Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παιζω στο 30000 Guaranteed με buy in 16.5 στην pokerstars. Σχετικα νωρις στο τουρνουα (εχει περασει καμια ωρα περιπου)και εχω γυρω στις 12000 μαρκες με τον chip leader να εχει γυρω στις 15000 και average περιπου 5000.

Και εκει αρχισε το παρτυ... Μπηκα στο επομενο του παιχνιδιου ΜΟΝΟ σε αυτα τα 4 χερια. Σας τα παραθετω.

1)Μπαινει ενας με Α8 all in, κανω call με Α10 βγαζει οχταρι κατω και χανω. Ενταξει λεω γινονται αυτα.

2)Στο επομενο χερι που συμμετεχω εχει κανει καποιος all in. Εχω QQ και κανω call. Αυτος εχει KQ. Να και ο Κ στο flop. Τον μπουλο παλι.

3)Επομενο χερι εχω AQ. Κανω raise 3BB. Kανει call το big blind. Flop 4 10 9. Πονταρει αυτος και κανω call. Turn A. Παει all in αυτος call εγω. Εχει K9. Βγαινει και το 9 στο river και παθαινω εγκεφαλικο!!!!

4)Εχω μεινει με 1000 μαρκες περιπου και εχω Κ 10 στο small blind. Παω all in και τρωω call απο 33. Στο flop πιανω τον K αλλα στο turn ηρθε το 3 και με αποτελειωσε...

Τα χερια δεν ειναι συνεχομενα. Εχουν παιχτει σε διαστημα περιπου 10 λεπτων και εινα τα μονα που επαιξα.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Τις γνωριζω τις πιθανοτητες. Τι θες να πεις με αυτο δεν καταλαβαινω. Εσυ π.χ. αν εχεις νταμες και φας ενα all in απο καποιον (ο οποιος ειναι και shortstack μαλιστα) θα πας πασο?

Οτι μπορει να χασεις δεν ειναι απιθανο βεβαια. Ισα ισα.

Εγω ομως το συγκεκριμενο post δεν το εκανα επειδη εχασαν οι νταμες μου. Αναφερω 4 διαφορετικα συνεχομενα χερια που οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα υπερ μου και τα εχασα ολα!!!

Οριστε και οι πιθανοτητες (χονδρικα) την στιγμη που εχουμε παει all in και στα 4 χερια

ΑT vs A8: 67% για μενα 23% για τον αλλον

QQ vs KQ: 68% για μενα 31% για τον αλλον

AQ vs K9: 89% για μενα 11% για τον αλλον (το all in εγινε στο turn)

KT vs 33: 48% για μενα 51% για τον αλλον

Τωρα εσυ γιατι θεωρεις πως δεν τα επαιξα σωστα ενω ολα τα χερια τα διαβασα καλα και ειχα σε ολα καλυτερες πιθανοτητες (εκτος το τελευταιο coin flip) ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και αδυνατω να καταλαβω το σκεπτικο σου...