Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

nanasta έγραψε:

geia sou file, kalosorises stin parea mas, me lene Niko, yparxei kai allos enas trellos stin patra o Antonis Helmuth kai kapoio alloi po den tous xero, kai poloi apo aigio. Ego endiaferomai gia sitngo i kapoia rebuy tournoua, an exeis tipote sto mialo sou steile mail

Kai pali kalos orises...

Nikos

Ωχ καλύτερα να σου βγεί το ματι παρα το όνομα λεει ο λαός μας.

Καλως όρισες φίλε μου. Και εγω απο Πάτρα είμαι και ψήνομαι για οτι θέλετε.

Να φωνάξουμε και τους Αιγιώτες και το κανονίζουμε.

Δημοσίευση

Ρε μάγκες δεν περίμενα τόσο αμεση απάντηση, thanks παντως. Δεν το είπα στην αρχή αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για τραπέζια 4 ατόμων(καρε) για ποκα-ποκερ. Είτε κλειστό σε ορισμένα παιχνιδια που θα καθοριστουν από αρχή, είτε πιο ανοικτο με μεγαλύτερη ποικιλία. Και επιπλέον με τι ποτ κσεκιναμε? Τα ρωτάω επειδή ειμαι καινούργιος στην παρέα και δεν ξέρω πως έχεται συνηθίσει.

Δημοσίευση

NL1987 έγραψε:

Ρε μάγκες δεν περίμενα τόσο αμεση απάντηση, thanks παντως. Δεν το είπα στην αρχή αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για τραπέζια 4 ατόμων(καρε) για ποκα-ποκερ. Είτε κλειστό σε ορισμένα παιχνιδια που θα καθοριστουν από αρχή, είτε πιο ανοικτο με μεγαλύτερη ποικιλία. Και επιπλέον με τι ποτ κσεκιναμε? Τα ρωτάω επειδή ειμαι καινούργιος στην παρέα και δεν ξέρω πως έχεται συνηθίσει.

Πάρε τηλ. τον Νίκο(nanasta). Εμείς θα παίξουμε σήμερα cash Ηoldem NL κατα τις 20.00. Φιλικά θα είναι:) :)