Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οπως εχω γραψει και καπου αλλου παιζω texas περιπου 2 χρονια και εκτος απο ελαχιστα live με φιλους παιζω κι εγω οπως και σχεδον ολοι μας σε καποια πλατφορμα online.Αν και νομιζω οτι θα καταλαβετε σε ποια πλατφορμα αναφερομαι δεν θα γραψω το ονομα της για τυπικους λογους.Σας αναφερω λοιπον την εμπειρια μου.

Ξεκινησα να παιζω σε γνωστη πλατφορμα για Ελληνες παικτες και μπορω να πω οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος τοσο απο τις επιδωσεις μου οσο και απο την πλατφορμα την ιδια.Σας αναφερω απλα κι ενδοικτικα οτι μετα την πρωτη μου καταθεση δεν χρειαστηκε να ξαναβαλω ποτε χρημτα και εξακολουθω να παιζω μεχρι σημερα.Σημειωνω εδω για τους διαφορους καλοθελητες οτι παιζω καθαρα για την πλακα μου και σε τραπεζια εως 11$(με nick savpet k diagoras r για του λογου το αληθες).Για να μην πολυλογω πεισθικα να δοκημασω και στην δημοφιλεστερη πλατφορμα με δυστυχος τραγικα αποτελεσματα.Δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλοι που εχουν αντιμετοπισει κατι αντιστοιχο αλλα εγω το εζησα πολυ εντονα.Το συμπερασμα που βγαζω λοιπον ειναι ενα,οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι παιχτες αρα και στιλ παιχνιδιου απο αυτους,οπου ειναι σχεδον αδυνατο να εφαρμοστει καποια στρτιγικη ειδικα στα χαμηλα τραπεζια που παιζω εγω.Το αποτελεσμα λοιπον ειναι να επικρατει συνεχος απλα ο τυχεροτερος.Το συμπερασμα αυτο μαλιστα το ενισχυσε και προσφατο τουρνουα οπυ σημετειχαν σε συντριπτικο ποσοστο Ελληνες οπου και τα πραγματα κυλουσαν και πολυ πιο ομαλα σε σχεση με αλλες φορες.

Δεν ξερω ποσοι θα συμφωνησουν μαζι μου,αλλα εγω πλεον δυσκολα θα αλλαξω γνωμη και ταυτοχρονα συνηστω σε οσους ξεκιναν τωρα η απλα δεν θελουν να παιζουν περιουσιες στο ποκερ να προτιμαν πλατφορμες με μικροτερη επισκεψημοτητα.