zahos1 Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2010 Είδα βασικά ότι το Table Scanner του Holdem manager είναι με εφάπαξ τιμή και όχι με συνδρομή ανά μήνα όπως στο PT3 και σκέφτομαι να πάρω HEM...Τι λέτε εσείς?Είδα και το Instascan (HEM) που είναι με τον μήνα αλλά δεν νομίζω να μου χρειαστεί στα χαμηλά stakes...Ποιο προτιμάτε? Έχω διαβάσει διάφορα θέματα αλλά κανένα για το Table Tracker των δύο προγραμμάτων. Το χρησιμοποιεί κανείς να μας πει κάποια γνώμη?Επίσης τα χέρια μπαίνουν πιο γρήγορα στο HEM? Ρωτάω γιατί στο PT3 αργούν πάρα πολύ... Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 To HEM leitourgei kai se mena pio grigora, oxi mono sto importing hands. An grafteis pokersavvy sto dinoun dorean. Παράθεση
mitsos89 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 dandan.de έγραψε: Παράθεση To HEM leitourgei kai se mena pio grigora, oxi mono sto importing hands. An grafteis pokersavvy sto dinoun dorean.οταν λες δωρεαν για πιο αναφερεσαι? Παράθεση
Recommended Posts