healer Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Θα είμαι σύντομη σε αυτή την ιστορία να μην σας κουράζω……..το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, αλλά νομίζω ότι αξίζει να ακούσετε και εσείς την ΄΄κορυφαία ατάκα΄΄. Είμαστε πάλι μαζεμένοι συγγενείς, φίλοι ,κουμπάροι και μπατζανήδες να παίξουμε πόκερ, κάβα 20 ευρώ ο καθένας με blind 0,25-0,50. Έχει πάει μία η ώρα και έχουμε μείνει λίγοι και καλοί…….εγώ έχω βγεί εκτός παιχνιδιού, έχοντας χάσει ήδη 2 κάβες ( χάνει και η healer!!!!!!!!!) και κάνω τον dealer. Μοιράζω φύλλα στους τέσσερις που έχουν απομείνει και μην σας τα πολυλογώ μένουν στην παρτίδα ο άντρας μου και ο αδερφός μου ο Μιχάλης. Να σημειώσω πως μέχρι εκείνη την ώρα ο άντρας μου έχει χάσει 3 κάβες, εκ των οποίων τα περισσότερα του τα έχει πάρει ο Μιχάλης με φοβερή τύχη η αλήθεια να λέγεται (η healer και ο αδερφός της λέγονται φαινόμενα οικογενειακής κωλοφαρδίας). Τελευταία αγορά του άντρα μου είναι 3 μαζεμένες κάβες. Με λίγα λόγια μαζεύεται ένα pot 140 ευρώ μετά από all-in preflop του άντρα μου και του αδερφού μου του Μιχάλη.Ρωτάω εγώ τώρα η dealer : θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας ; Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση μου, ο άντρας μου πετάει δύο άσσους ενώ ο αδερφός μου δεν θέλει με τίποτα να δείξει τα χαρτιά του. Παρόλα αυτά πριν πριν πέσει το flop γυρίζει ο αδερφός μου με απίστευτη ηρεμία και σαρκαστικό ύφος και λέει στον άντρα μου : Κι ας έχεις άσσους τώρα εσύ και εγώ μπορεί δυάρια, δυάρι θα έρθει εις το flop και παίρνεις τα παπάρια….. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παιδιά δυάρι στο flop δεν ήρθε…..ήρθε όμως στο turn και όντως ο αδερφός μου κρατούσε δύο δυάρια. Το τι έγινε μετά δεν μπορώ να σας το περιγράψω……..Φιλικά πάντα η healer και το παραπάνω αφιερώνεται στα all-in του Λουκά34.* πως θα κανονίσουμε βρε Λουκά να παίξετε με τον άντρα μου στο ίδιο τραπέζι live……dealer εγώ υπόσχομαι. :cheer: Παράθεση
karaFLUSH Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 apisteyth ataka petakse o bro.pe8ainw re healer Παράθεση
healer Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Το πιο ωραίο φίλε θα ήταν να ήσουν μπροστά.......δεν περιγράφεται με λογια....φιλικά η healer Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Θα είμαι σύντομη σε αυτή την ιστορία να μην σας κουράζω……..το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, αλλά νομίζω ότι αξίζει να ακούσετε και εσείς την ΄΄κορυφαία ατάκα΄΄. Είμαστε πάλι μαζεμένοι συγγενείς, φίλοι ,κουμπάροι και μπατζανήδες να παίξουμε πόκερ, κάβα 20 ευρώ ο καθένας με blind 0,25-0,50. Έχει πάει μία η ώρα και έχουμε μείνει λίγοι και καλοί…….εγώ έχω βγεί εκτός παιχνιδιού, έχοντας χάσει ήδη 2 κάβες ( χάνει και η healer!!!!!!!!!) και κάνω τον dealer. Μοιράζω φύλλα στους τέσσερις που έχουν απομείνει και μην σας τα πολυλογώ μένουν στην παρτίδα ο άντρας μου και ο αδερφός μου ο Μιχάλης. Να σημειώσω πως μέχρι εκείνη την ώρα ο άντρας μου έχει χάσει 3 κάβες, εκ των οποίων τα περισσότερα του τα έχει πάρει ο Μιχάλης με φοβερή τύχη η αλήθεια να λέγεται (η healer και ο αδερφός της λέγονται φαινόμενα οικογενειακής κωλοφαρδίας). Τελευταία αγορά του άντρα μου είναι 3 μαζεμένες κάβες. Με λίγα λόγια μαζεύεται ένα pot 140 ευρώ μετά από all-in preflop του άντρα μου και του αδερφού μου του Μιχάλη.Ρωτάω εγώ τώρα η dealer : θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας ; Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση μου, ο άντρας μου πετάει δύο άσσους ενώ ο αδερφός μου δεν θέλει με τίποτα να δείξει τα χαρτιά του. Παρόλα αυτά πριν πριν πέσει το flop γυρίζει ο αδερφός μου με απίστευτη ηρεμία και σαρκαστικό ύφος και λέει στον άντρα μου : Κι ας έχεις άσσους τώρα εσύ και εγώ μπορεί δυάρια, δυάρι θα έρθει εις το flop και παίρνεις τα παπάρια….. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παιδιά δυάρι στο flop δεν ήρθε…..ήρθε όμως στο turn και όντως ο αδερφός μου κρατούσε δύο δυάρια. Το τι έγινε μετά δεν μπορώ να σας το περιγράψω……..Φιλικά πάντα η healer και το παραπάνω αφιερώνεται στα all-in του Λουκά34.* πως θα κανονίσουμε βρε Λουκά να παίξετε με τον άντρα μου στο ίδιο τραπέζι live……dealer εγώ υπόσχομαι. :cheer: ma ti se potizoune telos pandon kai exeis tetoies paraisthiseis !!ego ksero oti to xeirotero drug einai i iroini....ESY TI STO DIAOLO PAIRNEIS ?? Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Από το ίδιο το δικό σου φίλε μου.......Φιλικά η healer Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 apoklietai, ego paraisthiseis den exo !!piragmeno sou to dinoun.. Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Όλοι έχουμε φίλε μου παραισθήσεις.....μην σου πω και από την ώρα που γεννιόμαστε....απλά δεν το καταλαβαίνεις πια.Καλημέρα και όνειρα γλυκά.......Φιλικά η healer Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 pou tin ides tin kali mera kopela mou..pes ston antra sou na sou kanei ligo erota....ti fteme emeis kai akoume ti malakies souedit. kai se parakalo mi mou ksanastileis pm, edo eimaste mia oikogeneia den exoume mystika.akou kei 15 pm...TELOS Παράθεση
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Εντάξει κανένα πρόβλημα. Συγνώμη αλήθεια. Παράθεση
Recommended Posts