alchemist Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 παρακαλω λιγος σεβασμος προς το λουκα.ειναι ο αγαπημενος ολου του φορουμ.αν σταματησει να ποσταρει ο λουκας, το μισο φορουμ θα διαγραφει... Παράθεση
Tony_Montana Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 alchemist έγραψε:παρακαλω λιγος σεβασμος προς το λουκα.ειναι ο αγαπημενος ολου του φορουμ.αν σταματησει να ποσταρει ο λουκας, το μισο φορουμ θα διαγραφει...~ ~ Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 saddd1 έγραψε:Συγνώμη για τον τρόπο που γράφω αλλά με τον φίλο μου τον duke χάσαμε 17 λεπτά και 28 ολόκληρα δευτερόλεπτα ψάχνοντας να βρούμε το παιχνίδι σου. ? Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 ti filika h healer ke bales more , grama ston aderfo sou ston polemo grafeis? edo einai poka forum koritsi mou Παράθεση
karaFLUSH Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 brain damage se olo tou to megaleio :S Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:ti filika h healer ke bales more , grama ston aderfo sou ston polemo grafeis? edo einai poka forum koritsi mouΖήτα τη διαγραφή μου από το forum αν θες.Το 'εδώ είναι poka forum κορίτσι μου' μόνος σου το σκέφτηκες; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
ZenitGR Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 diavasa thn prwth selida ths dimosieuseis.......... ti mlkies vlepoun ta matia mou, kati apantiseis kati erwtiseis ths plakas, o kosmos pote den tha valei myalo......... Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Επίσης το πόκερ πιστεύω έχει τέσσερα επίπεδα.Το πρώτο αφορά τα φύλλα που κρατάω και αν πρέπει να μπω μέσα στο παιχνίδι....τα υπόλοιπα αντιστοιχούν στο flop,turn και river. κατά την γνώμη μου to πρώτο είναι το πιο σημαντικό επίπεδο που πρέπει κάποιος να μελετήσει+1Τι να λέμε τώρα… εγώ συμφωνώ!! Και ας μην βλέπουμε τους donkades αυτόν το Αμερικανό τον Tom Dwan τυχερός είναι!! Και αυτός ο Αντώνιος ..ο Πάτρικ(Έλληνας πρέπει να είναι αυτός… και ο batman Έλληνας είναι) … γελάνε και τα μπετά μαζί του!!! Τον έβλεπα στην day 1 του WSOP ME έμπαινε ο αρχιdonkαρος με κάτι 56off και έσπαγε ΑΑ. Κάτι τέτοιους βλέπουν και μας περνάνε για τζογαδόρους… εγώ να σου πω, παίζω heads up sit n go…. Όταν είμαι στα blind (small blind ή big blind δεν έχει σημασία ) αν δεν πιάσω AJs+,JJ+ δεν παίζω, ειδικά αν είμαι στο big blind και το AJoff το πετάω, και στο small blind δυσκολεύομαι λίγο γιατί μετά το flop μιλάω πρώτα εγώ (που είμαι sb) και μετά ο dealer. Άμα δεν έχεις καλό χέρι ..που πας ξεβράκωτος στα παλούκια????Εγώ λέω να ψηφίσουμε όλοι να γίνει η healer moderator. Τι ποκα φορουμ (που λέει ο trollzzoreal) και κολοκύθια τούμπανα??σαν τούτο εδώ πρέπει να γίνουμε http://talkaboutmarriage.com/ Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Επίσης το πόκερ πιστεύω έχει 1.τέσσερα επίπεδα.Το πρώτο αφορά τα φύλλα που κρατάω και αν πρέπει να μπω μέσα στο παιχνίδι....τα υπόλοιπα αντιστοιχούν στο flop,turn και river. κατά την γνώμη μου to πρώτο είναι το πιο σημαντικό επίπεδο που πρέπει κάποιος να μελετήσει.Αν 2.πηδήξεις στο δεύτερο επίπεδο, αγνοώντας το πρώτο....τότε πρέπει να είναι κανείς έτοιμο για όλα.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή και ίσως είμαι κουραστική. 3.Ζητάω συγνώμη από όλους.1.ma poia eisai telos panton..o pythagoras tou poker, akou kei exei 4 epipeda ...apo gonies pos paei ??2.ti to perases edo, gia mila pio omorfa, ti einai ta epipeda gia na ta pidas ...3.ti mas perases,, ton papa tis enorias na se syxorame gia kathe malakia pou les !!p.s. sou to ksanaleo to koubadaki sou kai se allo thread !! poly mou anoixtikes teleytaia Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αγαπημένε φίλε a sta diala όσο υπάρχεις εσύ στο forum θα υπάρχω και εγώ......αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει ζήτα και εσύ τη διαγραφή μου.... *τα παράπονά σου στο δήμαρχο..... Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Αγαπημένε φίλε a sta diala όσο υπάρχεις εσύ στο forum θα υπάρχω και εγώ......αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει ζήτα και εσύ τη διαγραφή μου....*τα παράπονά σου στο δήμαρχο.....e tora me ton kalikrati ginetai psiloxamos...meta tis dimotikes ta paraponaasxeto, alla esy poion tha psifiseis ? Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Δεν πάω τα τελευταία χρόνια να ψηφίσω καθόλου......θα σου πρότεινα το ίδιο.....η healer δεν πιστεύει τίποτα. Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 αν σου αναλύσω τώρα γιατί δεν ψηφίζω θα με κράξουν πάλι.....και βαριέμαι.Το σίγουρο είναι πως θα αργοπορήσω να γράψω κάτι σε αυτό το forum.....έτσι το λέω για να ηρεμήσετε.healer Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:αν σου αναλύσω τώρα γιατί δεν ψηφίζω se parakalo mi mou to kaneis ayto !!ayto mou leipe na akouso analyseis apo sena gaiti den prepei na psifizoreeeeeeee ti sto dialo pineis !!!!!! Παράθεση
Recommended Posts