Kala_Azar Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 γεια χαρα. ασχετα με το ποκερ η ερωτηση μου αλλα χρειαζομαι τη βοηθεια σας.θελω να παω 31 μαρτιου στο Birmingham.ξερω οτι πολλοι απο την κοινοτητα πατε εξωτερικο και θα ηθελα την συμβουλή σας.1) συμφερει να παω αθηνα-Birmingham με αεροπλανο ή αθηνα-λονδινο(αεροπλανο)+λονδινο Birmingham (τραινο?)2) η κοπελα μου πηγε παρισι με μια προσφορα 180 $ π.χ./ οταν γυρισε πατησε στο google και της εβγαλε Ταξιδεψτε σε ενα Χ χρονικο διαστημα για παρισι με 80$. και ρωταω εγω τωρα. αυτες οι ΣΟΥΠΕΡ προσφορες ειναι της τελευταιας στιγμης και αν? εγω πως μπορω να βρω τετοια προσφορα (εκτος των προσφορων απο τα διαφορα site.)opoiadhpote πληροφορια για το ταξιδι αλλα και την διαμονη μου στο Birmingham (θελω να ειμαι κονταστο ΙCC) ειναι καλοδεχουμενη. Παράθεση
thimios8663 Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Kalimera!!Me ta perimenoume ola apo ena forum,tha kleisoun k ta upoloipa!An thes tin apopsi mou mpes travelstories.gr kane mia anazhthsh gia ti sugekrimeni perioxi i anoixe ena topic me ta sugekrima erothmata k tha apantithoun suntoma..!auta,elpizo na vgaleis akrh..Prosfores vgainoun kathimerina pou leei o logos apo etairies to thema einai to poso enimeronesai.. Παράθεση
Recommended Posts