Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μετα από απαίτηση αρκετών θα οργανώσω online study groups.

Θα χωριστούμε σε δυο groups, beginners και advance. Στο beginners θα μπορουν να συμμετέχουν όλοι (avg <10$) ενω στο advance μόνο οι πιο εμπειροι.

Δηλώστε στο blog μου συμμετοχές (email και name) με το επιθυμητό group και δώστε μου λίγο χρονο να βρω τον πιο κατάλληλο τροπο επικοινωνιας (teamviewer, mikogo ktl).

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ενα προβλημα ειναι και το αλλο...Αν στους αρχαριους ειναι μονο παιδια που αρχιζουν τωρα χωρις εμπειρια και ''ωρες εργασιας'' και χωρις καποια αποτελεσματα ποιος θα δειξει τον ''σωστο δρομο'' σε ποιον και πως θα κυλαει η ροη του study?

Πιστευω ομως για ολα αυτα κατι θα εχει σκεφτει ο Παυλος!

Δημοσίευση

Οταν παίζεις κατω απο 10$ στο beginners διοτι απο 20 και πάνω το παιχνιδι αλλαζει. Και εννοειται στο advance να υπάρχει ενα επίπεδο γνωσης. Τα αποτελέσματα δεν θα τα λάβω υπόψην, γιαυτο το αφηνω πάνω στους συμμετέχοντες. Δεν συμφαιρει τους ιδιους να δηλωθουν σε διαφορετικό group.

I think you get my point

Δημοσίευση

tzouv έγραψε:

Ενα προβλημα ειναι και το αλλο...Αν στους αρχαριους ειναι μονο παιδια που αρχιζουν τωρα χωρις εμπειρια και ''ωρες εργασιας'' και χωρις καποια αποτελεσματα ποιος θα δειξει τον ''σωστο δρομο'' σε ποιον και πως θα κυλαει η ροη του study?

Πιστευω ομως για ολα αυτα κατι θα εχει σκεφτει ο Παυλος!

Θα ειμαι εγω και οποιος αλλος επιθυμει...για beginners και τσαμπα δεν νομιζω να τους χαλάω...λολ

Δημοσίευση

Καλή ιδέα Παύλο...Το αγαπάς πολύ το θέμα της μελέτης και είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας που θέλουμε να βελτιωθούμε και να ανεβαίνουμε σιγά σιγά.Έχεις αποδείξει ότι οι κόποι και η προσπάθεια ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 2 OUTER...

Sign me in for the beginners group.Το teamviewer νομίζω είναι καλύτερο από Mikogo και υποστηρίζει και mac.

Δημοσίευση

Μονο για τουρ θα ειναι.

Οι δηλώσεις να γινονται στο blog για να εχω μαζεμενες τις συμμετοχες με τα email.

Λεπτομέρειες θα αποσταλούν στο email που δωσατε, αφου πρωτα ανακοινωθει εδω στο φόρουμ.

Τα προγραμματα που αναφερω ειναι για κοινη χρηση οθόνης. Στειλτε μου πμ αν εχετε διαφορες ιδεες για το πως να γίνονται οι συζητησεις. Προς το παρων μάλλον θα ειναι μεσω skype και teamviewer (με δυο ατομα το εχω κανει, πιο πολλά δεν ξερω τα αποτελέσματα)

Οσον αφορα τα group αν κατέχεται την όλη λογική των τουρ (στρατηγικές, moves, M factor, bubble plays κτλ) και εχετε μεγάλο δειγμα τουρ δηλωθειτε στο advance ασχετα από το avg buyin. Δεν θα σας χωρίσω εγώ. Ρωτήστε τον εαυτό σας που ανήκεται...

Δημοσίευση

Επαναλαμβάνω οι δηλώσεις στο blog μου που εμφανίζεται στην υπογραφή μου, για να εχω μαζεμένες τις αιτήσεις και τα email σας. ΟΧΙ με πμ!!

Ηταν αρκετα buzy το πσκ και δεν προλαβα πολλά, περιμενω και άλλες ιδεες για τα training session.

Δημοσίευση

Σημερα με άλλα 7 μέλη κάναμε δοκιμες με τα παρακάτω προγράμματα και πηγε καλά.

Οι αιτησεις ξεπέρασαν κατα πολύ τον αναμενόμενο αριθμό και οργανωτικά παρουσιάστηκαν καποια θεματάκια, για τα οποια ζηταω την κατανόησή σας.

Το study group θα γίνει με την χρήση skype και teamviewer. Αν δεν τα εχετε κατεβάστε τα, ειναι δωρεαν.

Στο skype θα με βρείτε με το ονομα kasspav. Καντε με add εκει για να σας εισάγω στο γενικό group Pokerland. Μετα θα δημιουργήσω τις δύο ξεχωριστες ομάδες beginers και advance.

Session id και password θα δινεται στις προκαθορισμένες ωρες, και όσοι θέλουν και μπορουν θα παρακολουθούν.

Δημοσίευση

Για να ειναι εφικτό το όλο αυτό εγχείρημα πρέπει όλοι μας να τηρούμε κάποιους κανόνες!!!

Οταν ειμαστε σε κλήση καταρχάς δεν μιλάμε όλοι μαζί! Τα μικρόφωνα κλειστά εκτός αν θέλουμε να πούμε ή να ρωτήσουμε κατι. Θα είμαστε άνω από 5 ατομα καθε φορα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν μπορουμε να μιλάμε ταυτόχρονα.

Σε περίπτωση που δεν καταστει δυνατόν ενας μεγάλος αριθμός συμμετέχοντων (ταχυτητα συνδεσης κτλ), αναγκαστικά θα γινει μειωση.

Σημερα θα γινει η πρωτη συναντηση των beginners στις 18:00. Για πρώτη φορά θα βάλω ενα κερδισμένο low stakes. Από την επόμενη θα ζητήσω από εναν σας να μου στειλει hh. Οδηγίες για το πως θα δωθούν online.

Στο skype εφτιαξα 3 ομαδες...pokerland, advance και beginners, μην κανετε αποχώρηση από τις ομάδες διοτι μετα θα πρέπει να σας ξαναβάζω διαδικασία που δεν θα επαναλαμβάνετε συχνα. Αν σας ενοχλουν τα μνμ οταν υπάρχουν συζητησεις, φτιαξτε τις ρυθμισεις σας.

Στο teamviewer, στο extras>ortions συμπληρώστε το screenname σας

Στο blog μου θα αναρτώ για τους beginers id και pass του teamviewer σε ασχετες στιγμές όταν κανω session, αν θελουν να με παρακολουθούν (συνήθως κατα τις 7-8)

Απορίες???