a sta diala Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 foustouki έγραψε:Εμ τι μου εβαζες το οριο 35+ η κατι τετοιο?TigerOn για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βελτιώσει το παιχνίδι της ΣΤΑ CASH GAMES (και μόνο σ΄αυτά) και θα κερδίσει χρήματα.re foustouki o anthropos sto lei kathara, 35+ na mamas kai na derneis, ama eisai mikrotsoutsounos ti na se kanei ?? Παράθεση
BlackJackHellas Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 re file exo 2 ores pou sou estila prosopiko minima akoma na apantisis...eleos....ke meta les pos oi elines den endiaferonte... Παράθεση
TigerOn Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2010 Αγαπητοί φίλοι, εδώ και λίγες μέρες προσπάθησα να δημιουργήσω μια μικρή ομάδα παικτών πόκερ στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλαδάρας μας, την Θεσσαλονίκη. Ζήτησα συμμετοχές από ενδιαφερόμενους παίκτες στο αυτονόητο:Να γίνουμε μαζί καλύτεροι διαβάζοντας και συζητώντας τα λάθη μας και τις στρατηγικές μας. Εγώ έτσι έχω μάθει να δουλεύω από την εποχή του σχολείου και του πανεπιστημίου. Με κωδικοποίηση των εννοιών και μέθοδο.Δυστυχώς, ο Ελληναράς τα ξέρει όλα και δεν χρειάζεται περαιτέρω διάβασμα. Του φτάνει να παίζει πόκερ στο διαδίκτυο, να τον ξεσκίζουν οι... μαλάκες οι κωλόφαρδοι οι ξένοι (εμάς τους έξυπνους!) και παράλληλα να ρίχνει και καμιά εξυπνάδα στα σχετικά φόρουμ.Με μια εξαίρεση, δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την σύσταση αυτής της ομάδας! Οι λοιποί "μαχητές" του Ελλαδιστάν τα γνωρίζουν όλα και δεν θέλουν να μοιραστούν τις... απέραντες γνώσεις τους.Γι αυτό είμαστε μια χώρα χρεοκοπημένη, μάγκες!Εγώ, όμως, συνεχίζω και επιμένω: Χωρίς όριο ηλικίας αυτή τη φορά, ζητώ ενδιαφερόμενους από την Θεσσαλονίκη για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βελτιώσει το παιχνίδι της ΣΤΑ CASH GAMES (και μόνο σ΄αυτά) και θα κερδίσει χρήματα.Όσοι πιστοί... στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Οι λοιποί σχολιαστές μού είναι αδιάφοροι! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 http://pokerland.gr/foroum/diafora-them ... html#72019Εκανα ενα παρομοιο thread με αρκετες λεπτομερειες οσον αφορα εμπειρια/stakes/ειδος παιχνιδιου.Μην με καταγγειλεις επειδη σ εκλεψα την ιδεα Την τροποποιησα ομως δεν μπορεις να πεις.Δεν ειπα ελατε να τα πουμε και να κερδισουμε Αν σε ενδιαφερει μπορεις να συμμετεχεις. Παράθεση
TigerOn Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2010 Αγαπητοί φίλοι, εδώ και λίγες μέρες προσπάθησα να δημιουργήσω μια μικρή ομάδα παικτών πόκερ στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλαδάρας μας, την Θεσσαλονίκη. Ζήτησα συμμετοχές από ενδιαφερόμενους παίκτες στο αυτονόητο:Να γίνουμε μαζί καλύτεροι διαβάζοντας και συζητώντας τα λάθη μας και τις στρατηγικές μας. Εγώ έτσι έχω μάθει να δουλεύω από την εποχή του σχολείου και του πανεπιστημίου. Με κωδικοποίηση των εννοιών και μέθοδο.Δυστυχώς, ο Ελληναράς τα ξέρει όλα και δεν χρειάζεται περαιτέρω διάβασμα. Του φτάνει να παίζει πόκερ στο διαδίκτυο, να τον ξεσκίζουν οι... μαλάκες οι κωλόφαρδοι οι ξένοι (εμάς τους έξυπνους!) και παράλληλα να ρίχνει και καμιά εξυπνάδα στα σχετικά φόρουμ.Με μια εξαίρεση, δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την σύσταση αυτής της ομάδας! Οι λοιποί "μαχητές" του Ελλαδιστάν τα γνωρίζουν όλα και δεν θέλουν να μοιραστούν τις... απέραντες γνώσεις τους.Γι αυτό είμαστε μια χώρα χρεοκοπημένη, μάγκες!Εγώ, όμως, συνεχίζω και επιμένω: Χωρίς όριο ηλικίας αυτή τη φορά, ζητώ ενδιαφερόμενους από την Θεσσαλονίκη για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βελτιώσει το παιχνίδι της ΣΤΑ CASH GAMES (και μόνο σ΄αυτά) και θα κερδίσει χρήματα.Όσοι πιστοί... στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Οι λοιποί σχολιαστές μού είναι αδιάφοροι! Παράθεση
TigerOn Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Γεια σας. Θα ήθελα να επαναλάβω μια παλιότερη πρόσκλησή μου μήπως και βρεθούν κάποιοι Θεσσαλονικείς που θέλουν να γίνουν καλύτεροι στα cash. Είμαι λοιπόν αρκετά καλός στο Χόλντεμ αλλά εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά και θέλω να μάθω και να γίνω καλύτερος.Υπάρχει κανείς που θέλει να συνεργαστούμε και να κάνουμε μια συμπαγή ομάδα μόνο για cash games, όπου θα μιλάμε ζωντανά και μέσω email, μια δυο φορές την εβδομάδα; Πρόθεσή μου είναι να βρεθούν 2-3-4 ισοβαρείς παίκτες από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε αυτήν την ομάδα εργασίας από την οποία θα βγούμε σίγουρα καλύτεροι, σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα ώστε να ανταλλάξουμε μέιλ και να μιλάμε απευθείας. Ευχαριστώ, Νίκος Παράθεση
Recommended Posts