subgr Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 ** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Έναρξη του Med CΟΟP απόψε, 2ήμερο Main Event, 6 tickets Sunday Million για τον πρωταθλητή! **...τρελά calling stations αυτοί οι κύπριοι!!! Παράθεση
andiszen Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 τις πηρανε τις 3 πρωτες θεσεις ομως Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 ναι για τους ελληνες δεν λες χαχαχαχα τρισχειροτεροι!τα ειδα ολα εχθες :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
subgr Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 ..εγώ λέω για αυτά που έγιναν στο τελικό τραπέζι..Είχα massive chiplead αλλα με τα απανωτά suckout, runner-runner και river miracle ήρθα 4ος. Ακόμα και το τελευταίο χέρι που έπαιξα ήταν άστα να πάνε! 4ΒΒ bet preflop εγώ, call o άλλος. flop 10-A-rag, bet-call, turn αδιάφορο, bet εγώ, call o άλλος, river 3, set το calling station (pocket 3s), νάνι ο sub...Πιστεύω άξιζα αυτή την νίκη αλλα είπαμε, thats poker!Συγχαρητήρια στον νικητή! Παράθεση
Paphos Maniacs Club Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Ta singxaritiria mas ston Xristo "GuNNeR_Cy" opos episis stous Panagioti "KKOUI" (epitimo melos ton Maniacs) ston Thanasi"No marsy" filo twn Maniacs k sta meloi ton Maniacs kosturo , basili "my spear gun" k antrea "mathew ace" gia to poli kalo tous pexnidi.File subgr sto FT pou vre8ikes itan fanero pws ypirxe terastia diafora clasis apo tous ypolipous isoun apla o pio adinatos pektis "ellipsi empirias" k afto fanike se oles sou tis kinisis.Singxaritiria omos gia to poli kalo plasarisma sou sto proto MED COOP. Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 είδες να κοντραριστούν μεταξύ τους σε μια έστω παρτίδα στο ft? Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 ρε παιδια βρισκει κανεις το σημερινο event?δεν το βρισκω πουθενα :dry: Παράθεση
subgr Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 Δεν σου το βγάζει επειδή είναι mixed.Βγάλε τα φίλτρα και θα το δεις. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2010 thanks φιλε το βρηκα,αλαξανε το προγραμμα?αλλο τουρνουα εχει και αλλο γραφει το προγραμμα Παράθεση
subgr Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2010 Αυτό είδα κι εγώ!Αλλάξανε και τα παιγνίδια αλλα και τα εγγυημένα ποσά! Παράθεση
Recommended Posts