Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα παιδιά. Είμαι αρκετά καλός στο Χόλντεμ αλλά εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά και θέλω να μάθω και να γίνω καλύτερος. Υπάρχει κανείς που θέλει να συνεργαστούμε και να κάνουμε μια συμπαγή ομάδα μόνο για cash games, όπου θα μιλάμε ζωντανά και μέσω email, δυο - τρεις φορές την εβδομάδα;

Πρόθεσή μου είναι να βρεθούν 2-3-4 ισοβαρείς συμπαίκτες μου, κατά προτίμηση από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και μεταξύ 30-45 ετών. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε αυτήν την ομάδα εργασίας από την οποία θα βγούμε σίγουρα καλύτεροι, σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα ώστε να ανταλλάξουμε μέιλ και να μιλάμε απευθείας. Ευχαριστώ, Νίκος

Δημοσίευση

Φίλε 888 αυτό που κάνει ο kaspav μάλλον δεν είναι αυτό που ζητώ χωρίς να λέω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο. Εγώ θέλω να δημιουργήσω μια ισότιμη παρέα χωρίς δασκάλους για να ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες για το πάθος μας και να γίνουμε καλύτεροι. Lessons παρακολουθώ στο εξωτερικό ή διαβάζω βιβλία. Μελλοντικά, αν γίνει αυτή η ομάδα θα μπορούσαμε να συνατιόμαστε και για έναν καφέ απόκοντά.

Φίλε gogo, δεν πάιζω μ΄αυτό το όνομα online.

Δημοσίευση

John4 δεν σε καταλαβαίνω, γίνε σαφέστερος.

Loizo, τί να δεις φίλε μου. Είμαι ένας 44άρης μέτριος παίκτης (σε σχέση με την παγκόσμια κλίμακα και την προσωπική μου εκτίμηση) που ψάχνει μια καλή παρέα στην τρέλα του και ετοιμάζεται να βάλει τα λεφτά του σε ψηλότερα επίπεδα. Νομίζω ότι όπως έχω μια παρέα που πάμε και παίζουμε στα 5χ5 για να ξεγκαβλώσουμε που δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Α εθνική, έτσι και δω θέλω να κάνω μια τέτοια παρέα. Για όποιον ενδιαφέρεται θα συνεκτιμήσω και τον χαρακτήρα του εκτός από το επίπεδό του για να είμαι ειλικρινής.

Να προσθέσω ότι η άμεση προτεραιότητά μου είναι να οργανωθούμε στα cash games.

Mathew, το όριο ηλικίας είναι κατά προσέγγιση. Θέλω να είναι κοντά στη γενιά μου. Δεν έβαλα μεγαλύτερους γιατί δύσκολα βρίσκονται, αν έρθουν ευπρόσδεκτοι. Μικρότερους από 30 δεν θέλω, να με συγχωρέσουν. Και γω στην ηλικία τους είχα αλλού το μυαλό μου.

Δημοσίευση

TigerOn έγραψε:

Να προσθέσω ότι η άμεση προτεραιότητά μου είναι να οργανωθούμε στα cash games.

koufala !!

meta tin oraganosi kai ti konoma sou protino kali bizna, na kanete diki sas epixeirisi.. mpordelo katoikidion.

tha fernei i kathe tagerou to maltezaki tis gia na tou prosferete idoni me partener tis ratsas tou.

Balte sto programa kai kamia diastayrosi, tsiouaoua me sar - pei. xaski (kai anti-xaski) me koker, kopro me kopro.

tha konomisete xontra..

Δημοσίευση

Επαναλαμβάνω, ότι πρόκειται για σοβαρή πρόταση και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν διάθεση για μελέτη και κουβέντα επάνω στα πιο συχνά και συνηθισμένα λάθη τους ΣΤΑ CASH GAMES ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Πρόθεσή μου είναι να δημουργήσω μια μικρή ομάδα Θεσσαλονικέων που θα κερδίσει χρήματα. Οι ξένοι που το κάνουν και το συστήνουν είναι μ****ες και μεις είμαστε οι έξυπνοι; Τόσο απλό! Όταν βρω τα άτομα δεν πρόκειται να ξαναποστάρω φίλοι μου. Σας ευχαριστώ και περιμένω σοβαρές παρατηρήσεις.

Δημοσίευση

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ: Αναζητώ 2-5 φίλους από την Θεσσαλονίκη που να θέλουν να γίνουν καλύτεροι και κερδοφόροι ΣΤΑ CASH GAMES και μόνο εκεί, που θα έχουν λίγο χρόνο εβδομαδιαίως και να βρισκόμαστε κάπου δημόσια να συζητάμε: 1) Τα πιο συνηθισμένα χέρια που συναντάμε τις περισσότερες φορές στα τραπέζια ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, διότι από τα πρώτα χάνουμε λεφτά σε βάθος χρόνου. 2) Θέματα θεωρίας προχωρημένα και λιγότερο προχωρημένα. 3) Στρατηγικές νίκης και ανασύνταξης από ήττες. 4) Όποια θέματα νομίζουν αυτοί ότι θα βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι (σαν και μένα) που αγαπούν το πόκερ, που διαβάζουν αυτήν την κορυφαία σχετική ιστοσελίδα της χώρας και δεν ποστάρουν συχνά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΙ.

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα, διότι το θέμα δεν αφορά τους υπόλοιπους.

Δημοσίευση

Αγαπητοί φίλοι, εδώ και λίγες μέρες προσπάθησα να δημιουργήσω μια μικρή ομάδα παικτών πόκερ στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλαδάρας μας, την Θεσσαλονίκη. Ζήτησα συμμετοχές από ενδιαφερόμενους παίκτες στο αυτονόητο:

Να γίνουμε μαζί καλύτεροι διαβάζοντας και συζητώντας τα λάθη μας και τις στρατηγικές μας. Εγώ έτσι έχω μάθει να δουλεύω από την εποχή του σχολείου και του πανεπιστημίου. Με κωδικοποίηση των εννοιών και μέθοδο.

Δυστυχώς, ο Ελληναράς τα ξέρει όλα και δεν χρειάζεται περαιτέρω διάβασμα. Του φτάνει να παίζει πόκερ στο διαδίκτυο, να τον ξεσκίζουν οι... μαλάκες οι κωλόφαρδοι οι ξένοι (εμάς τους έξυπνους!) και παράλληλα να ρίχνει και καμιά εξυπνάδα στα σχετικά φόρουμ.

Με μια εξαίρεση, δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την σύσταση αυτής της ομάδας! Οι λοιποί "μαχητές" του Ελλαδιστάν τα γνωρίζουν όλα και δεν θέλουν να μοιραστούν τις... απέραντες γνώσεις τους.

Γι αυτό είμαστε μια χώρα χρεοκοπημένη, μάγκες!

Εγώ, όμως, συνεχίζω και επιμένω: Χωρίς όριο ηλικίας αυτή τη φορά, ζητώ ενδιαφερόμενους από την Θεσσαλονίκη για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βελτιώσει το παιχνίδι της ΣΤΑ CASH GAMES (και μόνο σ΄αυτά) και θα κερδίσει χρήματα.

Όσοι πιστοί... στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Οι λοιποί σχολιαστές μού είναι αδιάφοροι!

Φιλικά, Νίκος