John_Artega Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 Καλησπέρα, έπαιξα πριν από λίγο ένα sng heads up και με προβλημάτισε το call που έκανε ο αντίπαλος στο shove μου. Ο λόγος που με προβλημάτισε είναι ότι έχω βρεθεί και εγώ σε αντίστοιχες καταστάσεις και τις περισσότερες φορές αν και γνωρίζω πως είναι fold κρίνω ανάλογα με τον αντίπαλο. Θα ήθελα σχόλια και για το παιχνίδι μου αλλά και για το call του αντιπάλου. Seat 1: cshark007 (1760 in chips)Seat 2: John_Artega (1240 in chips)John_Artega: posts small blind 15cshark007: posts big blind 30HOLE CARDS Dealt to John_Artega John_Artega: raises 45 to 75cshark007: calls 45 FLOP: cshark007: bets 210John_Artega: raises 955 to 1165 and is all-incshark007: calls 955 TURN: RIVER: SHOW DOWN :cshark007: shows (a pair of Queens)John_Artega: shows (a flush, Ace high)John_Artega collected 2480 from pot SUMMARY:Total pot 2480 | Rake 0 Board: Seat 1: cshark007 (big blind) shows and lost with a pair of QueensSeat 2: John_Artega (button) (small blind) shows and won (2480) with a flush, Ace high Ο αντίπαλος είναι κακός παίχτης kai αρκετά tight . Και το χέρι που τον έβαζα μετά το bet στο flop είναι ακριβός αυτό που είχε, ίσος και κάποιο draw!! έκανα push γιατί call δεν ήθελα να κάνω, fold για κανένα λόγο, και μιας και ήξερα που περίπου ήταν το hand μου απέναντι σε αυτό που πίστευα ότι έχει, κατέληξα στο push. Επειδή με παραξένεψε το call του έβαλα στο pokerstove τα χέρια με τα οποία θα έκανα ΕΓΩ αυτό το play και έβγαλε τα εξής…Υ.Γ. το hand converter δεν λειτουργεί. Παράθεση
Gunner Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Και μενα με παραξενεψε το call του...Top pair με δευτερο καλυτερο kicker εχει μωρε ο ανθρωπος σε heads up.Σιγα τα ωα!Επενδυσε και 20% του στακ του ο βλαξ με το ΚQ του.Καλυτερα να μην εκανε lead bet για pot control.Check-fold ειναι το KQ εκει imo.Σιγουρα θα μπορουσε να βρει καποιο καλυτερο spot.Καλο θα ηταν να μην ρισκαρει εκει Φιλε sorry για την ειρωνια αλλα δεν αντεξα.Το χερι ειναι αναξιο σχολιασμου.Το μονο λαθος του αντιπαλου σου ειναι οτι εκανε overbet και lead bet(Εγω το παιζω με check-raise).Κατα τα αλλα wp both. Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αρχικα δεν βρίσκω καμία ειρωνία στο post σου. Δεύτερων Ακριβώς μια τέτοια απάντηση ζητούσα, όταν βρίσκεσαι σε downswing όσο λογικό και να φαίνεται(σε εμένα) το play καμια φορά θες και μία άποψη παράπάνω... ευχαριστώ πάντως Παράθεση
kaztha Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 john re file sovara milas tora thes na sou poume an to epekses lathos !! kai mas les kai oti ton eixe kai gia top pair !!!! ti na po den ksero !! Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 kaztha έγραψε:john re file sovara milas tora thes na sou poume an to epekses lathos !! kai mas les kai oti ton eixe kai gia top pair !!!! ti na po den ksero !!1)Ζήτησα σχολιασμό , με οτιδήποτε περιλαμβάνει αυτό…. ζήτησα σχολιασμό όχι τόσο για το δικό μου παίξιμο αλλά περισσότερο για το δικό του διότι έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογες καταστάσεις. 2) δεν είπα ότι τον είχα αποκλειστικά σε top pair,είπα περίπου που τον έβαζα. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβός τι έχει ο αντίπαλος καθώς δεν βλέπω τι κρατάει, όμως μετά από κάποια χέρια καταλαβαίνω πως ο παίχτης αυτός αισθάνεται για το χέρι του προσπαθώντας να κάνω πάντα και το ανάλογο leveling για να μην είμαι εγώ ο «χαζός» της υπόθεσης. Η πρώτη μου εκτίμηση ήταν ότι το χέρι του ήταν αμφιβόλου δύναμης.3) μπορούσες στο post που έκανες να πεις για παράδειγμα « κόψε το poker είσαι άχρηστος» ή «το έπαιξες άθλια το χέρι» και μπορούσες να σχολιάσεις ΟΣΟ αρνητικά ήθελες το χέρι ή εμένα, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα!!! Μπορούσες επίσης να μην postαρεις και να αφήσεις το thread να φύγει από τα πρόσφατα μηνύματα αν το θεωρείς τόσο ανάξιο σχολιασμού, ούτε με αυτό θα είχα πρόβλημα (δεν έχω τέτοιου είδους complex). Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι το χρήσιμο στο post σου (ούτε αρνητικό ούτε θετικό). Παράθεση
mpempis Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Donks donk.Μια χαρά έπαιξες johnie (υποθέτοντας οτί σωστά τον έχεις κρίνει σαν κακό tight) σε αντίθεση με τον αντίπαλο που κάνει gay lead bet. Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Για να μπορέσουμε να κρίνουμε το παιχνίδι του πρέπει να ξέρουμε και τι εικόνα έχει αυτός για σένα.Για μένα είναι απλό call από την πλευρά σου. Πας να κάνεις leveling σε έναν tight-κακό (όπως τον χαρακτηρίζεις) παίχτη ο οποίος όμως είναι μπροστά σε μάρκες πράγμα που σημαίνει ότι έχει πιάσει μπλόφες σου. Δύσκολα να foldarei top-pair σε heads-up εκεί διότι λογικά σκεφτόμενος πιστεύει ότι κυνηγάς είτε την κέντα είτε το χρώμα και δύσκολα να σε βάζει σε φύλλα όπως ΑΑ,KK,10-10 που θα τα έπαιζες διαφορετικά και μόνο το ΑQ να τον φοβίζει. Καλά κάνει και σε callarei Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 1.k mono pou les oti tn eixes g toppair se heads up se pot p xe paei mono mexri t flop einai outopiko na les oti tha t petaxei2.t xeri einai standard dn ktlvainw gt eprepe na t postareis...para polloi paizoun etsi me 1 over k flush draw ston arxiko raiser sto flop... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 eleos re jon kathe post xeirotero apo to allo...eleos Παράθεση
old-holborn Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 .............................................................. Παράθεση
Recommended Posts