name Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Τι εννοεις deep Παυλο;Τι field παιχτων και τη θεση;Και σε τι buy in; Παράθεση
tzouv Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Παυλο εγω προσπαθω τελευταια να grindaro τα 90 sng της stars και εχω μονο απο εκει history...με αρκετα καλα αποτελεσματαΕιχα και απο κατι τριτο τεταρτες θεσεις στην gr σε τουρ αλλα δεν βρισκω τα histories. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Σήμερα είχα το δεύτερο μου τελικό τραπέζι σε τουρνουά της pokerstars πολλαπλών ατόμων... το πρώτο ήταν την δευτέρα που πήρα την τρίτη θέση και το δεύτερο σήμερα που το σήκωσα!!!Το πρώτοΤο δεύτεροπιστεύω οτι η όλη δουλεία που γίνεται στο online study με έκανε να δώ λίγο διαφορετικά την αντιμετώπιση των χεριών! ελπίζω να μην είναι τόσο τυχαίο αλλά να οφείλεται σε σωστή αντιμετώπιση και όχι σε "φάρδος" Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 want a cookie?prof ke den itan fardos, oute mikos,exw akousei kialous apofitous apo to sxoliou tou ksasspav ,kanoun 2/3 final tables se mtt.keep going file Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Congrαts Κώστα! Παντα τετοια!PS. Deep runs εννοουμε οταν προχωρήσεις βαθεια σε τουρνουα εως τα τελευταία 2-3 τραπέζια τουλάχιστον.tzouv στειλτα μου στο skype οταν με δεις online, και αυτα ειναι καλα. Παράθεση
Babyjane Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 άπειρα congrats φίλε malachascos, πήρες 2 δολλάρια και τα'κανες 800 ανάμεσα σε 5000 άτομα, κι ένα ακομα final table μεσα σε δυο μέρες. Very good indeed, όντως τα session του kasspav λένε πολύ.Παύλο πότε περίπου θα ειναι το επόμενο για beginners; Παράθεση
elenaxrhstos Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2010 συγχαρητηρια και απο`μενα καλη συνεχεια Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Παύλο θα σου τα στείλω μόλις γυρίσω Θεσσαλονίκη, είμαι Αθήνα τώρα. το πρώτο στο έχω στείλει1 αλλα το είδα και το παιχνίδι μου πιστεύω είναι παράδειγμα προς αποφυγή... ΘΑ ΔΕΙΣ!!! ευχαριστώ παιδιά! Ελπίζω να συγκεντρωθώ τώρα και να μην τα διαλύσω πάλι όλα όπως κάνω συνέχεια, το μόνο που με κάνει ποιο αισιόδοξο είναι ότι δεν ανέβηκα stakes μετά το 800αρι. θα παραμείνω κάτω απο 5 για να είμαι σίγουρος και ελπίζω σύντομα να χρειαστεί να ξαναποστάρω!!!!! Φεύγω Κυριακή πρωί αλλά αν κάνετε κάποια συνάντηση την Κυριακή άνετα μένω μια μέρα επιπλέον για να συμμετάσχω!!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Προσανατολιζομαι σημερα σε συναντηση των beginners, κατα τις 18:00, που δεν θα ξεπερναει την μια ωρα. Καλυτερα περισσοτερες και πιο μικρες χρονικά. Οπότε εχετε το νου σας στο skype τετοια ώρα. Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 thelw k egw na bw sto begginers group alla den kserw p na stelw ta stoixeia...an mporei kapoios na me voithisei... Παράθεση
name Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 http://kasspav.wordpress.com/2010/10/08 ... udy-group/ Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2010 thanx..mhpws mporeis na m peis ti paizei me to skype..prepei na kanw kapoion add..? Παράθεση
Recommended Posts