Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera.ithela na moy apantisei kapoios an einai dynaton na bro poker books gia to inetnet se elliniki ekdosi.exo parei kapoia biblia opos to super system kai toy harrington kai molis ta exo teleiosei alla dystyxos ayta ta biblia den exoyn kamia sxesi me to internet poker.apoti katalaba ayta einai gia epaggelmaties paixtes kai sti betfair einai diskolo na breis tetoioys,oxi oti den yparxoyn.malista xrisimopoiisa tis methosoys toys sto inernet kai adeiasa pliros ton logariasmo moy.apla leo oti sigoyra xreiazomai kapoies alles symboyles gia to internet kai eidika me perissoteroys anideoys paixtes.mipos mporei kapoios na me systisei kapoio biblio poy mporo na diabaso gia to interne poker?ki an einai dynaton sta ellinika.kathimerinos enimeronomai apo tin pokerland ,ennoeitai ayto alla ithela kapoio biblio opos ta parapano an yparxei

Δημοσίευση

Στα ελληνικα δν υπαρχουν αλλα.Ειναι μονο του harrighton και του doyle.

Εχοντας διαβασει τα βιβλια του harrighton πιστευω κανεις πολυ μεγαλο λαθος.Ειναι οτι καλυτερο για καποιον που ξεκιναει το ποκερ.Μαθαινεις abc ποκερ το οποιο ειναι υπεραρκετο για μικρα stackes που φανταζομαι πως παιζεις.Δε σου λεω φυσικα να δοκιμασεις squeeze σε τραπεζι των 3 και 5 δολλαριων.Αλλα βαζεις πολυ σωστες βασεις μαθαινεις ποια φυλλα να παιζεις κτλ και αν τα ακολουθησεις πιστα δε θα χεις προβλημα.

Κατα τα αλλα επειδη εχω διαβασει και καποια αλλα βιβλια πιστευω οτι ειναι ολα στο ιδιο στυλ.Δηλαδη δε θα βρεις βιβλιο που να σου λεει τι να κανεις οταν ο αλλος βλεπει 4bb raise με 10 7.Απλα αν καταλαβεις καλα αυτα που σου λεει το βιβλιο θα βρεις απο μονος σου τον τροπο να αντιμετωπιζεις αυτες τις καταστασεις

Δημοσίευση

exeis apolyto dikio sayta poy les kai katalabaino ti les.malista gia na soy po tin alitheia exo diabasei mono to super system kai oxi toy xarringkton.einai poly epithetikos paiktis kai malista ksekatharizei oti ayta poy leei ta leei mono gia epaggelmaties paixtes.ki ego exo ena xrono poy exo arxisei alla psaxnomai synexeia kai diabazo kai ta trela poy blepo se diafores online etaireies me trelainoyn.

thelo na se rotiso kati akomi.toy xarringkton ta biblia poy einai se elliniki ekdosi tha me boithisoyn pio poly.ennoo lene kati diaforetiko apo to super system?giati kai sto super system grafei gia ta fylla ,tin stratigiki k.o.k

thelo na me peis tin gnomi soy tha tan kalo na to paro to biblio i einai paromoio me to super system?

seyxaristo poly!!! ;)

Δημοσίευση

Το super system θεωρω πως εχει νοημα πιο πολυ για cash παιχνιδια γι'αυτο και ο Brunson μιλαει για την δυναμη του move-in και των στακων...

Τα βιβλια του Harrington ειναι πολυ καλα αν θες να ασχοληθεις με τουρνουα..Θα σου δωσουν τις καταλληλες βασεις και θα σε βαλουν να σκεφτεσαι λιγο παραπανω καθε φορα!

Τωρα εξαρταται με τι θελεις να ασχοληθεις.Τουρ ή cash games..

Δημοσίευση

stavridoy έγραψε:

exeis apolyto dikio sayta poy les kai katalabaino ti les.malista gia na soy po tin alitheia exo diabasei mono to super system kai oxi toy xarringkton.einai poly epithetikos paiktis kai malista ksekatharizei oti ayta poy leei ta leei mono gia epaggelmaties paixtes.ki ego exo ena xrono poy exo arxisei alla psaxnomai synexeia kai diabazo kai ta trela poy blepo se diafores online etaireies me trelainoyn.

thelo na se rotiso kati akomi.toy xarringkton ta biblia poy einai se elliniki ekdosi tha me boithisoyn pio poly.ennoo lene kati diaforetiko apo to super system?giati kai sto super system grafei gia ta fylla ,tin stratigiki k.o.k

thelo na me peis tin gnomi soy tha tan kalo na to paro to biblio i einai paromoio me to super system?

seyxaristo poly!!! ;)

na se po ego, pare ti stroumfotrompeta http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=156100# .. to biblio fysaei.

Δημοσίευση

Του doyle που με ρωτησες δεν εχω κατσει να το διαβασω.Ομως το χω ξεφυλισει λιγο και πιστευω ακομη και αν το χεις διαβασει αξιζει να διαβασεις και του harrighton.Mου φανηκε πολυ πιο καλογραμμενο,πιο πληρες και πιο κοντα στο τωρινο ποκερ σε σχεση με του doyle.

Αλλα καλυτερα ας σου πει τη γνωμη του καποιος που εχει διαβασει και τα 2