vamvoux Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 ψάχνοντας λίγο τις τελευταίες δύο μέρες τα αποτελέσματά μου μπήκα σε ένα πειρασμό να δοκιμάσω ένα μηνιαίο project 100 τουρνουά με το ίδιο buy in για να μετρήσω λίγο ποιο συγκεκριμένα τα στατιστικά μου και επειδή στο πρότζεκτ αυτό έπεξε ρόλο το field των τουρνουά που παίζω σκέφτηκα να προτείνω σύγκριση με αντίστοιχο πρότζεκτ απο παίκτη με περίπου ίδια στατιστικά με τα δικά μου αλλά που παίζει στο πόκερσταρς και άρα σε τουρνουά με περισσότερο κόσμοόποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να κάνουμε μαζί αυτήν την ιστορία ας στείλει μύνημα το πρότζεκτ ανακαιφαλαιώνω είναι δύο ατομα με περίπου ίδια στατιστικά παίζουν 100 τουρνουά των 22 δολλαρίων ο ένας στο πάρτυ ποκερ και ο άλλος στο πόκερσταρς μετά το τέλος αναλύουμε λίγο τα μαθηματικά της υπόθεσης ...το ROI μου είναι 17% και το ITM 18%φυσικά γίνονται δεκτές αντιπροτάσεις και οποιασδήποτε σκέψεις πάνω στο θέμα ΥΓ ο κυριότερος λόγος που ζητάω κάποιον άλλο φυσικά είναι για να σπάει λίγο τήν μοναξιά αυτού του παιχνιδιού Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 πίστευα οτι θα βρισκόταν αμέσως ενιδαφερόμενος παράξενο και εμένα μου φένεται πολύ ενδιαφέρον προτζεκτ αν δεν βρεθεί κάποιος μέχρι τέλος του μήνα θα το αρχίσω μόνος μου Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 mexri tote de tha paizeis diladi? Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 αυτό ήταν το πιο ενιδαφέρον πράγμα που βρήκες να γράψεις εδω και κατανάλωσες και χρόνο και φαιά ουσία ...?επίπεδο δαπέδου .. λυπάμαιφυσικά και θα παίζω εξυπνάκια...θα παίζω ότι τουρνουά βρίσκω μπροστά μου όπως κάνω και τώρα είτε κάνει2 είτε 22 ειτε 33 ειτε 55 ή 109 δολλάρια απάντησε τώρα κάτι ακόμα πιο έξπνυνοπρόσεχε μόνο μήν σκεφτείς πάρα πολύ και κάψεις κάνενα εγκεφαλικό κύτταρο μήν τα καίς τσάμπα τα χρειάζεσαι για τις επόμενες σοβαρές σου τοποθετήσεις στήν φάση ...... Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 vamvoux έγραψε:ψάχνοντας λίγο τις τελευταίες δύο μέρες τα αποτελέσματά μου μπήκα σε ένα πειρασμό να δοκιμάσω ένα μηνιαίο project 100 τουρνουά με το ίδιο buy in για να μετρήσω λίγο ποιο συγκεκριμένα τα στατιστικά μου και επειδή στο πρότζεκτ αυτό έπεξε ρόλο το field των τουρνουά που παίζω σκέφτηκα να προτείνω σύγκριση με αντίστοιχο πρότζεκτ απο παίκτη με περίπου ίδια στατιστικά με τα δικά μου αλλά που παίζει στο πόκερσταρς και άρα σε τουρνουά με περισσότερο κόσμοόποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να κάνουμε μαζί αυτήν την ιστορία ας στείλει μύνημα το πρότζεκτ ανακαιφαλαιώνω είναι δύο ατομα με περίπου ίδια στατιστικά παίζουν 100 τουρνουά των 22 δολλαρίων ο ένας στο πάρτυ ποκερ και ο άλλος στο πόκερσταρς μετά το τέλος αναλύουμε λίγο τα μαθηματικά της υπόθεσης ...το ROI μου είναι 17% και το ITM 18%φυσικά γίνονται δεκτές αντιπροτάσεις και οποιασδήποτε σκέψεις πάνω στο θέμα ΥΓ ο κυριότερος λόγος που ζητάω κάποιον άλλο φυσικά είναι για να σπάει λίγο τήν μοναξιά αυτού του παιχνιδιούfile vamvoux to project ayto pou thes na epixiriseis den prokeitai na sou dosei kanena asfales symperasma. Prota apo olla einai elaxista ta 100 tour kai eidika gia ton allon pou ipotithete tha ta paksei PS (oi logoi profanes).Yparxoun poly paragontes (metablites) pou tha prepei na synypologiseis. px. ta epathla stin party poker dyskola ksepernoun to 150plasio tou BI (milao gia tin 1 thesi), eno stin poker stars ftanoun aneta to 1000plasio tou BI.Ap'tin alli stin party poker einai poly pio eykolo logou field, dyskolias antipalon klp.Pisteyo pos o giorgio kai safesteps einai must se ayta, opote mporoun na se kathodigisoun kalytera. Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 φιλε μου έχεις δίκιο το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι ασφαλές παρόλα αυτά θα είναι ένα αποτέλεσμα το σκεπτικό μου είναι απλό έως και απλοικό πεζω έτσι κι αλλιώς κάποια τουρνουά σε διάφορα buy in στο πάρτυ γιατί να μήν βάλω έναν κανόνα για κανα δυό μήνες να παίζω μόνο ένα συκγεκριμένο ποσό και να το συγκρίνω με το αν έπεζα στο ποκερσταρς σίγουρα θέλει τεράστιο δείγμα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αλλα αν δεν ξεκινήσεις έστω και με ένα μικρό δείγμα πως να φτάσεις στο μεγάλο ?η διαφορά του τι πληρώνετε κάποιος σε πρώτη θέση στο πάρτυ και στο ποκερσταρς τήν ξέρω φυσικά απλά θέλω να βάλω ένα μικρό challenge για να έχουν λίγο πιο ενδιαφέρον αυτές οι ατέλειωτες ώρες που καταναλώνουμε σε αυτό το παιχνίδι τις αποφάσεις μου έτσι κι αλλιώς τις έχω πάρει σχετικά με το αν θέλω να πέζω στο ποκερσταρς ή όχι και είναι ΟΧΙ οπότε αν βρεθεί κάποιος θα το κάνω το παιχνιδάκι μου αν δεν βρεθεί θα το παίξω με τον ευατό μου πάντως για κάποιον που παίζει ποκερσταρς ετσικιαλλιώς σε αυτά τα λέβελ buy in θα είχε ενδιαφέρον να συκρίνει τα αποτελέσματά του με κάποιον απο άλλο πολυ μικρότερο ποκερ ρουμ ... Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 ρε παιδιά δεν υπάρχει δηλαδή κανένας που να παίζει στο ποκερσταρς σταθερά τουρνουά γύρω στα 20 δολλάρια να κάνουμε αυτό το πείραμα που προτείνω ?όταν έφτιαχνα τήν πρόταση θεωρούσα σχεδόν σίγουρο ότι θα βρώ αρκετούς ενιδαφερόμενους να θέλουν να συγκρίνουν τα μεγάλα με τα μικρά field όλο και κάτι θα αποκομίσουμε απο το αποτέλεσμα ... Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2010 ξαναφέρνω το πόστ μπροστά μήπως και βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος να κάνουμε το πειραματάκι .... Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2010 ξαναφέρνω το θέμα στήν επιφάνεια μήπως βρεθεί κανένας να κάνουμε αυτό το συγκριτικό επαναλαμβάνω το πρότζεκτ παίζουμε 100 τουρνουά εγώ στο πάρτυ πόκερ και όποιος ενδιαφερθεί στο πόκερσταρς στο διάστημα αυτό παίζουμε μόνο αυτό το buy in και μετά συγκρίνουμε τα αποτελέσματα φυσικά αν θέλουμε το συνεχίζουμε και σε μεγαλύτερο δείγμα τουρνουά βασική προυπόθεση ο ενδιαφερόμενος να έχει περίπου ίδια στατιστικά με μένα και φυσικά να έχει bankroll που να του επιτρέπει κάτι τέτοιοαν δεν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος θα το ξεκινήσω μόνος μου απο πρώτη δεκέμβρη αυτά πρός το παρόν και αναμένω Παράθεση
Recommended Posts