kasspav Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Μετα από απαίτηση αρκετών θα οργανώσω online study groups.Θα χωριστούμε σε δυο groups, beginners και advance. Στο beginners θα μπορουν να συμμετέχουν όλοι (avg <10$) ενω στο advance μόνο οι πιο εμπειροι.Δηλώστε στο blog μου συμμετοχές (email και name) με το επιθυμητό group και δώστε μου λίγο χρονο να βρω τον πιο κατάλληλο τροπο επικοινωνιας (teamviewer, mikogo ktl). Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 pavlo diefkrinise pioi thewrountai embeiroi kai pioi oxi giati profanws to avg/Bi den einai pathognwmiko kritirio. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 pistevw kalitero kritirio tha mporouse na einai to number of tours played, etsi mporeis na exeis mia idea an o allos einai experienced i oxi! Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 i sindiasmos autwn!! lol!avbi 10+tours 1k+ROI 20%+good looking is a plus + Παράθεση
tzouv Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Ενα προβλημα ειναι και το αλλο...Αν στους αρχαριους ειναι μονο παιδια που αρχιζουν τωρα χωρις εμπειρια και ''ωρες εργασιας'' και χωρις καποια αποτελεσματα ποιος θα δειξει τον ''σωστο δρομο'' σε ποιον και πως θα κυλαει η ροη του study?Πιστευω ομως για ολα αυτα κατι θα εχει σκεφτει ο Παυλος! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Οταν παίζεις κατω απο 10$ στο beginners διοτι απο 20 και πάνω το παιχνιδι αλλαζει. Και εννοειται στο advance να υπάρχει ενα επίπεδο γνωσης. Τα αποτελέσματα δεν θα τα λάβω υπόψην, γιαυτο το αφηνω πάνω στους συμμετέχοντες. Δεν συμφαιρει τους ιδιους να δηλωθουν σε διαφορετικό group.I think you get my point Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 tzouv έγραψε:Ενα προβλημα ειναι και το αλλο...Αν στους αρχαριους ειναι μονο παιδια που αρχιζουν τωρα χωρις εμπειρια και ''ωρες εργασιας'' και χωρις καποια αποτελεσματα ποιος θα δειξει τον ''σωστο δρομο'' σε ποιον και πως θα κυλαει η ροη του study?Πιστευω ομως για ολα αυτα κατι θα εχει σκεφτει ο Παυλος!Θα ειμαι εγω και οποιος αλλος επιθυμει...για beginners και τσαμπα δεν νομιζω να τους χαλάω...λολ Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Καλή ιδέα Παύλο...Το αγαπάς πολύ το θέμα της μελέτης και είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας που θέλουμε να βελτιωθούμε και να ανεβαίνουμε σιγά σιγά.Έχεις αποδείξει ότι οι κόποι και η προσπάθεια ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 2 OUTER...Sign me in for the beginners group.Το teamviewer νομίζω είναι καλύτερο από Mikogo και υποστηρίζει και mac. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αρη δεν νομιζω οτι εισαι για beginners εκτος αν αισθανεσαι οτι εχεις ελλειψεις σε βασικά, κατι που δεν εχω προσέξει... Παράθεση
Brochet Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Hello guys.Graftika kai ego sto proto group mias kai exo 2000 games me Avbuy in 5$.To thema einai an mpoun mono kainourgioi pextes sto proto group pou ksekinane tora den tha me endiafere kai tha ithela na mpo sto deftero.An ginete na to ksekatharisoume kapos afto. :cheer: Παράθεση
Johny_mac32 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 γουστάρω με τρέλα!!!!αλλα αυτα τα προγραμματα που ειπες τι ειναι ??στυλ skype κέτσι? Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Johny_mac32 έγραψε:στυλ skype κέτσι?WTF is κέτσι?????????????????????????????? Παράθεση
Johny_mac32 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 John_Artega έγραψε:Johny_mac32 έγραψε:στυλ skype κέτσι?WTF is κέτσι??????????????????????????????[/quote:1iqrnxqy] :laugh: και έτσι?"παμε για καναν καφέ κέτσι?""ψηνεσαι για κανα προ κέτσι?" :woohoo: Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 ok take it..... I fold!! :laugh: :laugh: Παράθεση
Johny_mac32 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 :laugh: leveling :woohoo: δεν ξερω αν το λενε πολλοι αλλα εμεναμε εχει κολλήσει αυτη η φράση :silly: Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Ισχύει αυτό με το AVB τελικά?? Αν ναι τότε παύλο μια θέση και για μένα στους beginners! Παράθεση
mparzokas Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 kai ego paylo sto proto group.naua steilo lai pm. Παράθεση
lefktra Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!!!kasspav βάλε και εμένα στους αρχάριους. Παράθεση
Sougre Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 tha ine apoklistika gia tour? gia cash dn pezi tpt? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Μονο για τουρ θα ειναι.Οι δηλώσεις να γινονται στο blog για να εχω μαζεμενες τις συμμετοχες με τα email.Λεπτομέρειες θα αποσταλούν στο email που δωσατε, αφου πρωτα ανακοινωθει εδω στο φόρουμ.Τα προγραμματα που αναφερω ειναι για κοινη χρηση οθόνης. Στειλτε μου πμ αν εχετε διαφορες ιδεες για το πως να γίνονται οι συζητησεις. Προς το παρων μάλλον θα ειναι μεσω skype και teamviewer (με δυο ατομα το εχω κανει, πιο πολλά δεν ξερω τα αποτελέσματα)Οσον αφορα τα group αν κατέχεται την όλη λογική των τουρ (στρατηγικές, moves, M factor, bubble plays κτλ) και εχετε μεγάλο δειγμα τουρ δηλωθειτε στο advance ασχετα από το avg buyin. Δεν θα σας χωρίσω εγώ. Ρωτήστε τον εαυτό σας που ανήκεται... Παράθεση
Johny_mac32 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2010 εγω ειμαι μεσα !στους beginers εννοειτε σε στελνω το mail μου μάν. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Επαναλαμβάνω οι δηλώσεις στο blog μου που εμφανίζεται στην υπογραφή μου, για να εχω μαζεμένες τις αιτήσεις και τα email σας. ΟΧΙ με πμ!!Ηταν αρκετα buzy το πσκ και δεν προλαβα πολλά, περιμενω και άλλες ιδεες για τα training session. Παράθεση
tagiannis21 Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 file pavlo sou esteila kai egw to mail m dn xerw an to ekana swsta..pantws tha ithela na ime kai egw sto group ton bigginers.thanks Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Σημερα με άλλα 7 μέλη κάναμε δοκιμες με τα παρακάτω προγράμματα και πηγε καλά.Οι αιτησεις ξεπέρασαν κατα πολύ τον αναμενόμενο αριθμό και οργανωτικά παρουσιάστηκαν καποια θεματάκια, για τα οποια ζηταω την κατανόησή σας.Το study group θα γίνει με την χρήση skype και teamviewer. Αν δεν τα εχετε κατεβάστε τα, ειναι δωρεαν.Στο skype θα με βρείτε με το ονομα kasspav. Καντε με add εκει για να σας εισάγω στο γενικό group Pokerland. Μετα θα δημιουργήσω τις δύο ξεχωριστες ομάδες beginers και advance.Session id και password θα δινεται στις προκαθορισμένες ωρες, και όσοι θέλουν και μπορουν θα παρακολουθούν. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Για να ειναι εφικτό το όλο αυτό εγχείρημα πρέπει όλοι μας να τηρούμε κάποιους κανόνες!!!Οταν ειμαστε σε κλήση καταρχάς δεν μιλάμε όλοι μαζί! Τα μικρόφωνα κλειστά εκτός αν θέλουμε να πούμε ή να ρωτήσουμε κατι. Θα είμαστε άνω από 5 ατομα καθε φορα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν μπορουμε να μιλάμε ταυτόχρονα.Σε περίπτωση που δεν καταστει δυνατόν ενας μεγάλος αριθμός συμμετέχοντων (ταχυτητα συνδεσης κτλ), αναγκαστικά θα γινει μειωση.Σημερα θα γινει η πρωτη συναντηση των beginners στις 18:00. Για πρώτη φορά θα βάλω ενα κερδισμένο low stakes. Από την επόμενη θα ζητήσω από εναν σας να μου στειλει hh. Οδηγίες για το πως θα δωθούν online.Στο skype εφτιαξα 3 ομαδες...pokerland, advance και beginners, μην κανετε αποχώρηση από τις ομάδες διοτι μετα θα πρέπει να σας ξαναβάζω διαδικασία που δεν θα επαναλαμβάνετε συχνα. Αν σας ενοχλουν τα μνμ οταν υπάρχουν συζητησεις, φτιαξτε τις ρυθμισεις σας.Στο teamviewer, στο extras>ortions συμπληρώστε το screenname σαςΣτο blog μου θα αναρτώ για τους beginers id και pass του teamviewer σε ασχετες στιγμές όταν κανω session, αν θελουν να με παρακολουθούν (συνήθως κατα τις 7-8)Απορίες??? Παράθεση
Recommended Posts