pkr Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 και αυτο το ναδιρ επηρεαζει βλεπω το παιχνιδι μου.ναι ξερω that's poker. ναι ξερω θα γυρισει.τα βγαζω απο μεσα μου απλως.διαδοχικα σπανε ασσοι αργοτερα στο ιδιο τουρ jj με j στο flop σπαει απο χρωμα 65-35 pre ηταν.ακομα στο ιδιο τουρ παλι ασσοι σπανε απο q10. finished.αλλο τουρ ΚΚ all in σπανε Α4 κεντα στο ¨ποταμι¨ finished.αλλο Q10 χανει απο 58 finished.αλλο σετ 4αρια all in post q10 turn river straight finished.αλλο, bubble A8 εγω K5 finished.αλλο ΑΚ Α στο flop σπαει απο 47 πρωτο χερι στο τουρ.τα υπολοιπα ειναι flips που δεν μετρανε.και παλι οκ it happens συνεχεια το ξερω. ομως το roi επεσε δραματικα μεσα σε μια μονο μερα. ΑΥΤΑ :laugh: λογω δουλειας περιμενω ενα σ/κ να παιξω. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 για να υποστεί δραματική αλλαγή το ROI σε μια μέρα σημαίνει ότι δεν έχεις μεγάλο δείγμα, οπότε δεν ξέρεις αν πράγματι μπορείς να έχεις στο θετικό πρόσημο τα κέρδη σου. καλύτερα να μελετήσεις λίγο περισσότερο το παιχνίδι σου. Παράθεση
pkr Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 ΣΕΜΦΕ έγραψε:δεν ξέρεις αν πράγματι μπορείς να έχεις στο θετικό πρόσημο τα κέρδη σου.το γνωριζω αυτο που λες και εχεις απολυτο δικιο. δεν ειπα αλλωστε οτι περναω downswing η κατι τετοιο, απεναντιας ειπα οτι ειχα καποια κακα χερια σερι και βλεπω οτι επηρεαζεται ο τροπος παιχνιδιου μου.φιλικα ΣΕΜΦΕ. Παράθεση
Recommended Posts