneis 1002 lamogies oi opoies einai kai koinonika apodektes !!ps. milao mono gia eksereseis, pros theou Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 panos1978 έγραψε:Φίλε Ofi, μην το γελάς καθόλου σε αυτό που λέει ο φίλος. Αν είσαι μικρής ηλικίας σε δικαιολογώ, αν όμως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και ειδικά αν το επάγγελμά σου έξαρτάται από πελατεία και ταυτόχρονα απαιτεί να έχεις μια προς τα έξω καλή εικόνα (γιατρος, δικηγόρος, φαρμακοποιός, λογιστής κλπ κλπ) θα πρεπε να ξέρεις ότι αυτό είναι ένας πολύ σοβαρός προβληματισμός που δικαίως τον έχει. Ο κόσμος δυστυχώς για μας είναι καχύποπτος και πολύ εύκολα βγάζει συμπεράσματα και κάνει την αρνητική κριτική του.φιλε πανο δεν ειμαι μικρος σε ηλικια οχι και αν το 1978 ειναι ημερομινια γενησης σε περναω και ενα χρονο,αλλα στο 2010 ειναι δυνατον να εχουμε τετοιους προβληματισμους?παλιοτερα το ξερω εδω και μπιλιαρδο αν επαιζες(ναι μπιλιαρδο!) σε θεωρουσαν αλητη και οτι συχναζεις στα σφαιριστιρια :laugh: σημερα ομως δεν υπαρχουν αυτα μην τρελαθουμε,εκτος και αν το παλικαρι μενει σε κανα χωριο που δεν πιανουν ουτε MEGA ουτε ANT1 Παράθεση
panos1978 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Ημερομηνία γένησης είναι φίλε και σε πληροφορώ ότι κατάγομαι από μεγάλη επαρχιακή πόλη, όπου ο στιγματισμός εξακολουθεί να ισχύει, ακόμα και από άτομα της ηλικίας μου, πόσω μάλλον μεγαλύτερους. Πρόσεξε, δεν είναι ίδιος ο στιγματισμός ότι συχνάζεις σε σφαιριστίρια και που αναφέρεται σε νεαρά κυρίως άτομα που και καλά έχουν χάσει το δρόμο τους. Μιλάμε για μομφή που μπορεί να βλάψει επαγγελματικά κάποιον, όπως είναι και ο προβληματισμός του φίλου. Και μη μου πείς ότι σε μεγαλύτερα κυρίως άτομα (από τα οποία προέρχεται η πελατεία σου) δεν υπάρχουν τέτοιες προκαταλήψεις και αντιλήψεις.Ακόμα και στην αθήνα που ζω πλέον, με τους φίλους μας που παίζουμε πόκερ, υπάρχει πάντα ένας "φόβος" μήπως τύχει να μας δει κάποιος πελάτης να παίζουμε και δημιουργήσουμε κακή εικόνα. Μπορεί να ακούγομαι συντηρητικός, αλλά νομίζω ότι ο φόβος είναι γενικότερα υπαρκτός. Και ναι δεν είμαστε πια στην εποχή του μπιλιάρδου, αλλά δε νομίζω ότι έχουμε γίνει και αμερική. Σε κάποια χρόνια ίσως.Υ.Γ. Έτσι όπως τα λέτε, νομίζω ότι η δικιά μου μάνα είναι η μόνη που δε μου δίνει 500 ευρώ μόλις ξυπνάω για να πάω να παίξω πόκερ και να της φέρω πίσω 2 χιλιάρικα. (Σοβαρά τώρα, για πείτε, κυρίως όσοι δεν έχετε πολλά κέρδη, στους γονείς σας τα πραγματικά ποσά που παίζετε και αν έχετε ήπιες έστω αντιδράσεις, τότε εγώ θα πάρω πίσω όσα λέω. Εξαιρούνται από το γκάλοπ οι γιοι των Τζον Τάραμα και Doyle Brunson, γιατί θα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα :laugh: :laugh: ) Παράθεση
a40ntistos Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Panos μπράβο τα post σου είναι πολύ ωραία.. Και δεν είναι μόνο επαγγελματικά το κακό αλλά γενικά αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα με τεράστιο κόμπλεξ του να πεις ότι παίζεις πόκερ.. Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 mysimplelife έγραψε:Μου αρέσει το πόκερ και πιστεύω ότι είναι ένα κατά βάση τεχνικό παιχνίδι. Το ερώτημα είναι αν η ελληνική κοινωνία πιστεύει το ίδιο ή αν χαρακτηρίζει κάποιον που παίζει πόκερ χαρτοπαίχτη και τζογαδόρο.Εσείς τι πιστεύετε;Sta p@p@ria mas i elliniki koinonia. i koinonia pou leitourgei etsi oste na konomane tosa xronia ola ta lamogia ta gravatoforemena.file mou den kanoun ta koustoumia tous anthropousemena kai mou aresei to poker, kai paizo, kai to leo, kai opoios , (koinonika ....apodektos) den goustarei ton pouloautoi oi koinonika apodektoi odigisan tin ellaga sto vothro pou vriskete simera Παράθεση
dimimil Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Ο προβληματισμός δεν είναι καθόλου παράλογος. Η ερώτηση αναφέρεται σε κοινωνικά παραδεκτό. Θα πρέπει να οριστεί η κοινωνία και οι αντίστοιχες κοινωνικές ομάδες. Το pokerland είναι μια κοινωνική ομάδα. Εδώ λοιπόν δεν χωράει αυτός ο προβληματισμός.Επειδή όμως οι κοινωνικές ομάδες που αναφέρεται ο φίλος είναι η οικογένεια και το επαγγελματικό περιβάλλον του, τα βασικότερα δηλαδή περιβάλλοντα, τότε έχει απόλυτο δίκιο να προβληματίζεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κι από τα πράγματα που λέγονται εύκολα, αν και πιστεύω ότι όλοι μέσα μας θα θέλαμε να το λέμε και μάλιστα με περηφάνεια. Όποιος έβλεπε "Εγκλήματα" στον ΑΝΤ1, ίσως θυμάται τον καημό της Κορίνας, που ήθελε να συστήνεται με΄άνεση ως προς το επάγγελμά της- της ιερόδουλου. Και φαντασιωνόταν μια κοινωνική συνάντηση όπου συστηνόταν. "Από εδώ ο κ. Παπαδόπουλος- καρδιολόγος. Απο εδώ ο κ. Ιωάννου- σντιστράτηγος ε.α. Από εδώ ο κ. Αθανασίου- δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. Και από εδώ η κ. Κορίνα- Ιερόδουλος! και όλοι ξεσπούσαν σε επιφωνήματα θαυμασμού.Βέβαια, λόγω της αυξανόμενης προβολής του παιχνιδιού από την τηλεόραση, υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη αποδοχή. Το πρόβλημα όμως υπάρχει και έχει τις εξής παραμέτρους. 1. Το παιχνίδι γίνεται με τράπουλα και χρηματικό έπαθλο, άρα αυτόματα θεωρείται τζόγος. Είναι δύσκολο στην συνείδηση του μέσου ανθρώπου να αποβάλει την κακή έννοια που έχει ο τζόγος, ακόμα και αν του εξηγηθεί ότι το παιχνίδι είναι τεχνικό. Για να καταλάβετε την διαφορά, πάρτε ένα δείγμα από μερικούς ανθρώπους και ρωτήστε τους εάν θεωρούν την οικονομική επένδυση μέσω π.χ, Χρηματιστηρίου ως τζόγο και αν θεωρούν το πόκερ τζόγο. Ακόμα και αν πάρετε ως απάντηση για το Χρηματιστήριο τον τζόγο, πιθανότατα δεν θα δείτε την ίδια αντίδραση με όταν επιβεβαιώνουν ότι το πόκερ είναι τζόγος. Θα είναι πιο άμεσοι και ευθείς όσον αφορά το πόκερ, ενώ στο χρηματιστήριο, εάν το πουν, θα το σκεφτούν πρώτα λίγο. 2. Πολλοί από τους ανθρώπους που σχετίζονται με το πόκερ, ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, έχει προέλθει από άλλες μορφές τζόγου. Ακόμα και αυτοί εάν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι είναι καθαρά τζόγος! Στο χρηματιστήριο βλέπετε, δεν υπάρχει τράπουλα. 3. Οι χώροι που διεξάγεται το παιχνίδι εξαιρουμένων των σπιτιών- είναι είτε καζίνο είτε παράνομες λέσχες. Μιλάμε πάντα για Ελλάδα. Αμφότερα αποτελούν σημείο τζόγου, η λέσχη δε είναι το χειρότερα. Το στίγμα εκεί είναι τεράστιο. Αλλα΄ακόμα και αν υπήρχαν καθαρά poker rooms τίποτα δεν θα άλλαζε.4. Εάν κερδίσεις, κάποιον καημένο μάδησες, εάν χάσεις θα είσαι κορόιδο. "Δεν είναι σωστά πράματα αυτά" θα ακούς από γονείς, σόι και συνεργάτες οι οποίοι μπορεί να είναι και αυτοί τζογαδόροι σε άλλες μορφές! Κουφό, αλλά έτσι είναι. Από καλοθελητές σφίζει ο κοινωνικός μας περίγυρος. 5. Το βασικότερο είναι ότι κανείς δεν θα αξιολογήσει εάν αυτό που κάνεις, το κάνεις με σύνεση και πρόγραμμα χωρίς να γίνεται παθολογική συμπεριφορά. Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι ότι είτε έχεις πρόβλημα εθισμού ή ότι θα το αποκτήσεις εάν συνεχίσεις. Ακόμα και αν θεωρείσαι δυνατός χαρακτήρας, πάντα για τους άλλους το "θηρίο" είναι επικίνδυνο και ο κίνδυνος να καταστραφείς τεράστιος.Υπάρχουν και πολλές άλλες παράμετροι προς συζήτηση, αλλά το post ήδη πρέπει να κούρασε και η δουλειά πήγε πίσω. Προσωπική άποψη μου είναι πάντως ότι εάν νοιώθεις καλά με τους κοντινούς σου ανθρώπους, μην το κρύβεις, γιατί εάν το κρύβεις δείχνει ενοχικός. Όσον αφορά ανθρώπους όπως πελάτες ή συνεργάτες, θα ήταν φρόνιμο να μην το δημοσιοποιείς. Ο λόγος έιναι ότι δεν πρόκειται να αξιολογήσει κανείς ότι δεν επηρρεάζει στην επαγγελματική σου υπόσταση. Ίσως μόνο λίγοι, αλλά δεν αξίζει το ρίσκο. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 panos1978 έγραψε:Υ.Γ. Έτσι όπως τα λέτε, νομίζω ότι η δικιά μου μάνα είναι η μόνη που δε μου δίνει 500 ευρώ μόλις ξυπνάω για να πάω να παίξω πόκερ και να της φέρω πίσω 2 χιλιάρικα. (Σοβαρά τώρα, για πείτε, κυρίως όσοι δεν έχετε πολλά κέρδη, στους γονείς σας τα πραγματικά ποσά που παίζετε και αν έχετε ήπιες έστω αντιδράσεις, τότε εγώ θα πάρω πίσω όσα λέω. Εξαιρούνται από το γκάλοπ οι γιοι των Τζον Τάραμα και Doyle Brunson, γιατί θα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα :laugh: :laugh: )εγω εχω μια χαρα αντιδρασεις παντως,ισως να παιζει και ρολο οτι ολη και ολη η επενδυση που εχω κανει ειναι 2 πεισειφ των 10€ Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 H koinwnia dysthxws sthn Ellada file mou katakrinei oti thn voleyei kai oti thn symferei.Otan pername apo to praktoreio tou opap kai to blepoume na sfyzei apo kosmo DEN einai tzogos,otan sto xrhmatistirio xanontai milionia kathimerinos....DEN einai tzogos.....otan to joker kanei 14 jackpots kathe pasxa kai 28 kathe xristougenna kai mazeyoun ola ta dwra toy kosmaki ....ayto ontos dn einai tzogos EINAI klepsia .Otan anoigeis ena magazaki na bgaleis ena merokammato kai sto kleinei monomias h megaloalysida pou anoixe dyo tetragwna parakatw....DEN einai tzogos.Kai einai tzogos kai katakriteo to pokeraki epeidh merikoi geloioi exoune myala treis dekaeties pisw?Nomizw pws exoume na kanoume pleon me ena koinwniko fenomeno to opoio katakrinoun mono osoi dn to xeroune.Isws omws na yparxoune kai empatheies ep aytou apo kapoious syggeneis h synergates logw twn para pollwn ergatowrwn pou apaitountai gia thn symmetoxh toy se ayto (pragma pou briskw isws to monadiko meionektima tou en logw paigniou).Ps:Outos h allos file mou oloi kapou ,kapws xalane tis wres tous kai ta lefta tous malakismena ....Allos stis poutanes allos sta taxidia allos sta rouxa kai ta papoutsia ,allos sta mpouzoukia kai stis louloudoudes, etsi htan einai kai tha einai panta sthn ellada.Eyxaristw Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 μπράβο σας κύριοι πολύ ωραίο πόστ τα πράγματα είναι λίγο πολύ όπως αναφέρονται παραπάνω θα περάσει αρκετός καιρός και λυπάμαι που το λέω αλλά θα πρέπει να είναι αρκετός τηλεοπτικός καιρός για να γίνει αποδεκτό το πόκερ ως παιχνίδι δεξιότητητας και όχι τζόγου ( μιάς που ότι δείχνει η τηλεόραση γίνεται αποδεκτό χωρίς πολλές κουβέντες ) δυστυχώς η διαμόρφωση της κοινωνίας γίνετε πλέον απο το τηλεοπτικό κουτί σίγουρα δεν θέλει ενοχική συμπεριφορά σε κοντινά σου πρόσωπα αλλά ούτε και διαφίμηση ειδικά στον επαγγελματικό χώρο δεν χρειάζεται εκτός αν καταλαβαίνεις ότι απέναντι σου έχεις κάποιο άτομο που καταλαβαίνει τι του γίνετε εγώ έπεζα για τρία χρόνια χωρίς να ξέρει κανείς απο τον επαγγελματικό μου χώρο ότι έχω καμία σχέση με το θέμα κάποιο βράδυ στήν δουλειά (είμαι ηχολήπτης σε νυχτερινό κέντρο)παω στο διαλλειμα στο καμαρίνι της τραγουδίστριας να δώ τι γίνετε με τον λαιμό γιατί δεν έχουμε καλή φωνή σήμερα και τήν βλέπω να βλέπει στήν τηλεόραση του καμαρινιού ΠΟΚΕΡ έκπληκτος της λέω τί κανεις εδώ έρχομαι να δώ τι γίνετε και δεν βγαίνει νότα σήμερα και εσύ μου βλέπει τζόγο ?ΟΧΙ μου λέει δεν είναι τζόγος είναι παιχνίδι σκέψης και μου αρέσει πολύ να μήν τα πολυλογώ κουβέντα στήν κουβέντα καταλήξαμε ότι ξέρω και ότι παίζω και σε πολύ λίγο διάστημα απο τον ενθουσιασμό της και μόνο όλο το κύκλωμα ξέρει οτι εγώ παίζω ποκερ και ότι διαβάζω βιβλία και όλα τα σχετικά απόκτισα μερικούς φίλους παραπάνω αλλά γενικά έχω μερικά βλέμματα απορίας πάνω μου απο ανθρώπους που μόνο καλά είχαν να πούν για μένα σε γενικές γραμμές δεν νομίζω να μου έχει κάνει καλό παρόλο που ο επαγγελματικός μου χώρος δεν είναι αυτό που λέμε ο τυπικός επαγγελματικός χώρος θα προτιμούσα να μήν είχε γίνει όλο αυτό οπότε πρόταση κρατείστε το για τους δικούς σας ανθρώπους και σε αυτούς με λίγο εξήγηση για να μήν αισθάνονται ότι κινδυνεύεται και στούς υπόλοιπους καλύτερα όχι ας το μάθουν απο την τηλεόραση όταν σε κάποιο τελικό τραπέζι θα πάρετε κανένα χοντρό πακέτο χρημάτων και τότε η γνώμη τους για το πόκερ θα είναι η καλύτερη Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 vamvoux έγραψε:μπράβο σας κύριοι πολύ ωραίο πόστ τα πράγματα είναι λίγο πολύ όπως αναφέρονται παραπάνω θα περάσει αρκετός καιρός και λυπάμαι που το λέω αλλά θα πρέπει να είναι αρκετός τηλεοπτικός καιρός για να γίνει αποδεκτό το πόκερ ως παιχνίδι δεξιότητητας και όχι τζόγου ( μιάς που ότι δείχνει η τηλεόραση γίνεται αποδεκτό χωρίς πολλές κουβέντες ) δυστυχώς η διαμόρφωση της κοινωνίας γίνετε πλέον απο το τηλεοπτικό κουτί σίγουρα δεν θέλει ενοχική συμπεριφορά σε κοντινά σου πρόσωπα αλλά ούτε και διαφίμηση ειδικά στον επαγγελματικό χώρο δεν χρειάζεται εκτός αν καταλαβαίνεις ότι απέναντι σου έχεις κάποιο άτομο που καταλαβαίνει τι του γίνετε εγώ έπεζα για τρία χρόνια χωρίς να ξέρει κανείς απο τον επαγγελματικό μου χώρο ότι έχω καμία σχέση με το θέμα κάποιο βράδυ στήν δουλειά (είμαι ηχολήπτης σε νυχτερινό κέντρο)παω στο διαλλειμα στο καμαρίνι της τραγουδίστριας να δώ τι γίνετε με τον λαιμό γιατί δεν έχουμε καλή φωνή σήμερα και τήν βλέπω να βλέπει στήν τηλεόραση του καμαρινιού ΠΟΚΕΡ έκπληκτος της λέω τί κανεις εδώ έρχομαι να δώ τι γίνετε και δεν βγαίνει νότα σήμερα και εσύ μου βλέπει τζόγο ?ΟΧΙ μου λέει δεν είναι τζόγος είναι παιχνίδι σκέψης και μου αρέσει πολύ να μήν τα πολυλογώ κουβέντα στήν κουβέντα καταλήξαμε ότι ξέρω και ότι παίζω και σε πολύ λίγο διάστημα απο τον ενθουσιασμό της και μόνο όλο το κύκλωμα ξέρει οτι εγώ παίζω ποκερ και ότι διαβάζω βιβλία και όλα τα σχετικά απόκτισα μερικούς φίλους παραπάνω αλλά γενικά έχω μερικά βλέμματα απορίας πάνω μου απο ανθρώπους που μόνο καλά είχαν να πούν για μένα σε γενικές γραμμές δεν νομίζω να μου έχει κάνει καλό παρόλο που ο επαγγελματικός μου χώρος δεν είναι αυτό που λέμε ο τυπικός επαγγελματικός χώρος θα προτιμούσα να μήν είχε γίνει όλο αυτό οπότε πρόταση κρατείστε το για τους δικούς σας ανθρώπους και σε αυτούς με λίγο εξήγηση για να μήν αισθάνονται ότι κινδυνεύεται και στούς υπόλοιπους καλύτερα όχι ας το μάθουν απο την τηλεόραση όταν σε κάποιο τελικό τραπέζι θα πάρετε κανένα χοντρό πακέτο χρημάτων και τότε η γνώμη τους για το πόκερ θα είναι η καλύτερη+1έχεις απόλυτο δίκιο!! και εγώ αυτό θα κάνω όταν σε λίγο καιρό (LOL) :silly: :silly: :silly: σηκώσω ένα WSOP ή έστω ένα EPT το πρώτο πράγμα που θα πώ είναι "μαμά-μπαμπά τόσα χρόνια σαν φοιτητής έκανα επενδύσεις των χρημάτων σας στο ποκερ! πιστεύω δεν θα τους πειράξει τότε.... Αλλά μην το μάθουν τώρα :whistle: Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 οχι δεν μίλησα για τον μπαμπά σου και τήν μαμά σου αυτούς χειρίσου τους ανάλογα με της σχέση που έχεις μαζί τους και σε ποιο βαθμό μπορείς να συζητάς μαζί τους διάφορα λεπτά ζητήματα τα παιδιά που έγραψαν παραπάνω μίλησαν για κοινωνία και για επαγγελματικό περιβάλλον εκεί είναι που μπορεί να μήν σου βγεί και τόσο σε καλό αν είσαι φοιτητής δεν έχεις τέτοια θέματα οπότε δεν σε αφορά το πόστ θα σε αφορά σε καμιά δεκαριά χρόνια Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Δεν ξέρω αν η Ελληνική κοινωνία είναι πίσω. Εγώ είμαι. Και στο δικό μου το χωριό βάλανε πόκερ και ακόμα δεν πήγα.Εγώ προσωπικά που πιστεύω στα μαθηματικά, στις πιθανότητες και στην προσωπική δουλειά και προσπάθεια, θα στενοχωριόμουν αν μάθαινα οτι κάποιος απο το περιβάλλον μου παίζει χαρτιά.Αυτο οχι μόνο γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που κερδίζουν, αλλά γιατί είναι ακόμα πιο λίγοι αυτοι που μπορούν να χειριστούν μια τέτοια επιτυχία ή αποτυχία, χωρίς να καταστρέψουν τα πάντα γύρω τους.Και για να μη λέμε μ@λ@κίες.. Ποιος απο εδώ μέσα θα προσλάμβανε στην επιχείρησή του ανθρωπο που έχει σχέσεις με τον τζόγο??... Εγώ όχι.Για τον αρχικό πόστερ: Καλά κάνεις φίλε μου και το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα σε δει στο καζίνο και θα πει: "Αν παιζει με pot odds μπράβο του". Εξωτερικό και πάλι εξωτερικό. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 @panosde nomizw oti einai akrivws etsi ta pragmata...alli antimetopisi tha exei ena stelexos polyethnikis p.x an matheutei oti pigenei kathe vrady sti lesxi tis geitonias toy kai pezei mexri ta xaramata alli an kapia mera ton deixoyn se ena ft tou ept i kapiou megaloy tournoua....opws kai alles gnwrimies tha kanei sto ena meros alles sto allo etsi pane ayta den exei na kanei me to TI kaneis exei na kanei me to PWS to kaneis.... Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 JeanJK έγραψε:Δεν ξέρω αν η Ελληνική κοινωνία είναι πίσω. Εγώ είμαι. Και στο δικό μου το χωριό βάλανε πόκερ και ακόμα δεν πήγα.Εγώ προσωπικά που πιστεύω στα μαθηματικά, στις πιθανότητες και στην προσωπική δουλειά και προσπάθεια, θα στενοχωριόμουν αν μάθαινα οτι κάποιος απο το περιβάλλον μου παίζει χαρτιά.Αυτο οχι μόνο γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που κερδίζουν, αλλά γιατί είναι ακόμα πιο λίγοι αυτοι που μπορούν να χειριστούν μια τέτοια επιτυχία ή αποτυχία, χωρίς να καταστρέψουν τα πάντα γύρω τους.Και για να μη λέμε μ@λ@κίες.. Ποιος απο εδώ μέσα θα προσλάμβανε στην επιχείρησή του ανθρωπο που έχει σχέσεις με τον τζόγο??... Εγώ όχι.Για τον αρχικό πόστερ: Καλά κάνεις φίλε μου και το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα σε δει στο καζίνο και θα πει: "Αν παιζει με pot odds μπράβο του". Εξωτερικό και πάλι εξωτερικό.[*]Enw ayton pou sxolaei apo thn douleia soy to brady kai paei kai shootarei hroinh sthn omonoia tha ton epernes ,h ton allo pou ta skaei kathe vrady stis rwssides, epeidh kai mono apla den ton vlepoume.Ratsismos koinonikos file mou kai aparxaiomena myala mias kleisths koinwnias kai mono!! Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Toympas έγραψε:Enw ayton pou sxolaei apo thn douleia soy to brady kai paei kai shootarei hroinh sthn omonoia tha ton epernes ,h ton allo pou ta skaei kathe vrady stis rwssides, epeidh kai mono apla den ton vlepoume.Ratsismos koinonikos file mou kai aparxaiomena myala mias kleisths koinwnias kai mono!!(Τους χαρακτηρισμούς τους αφήνω ασχολίαστους)Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι. Είναι απλά τα πράγματα. Κάνουμε επιλογές με βάση αυτά που βλέπουμε. Όταν κάνεις επιλογές με βάση οράματα μπαίνεις σε χώρους που δεν κατέχω. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΔΕΔΟΜΕΝΑ (πράγματα που βλέπουμε):Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 ανθρώπους για να την δουλειά. Ο πρώτος τον ελεύθερό του χρόνο παίζει κοντραμπάσο και ο δεύτερος παίζει πόκερ.ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιον θα πάρεις στην δουλειά????Οποιοσδήποτε άνθρωπος λέει ότι "βάζει τα λεφτά του με πλεονέκτημα" όπως οι λένε poker playerzzzzzz πρέπει με κλειστά τα μάτια να ποντάρει στον πρώτο.Μην αρχίσετε να μου λέτε ο Ταδε είναι έτσι και ο Ταδε είναι αλλιώς. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι πετυχημένοι και στην δουλειά και στο poker αλλά δεν είναι ο κανόνας. Είναι ένα μικρό υποσύνολο της εξαίρεσης "πετυχημένος στο πόκερ" Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 JeanJK έγραψε:Toympas έγραψε:Enw ayton pou sxolaei apo thn douleia soy to brady kai paei kai shootarei hroinh sthn omonoia tha ton epernes ,h ton allo pou ta skaei kathe vrady stis rwssides, epeidh kai mono apla den ton vlepoume.Ratsismos koinonikos file mou kai aparxaiomena myala mias kleisths koinwnias kai mono!!(Τους χαρακτηρισμούς τους αφήνω ασχολίαστους)Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι. Είναι απλά τα πράγματα. Κάνουμε επιλογές με βάση αυτά που βλέπουμε. Όταν κάνεις επιλογές με βάση οράματα μπαίνεις σε χώρους που δεν κατέχω. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΔΕΔΟΜΕΝΑ (πράγματα που βλέπουμε):Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 ανθρώπους για να την δουλειά. Ο πρώτος τον ελεύθερό του χρόνο παίζει κοντραμπάσο και ο δεύτερος παίζει πόκερ.ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιον θα πάρεις στην δουλειά????Οποιοσδήποτε άνθρωπος λέει ότι "βάζει τα λεφτά του με πλεονέκτημα" όπως οι λένε poker playerzzzzzz πρέπει με κλειστά τα μάτια να ποντάρει στον πρώτο.Μην αρχίσετε να μου λέτε ο Ταδε είναι έτσι και ο Ταδε είναι αλλιώς. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι πετυχημένοι και στην δουλειά και στο poker αλλά δεν είναι ο κανόνας. Είναι ένα μικρό υποσύνολο της εξαίρεσης "πετυχημένος στο πόκερ"[/quote:3djj5r2r]Katarxas dn sxoliasa thn prosopikotita sou apla sxoliasa thn gnwmh sou (dn nomizw na yparxei kati to epilipsimo se ayto kai an se ethixa kapou eilikrina sygnwmh htan ektos prothesewn mou)Twra sthn douleia mou tha eperna ayton pou mou kanei kalytera thn douleia gia thn opoia plhrwnetai asxetos an einai kontrampasistas violonistas o gus hansen h o artemis matsas.Dld gia na katalavw o paikths poker se periptwsh anergias toy dn exei dikaiwma se mia deyterh eykairia sthn ergasia???....katadikazetai giati? epeidh asxoleite me ena antikeimeno kathara texniko kai bazei h bgazei kapoia xrhmata apo thn tseph toy?Kai teleiwnwntas posos me endiaferei an yparxoun paixtarades kai o enas kai o allos pou konomane ta xilia myria , magia tous kai tous epenw gia to paixnidi kai ton tropo skepshs toys , h zwh pou kanoune einai mono gia tis cameres giati pisw apo aytes yparxei to apolyto skotadi...... Παράθεση
alexts01 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 oraio thema kai apo ta kalitera post edo kai arketo kairo. Παράθεση
Recommended Posts