dims Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 καλησπερα,εχω αγορασει το holdem manager pro version.Τις τελευταιες 2 μερες,ενω κανω auto import μολις ξεκιναω το τουρνουα(poker.gr),ενω αποθηκευει τα χερια δε μου βγαζει το τουρνουα στα results και στα reports.Τα χερια φαινονται στα hands ομως!!!!Σημειωση: απο την πρωτη μερα που το χχρησιμοποιησα δεν περναει ΠΟΤΕ σωστα αποτελεσματα στα τουρνουα κ παντα του κανω manual import τα results.Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει!1Ευχαριστω Παράθεση
mak Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 και στο pt3 ετσι γινεται με την ongame τα περνας manual ενω stars and titl ειναι αυτοματα.Δυστηχως δεν εχω διαβασει καποια λυση....Προβλημα με το HUD στο multitabling δεν εχεις ετσι?? Παράθεση
geopaok4 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 giati dn stelneis sto support tis etairias pou to agorases..?...egw me ta provlimata p dimiourgithkan me to pt3 tous esteila kai apantisan poli grigora... Παράθεση
Recommended Posts