Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ψάχνοντας λίγο τις τελευταίες δύο μέρες τα αποτελέσματά μου μπήκα σε ένα πειρασμό

να δοκιμάσω ένα μηνιαίο project 100 τουρνουά με το ίδιο buy in για να μετρήσω λίγο ποιο συγκεκριμένα τα στατιστικά μου

και επειδή στο πρότζεκτ αυτό έπεξε ρόλο το field των τουρνουά που παίζω σκέφτηκα να προτείνω σύγκριση με αντίστοιχο πρότζεκτ απο παίκτη με περίπου ίδια στατιστικά με τα δικά μου αλλά που παίζει στο πόκερσταρς και άρα σε τουρνουά με περισσότερο κόσμο

όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να κάνουμε μαζί αυτήν την ιστορία ας στείλει μύνημα

το πρότζεκτ ανακαιφαλαιώνω είναι

δύο ατομα με περίπου ίδια στατιστικά παίζουν 100 τουρνουά

των 22 δολλαρίων

ο ένας στο πάρτυ ποκερ

και ο άλλος στο πόκερσταρς

μετά το τέλος αναλύουμε λίγο τα μαθηματικά της υπόθεσης ...

το ROI μου είναι 17% και το ITM 18%

φυσικά γίνονται δεκτές αντιπροτάσεις και οποιασδήποτε σκέψεις πάνω στο θέμα

ΥΓ ο κυριότερος λόγος που ζητάω κάποιον άλλο φυσικά είναι για να σπάει λίγο τήν μοναξιά αυτού του παιχνιδιού

Δημοσίευση

αυτό ήταν το πιο ενιδαφέρον πράγμα που βρήκες να γράψεις εδω

και κατανάλωσες και χρόνο και φαιά ουσία ...?

επίπεδο δαπέδου .. λυπάμαι

φυσικά και θα παίζω εξυπνάκια...

θα παίζω ότι τουρνουά βρίσκω μπροστά μου όπως κάνω και τώρα

είτε κάνει2 είτε 22 ειτε 33 ειτε 55 ή 109 δολλάρια

απάντησε τώρα κάτι ακόμα πιο έξπνυνο

πρόσεχε μόνο μήν σκεφτείς πάρα πολύ και κάψεις κάνενα εγκεφαλικό κύτταρο

μήν τα καίς τσάμπα τα χρειάζεσαι για τις επόμενες σοβαρές σου τοποθετήσεις στήν φάση ......

Δημοσίευση

vamvoux έγραψε:

ψάχνοντας λίγο τις τελευταίες δύο μέρες τα αποτελέσματά μου μπήκα σε ένα πειρασμό

να δοκιμάσω ένα μηνιαίο project 100 τουρνουά με το ίδιο buy in για να μετρήσω λίγο ποιο συγκεκριμένα τα στατιστικά μου

και επειδή στο πρότζεκτ αυτό έπεξε ρόλο το field των τουρνουά που παίζω σκέφτηκα να προτείνω σύγκριση με αντίστοιχο πρότζεκτ απο παίκτη με περίπου ίδια στατιστικά με τα δικά μου αλλά που παίζει στο πόκερσταρς και άρα σε τουρνουά με περισσότερο κόσμο

όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να κάνουμε μαζί αυτήν την ιστορία ας στείλει μύνημα

το πρότζεκτ ανακαιφαλαιώνω είναι

δύο ατομα με περίπου ίδια στατιστικά παίζουν 100 τουρνουά

των 22 δολλαρίων

ο ένας στο πάρτυ ποκερ

και ο άλλος στο πόκερσταρς

μετά το τέλος αναλύουμε λίγο τα μαθηματικά της υπόθεσης ...

το ROI μου είναι 17% και το ITM 18%

φυσικά γίνονται δεκτές αντιπροτάσεις και οποιασδήποτε σκέψεις πάνω στο θέμα

ΥΓ ο κυριότερος λόγος που ζητάω κάποιον άλλο φυσικά είναι για να σπάει λίγο τήν μοναξιά αυτού του παιχνιδιού

file vamvoux to project ayto pou thes na epixiriseis den prokeitai na sou dosei kanena asfales symperasma. Prota apo olla einai elaxista ta 100 tour kai eidika gia ton allon pou ipotithete tha ta paksei PS (oi logoi profanes).

Yparxoun poly paragontes (metablites) pou tha prepei na synypologiseis.

px. ta epathla stin party poker dyskola ksepernoun to 150plasio tou BI (milao gia tin 1 thesi), eno stin poker stars ftanoun aneta to 1000plasio tou BI.

Ap'tin alli stin party poker einai poly pio eykolo logou field, dyskolias antipalon klp.

Pisteyo pos o giorgio kai safesteps einai must se ayta, opote mporoun na se kathodigisoun kalytera.

Δημοσίευση

φιλε μου έχεις δίκιο

το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι ασφαλές παρόλα αυτά θα είναι ένα αποτέλεσμα

το σκεπτικό μου είναι απλό έως και απλοικό

πεζω έτσι κι αλλιώς κάποια τουρνουά σε διάφορα buy in στο πάρτυ

γιατί να μήν βάλω έναν κανόνα για κανα δυό μήνες να παίζω μόνο ένα συκγεκριμένο ποσό και να το συγκρίνω με το αν έπεζα στο ποκερσταρς

σίγουρα θέλει τεράστιο δείγμα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αλλα αν δεν ξεκινήσεις έστω και με ένα μικρό δείγμα πως να φτάσεις στο μεγάλο ?

η διαφορά του τι πληρώνετε κάποιος σε πρώτη θέση στο πάρτυ και στο ποκερσταρς τήν ξέρω φυσικά απλά θέλω να βάλω ένα μικρό challenge για να έχουν λίγο πιο ενδιαφέρον αυτές οι ατέλειωτες ώρες που καταναλώνουμε σε αυτό το παιχνίδι

τις αποφάσεις μου έτσι κι αλλιώς τις έχω πάρει σχετικά με το αν θέλω να πέζω στο ποκερσταρς ή όχι και είναι ΟΧΙ

οπότε αν βρεθεί κάποιος θα το κάνω το παιχνιδάκι μου αν δεν βρεθεί θα το παίξω με τον ευατό μου

πάντως για κάποιον που παίζει ποκερσταρς ετσικιαλλιώς σε αυτά τα λέβελ buy in θα είχε ενδιαφέρον να συκρίνει τα αποτελέσματά του με κάποιον απο άλλο πολυ μικρότερο ποκερ ρουμ ...

Δημοσίευση

ρε παιδιά δεν υπάρχει δηλαδή κανένας που να παίζει στο ποκερσταρς σταθερά τουρνουά γύρω στα 20 δολλάρια να κάνουμε αυτό το πείραμα που προτείνω ?

όταν έφτιαχνα τήν πρόταση θεωρούσα σχεδόν σίγουρο ότι θα βρώ αρκετούς ενιδαφερόμενους να θέλουν να συγκρίνουν τα μεγάλα με τα μικρά field

όλο και κάτι θα αποκομίσουμε απο το αποτέλεσμα ...

Δημοσίευση

ξαναφέρνω το θέμα στήν επιφάνεια μήπως βρεθεί κανένας να κάνουμε αυτό το συγκριτικό

επαναλαμβάνω το πρότζεκτ

παίζουμε 100 τουρνουά εγώ στο πάρτυ πόκερ και όποιος ενδιαφερθεί στο πόκερσταρς

στο διάστημα αυτό παίζουμε μόνο αυτό το buy in και μετά συγκρίνουμε τα αποτελέσματα

φυσικά αν θέλουμε το συνεχίζουμε και σε μεγαλύτερο δείγμα τουρνουά

βασική προυπόθεση ο ενδιαφερόμενος να έχει περίπου ίδια στατιστικά με μένα και φυσικά να έχει bankroll που να του επιτρέπει κάτι τέτοιο

αν δεν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος θα το ξεκινήσω μόνος μου απο πρώτη δεκέμβρη

αυτά πρός το παρόν και αναμένω