tilvik Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Γεια σε όλους!!Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι το εξής:Ας υποθέσουμε οτι παιζω σ ενα τραπέζι με blinds 1/2 και μου κάνουν min bet 2 εγω κάνω raise 4.Πόσο είναι το ελαχιστο reraise που μπορει να μου κάνει ο αλλος παιχτης?και ποιο είναι το ελάχιστο reraise που μπορω να του κάνω εγώ?Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός,αλλα θα ήθελα βοήθεια σ αυτό.Αυτή την ερώτηση την κάνω γιατί στο online game σου βγάζει επιλογές για το bet η το raise που θα κανεις,ενώ στα live είναι διαφορετικά τα πράγματα. Παράθεση
noble Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 6 kai meta 8..ektos k an paizeis sto loutraki.. Παράθεση
tilvik Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Δηλαδή φιλε μου το ελάχιστο reraise einai to raise + big blind? Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 εχεις μπερδευτει...Ενα παραδειγμα..cash game 1-2 , o utg raise sta 5, o επομενος μπορει να κανει raise απο 8 και πανω αφου ο utg εκανε raise +3, τελικα ο utg+2 κανει reraise στα 19.. ο επομενος για να κανει reraise Πρεπει να βαλει 19 που ηταν το raise οταν ηρθε η σειρα του να μιλησει +17 και ανω για να κανει νομιμο reraise κ.ο.κ.Εξασκησου λιγο σε cash 0.01 - 0.02 online για να το καταλαβεις.. Παράθεση
Recommended Posts