Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΚΕΡ ΣΤΑΡΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TIGHT ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ AGRESSIVE ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑ....ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΥΛΟΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ HEADS UP ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ AK H KK ΑΠΟ ΑΧ Η ΑΠΟ ΑQ .ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΙΚΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΤΑ 30% ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Υ.Γ:ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ

Δημοσίευση

Για πιο λογο εκανες το τοκιπ?Αν εχεις απλα την αναγκη να σου γραψουν απο κατω 4-5 ατομα οτι εισαι ατυχος και να παρηγορηθεις λιγο οκ.

Τεσπα στο θεμα μας.Δυο ειναι τα ενδεχομενα.Το πρωτο ειναι να εισαι οντως ατυχος στα κρισιμα σημεια που οντως ειναι πολυ σημαντικο να εχεις τη τυχη με το μερος σου στο σωστο timing.Αλλα καποιος που ειναι καλος στο ποκερ δε θα εκανε ποτε ενα τετοιο τοπικ.Μπορει να εχεις σταθει τυχερος πολλες φορες πριν χασεις το κρισιμο coinfip σε ενα εξισου κρισιμα coinflip και να σου μενει απλα το χαμενο.

Μπορει βεβαια να ειναι και ενας συνδυασμος των δυο.Οπως και να χει προσπαθησε εσυ να παιζεις σωστα και που θα παει θα σου κατσει

Δημοσίευση

marcelos7 έγραψε:

Για πιο λογο εκανες το τοκιπ?Αν εχεις απλα την αναγκη να σου γραψουν απο κατω 4-5 ατομα οτι εισαι ατυχος και να παρηγορηθεις λιγο οκ.

Τεσπα στο θεμα μας.Δυο ειναι τα ενδεχομενα.Το πρωτο ειναι να εισαι οντως ατυχος στα κρισιμα σημεια που οντως ειναι πολυ σημαντικο να εχεις τη τυχη με το μερος σου στο σωστο timing.Αλλα καποιος που ειναι καλος στο ποκερ δε θα εκανε ποτε ενα τετοιο τοπικ.Μπορει να εχεις σταθει τυχερος πολλες φορες πριν χασεις το κρισιμο coinfip σε ενα εξισου κρισιμα coinflip και να σου μενει απλα το χαμενο.

Μπορει βεβαια να ειναι και ενας συνδυασμος των δυο.Οπως και να χει προσπαθησε εσυ να παιζεις σωστα και που θα παει θα σου κατσει

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ......ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ......ΣΤΟ ΡΙΒΕΡ ΝΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ......ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΛΛΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΕΣ ΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΥΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΕΡΙ Η ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟ CALCULATOR.

Δημοσίευση

Το pokerstove ειναι δωρεαν για να βρισκεις τη δυναμη του φυλλου σου απεναντι στο range του αντιπαλου.

Αλλα πιο πολυ χρειαζεσαι pokertracker ή holdemmanager που κραταει ολα τα στατιστικα σου+πολλα αλλα πολυ χρησιμο.Αλλα αυτα τα 2 πρεπει να τα αγορασεις.Εχουν δωρεαν trial για ενα διαστημα για να τα δοκιμασεις.Ψαξτο

Δημοσίευση

marcelos7 έγραψε:

Το pokerstove ειναι δωρεαν για να βρισκεις τη δυναμη του φυλλου σου απεναντι στο range του αντιπαλου.

Αλλα πιο πολυ χρειαζεσαι pokertracker ή holdemmanager που κραταει ολα τα στατιστικα σου+πολλα αλλα πολυ χρησιμο.Αλλα αυτα τα 2 πρεπει να τα αγορασεις.Εχουν δωρεαν trial για ενα διαστημα για να τα δοκιμασεις.Ψαξτο

ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!