dims Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλησπερα.Αγορασα το Holdem Manager σε και προσπαθησα να το εγκαταστησω.Μου βγαζει προβλημα στην εγκατασταση του postgreSQL,ενω μου δημιουργησε ξεχωριστο user account με ονομα postgre.(τα windows ειναι 64-bit,αν εχει σημασια για τους ειδικους).Υπαρχει κανεις να το εχει εγκαταστησει προσφατα κ να μπορει να με καθοδηγησει(δεν εχω πολυ καλη σχεση με τους υπολογιστες).Υπαρχει ενα video στο faq αλλα του κανει κατευθειαν install.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 user account settings - never notify Παράθεση
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 dims έγραψε: Παράθεση Καλησπερα.Αγορασα το Holdem Manager σε και προσπαθησα να το εγκαταστησω.Μου βγαζει προβλημα στην εγκατασταση του postgreSQL,ενω μου δημιουργησε ξεχωριστο user account με ονομα postgre.(τα windows ειναι 64-bit,αν εχει σημασια για τους ειδικους).Υπαρχει κανεις να το εχει εγκαταστησει προσφατα κ να μπορει να με καθοδηγησει(δεν εχω πολυ καλη σχεση με τους υπολογιστες).Υπαρχει ενα video στο faq αλλα του κανει κατευθειαν install.Ευχαριστω εκ των προτερωνakribos ta idia simptomata exo kai ego me ta trial pou dokimasa apo pktr kai hm. Παράθεση
dims Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 crackling το δοκιμασα αλλα η εγκατασταση σταματησε ακριβως στο ιδιο σημειο... Παράθεση
dims Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 κανεις που να μπορει να βοηθησει ρε παιδες??Εχω φαει ολα τα faq κ δε βγαζω ακρη. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 xriazete na agorastei ? i FREE paizei?allos manager antoistixos FREE OMOS? Παράθεση
morfeasgr Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αντιμετώπιζα παρόμοια προβλήματα σε Windows 7 με την postgresql (PT3 & HEM). Δοκίμασε τα παρακάτω :- Απεγκατέστησε τα πάντα- Κατέβασε την postgresql από τον site τους (http://www.postgresql.org/) και εγκατέστησε την ξεχωριστά.- Κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει για Username και Password, όρισε εσύ εκεί postgres και password το ίδιο (έτσι τα έχουν by default το PT3 και το HEM αν θυμάμαι καλά).- Εγκατέστησε HEM ή PT3 (παραβλέποντας την εγκατάσταση της postgresql) και κατά την δημιουργία της Database σιγουρέψου ότι τα username και password είναι αυτά που όρισες.- Επίσης τσέκαρε μήπως το firewall των Windows κόβει την TCP "πόρτα" 5432 στο localhost που χρησιμοποιεί η postgresql.Αυτά, καλή τύχη. Παράθεση
nikaimar Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 κατεβασε την latest version. κανε στο user account settings να μην γινετε ελεγχος, απενεργοποιησε το antivirus (καλιτερα uninstall antivirus). Το εχω βαλει σε 2 η/υ με win7/64bit. στον 1 παιζει απο την 1η μερα χωρις κανενα προβλημα και στον αλλον σε τακτα διαστηματα χανει το connection with postgress server και θελει εγκατασταση απο την αρχη. Αυτο δεν το ελυσα ακομα ! Ποιο antivirus εχεις? Παράθεση
morfeasgr Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Λοιπόν, δοκίμασε τα παρακάτω :1. Πήγαινε στο "C:Windowssystem32driversetc"2. Δεξί κλικ στο αρχείο "hosts" --> ιδιότητες ή properties ---> αποτσεκάρισε το "Μόνο για ανάγνωση" ή "Read Only"3. Άνοιξε το αρχείο με το Notepad ή Σημειωματάριο και πρόσθεσε "127.0.0.1 localhost", χωρίς τα εισαγωγικά έτσι ώστε το αρχείο να είναι κάπως έτσι :# Copyright © 1993-2006 Microsoft Corp.## This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.## This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each# entry should be kept on an individual line. The IP address should# be placed in the first column followed by the corresponding host name.# The IP address and the host name should be separated by at least one# space.## Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.## For example:## 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host127.0.0.1 localhost4. Αποθήκευσε το αρχείο5. Δεξί κλικ στο αρχείο "hosts" --> ιδιότητες ή properties ---> Τσεκάρισε ξανά το "Μόνο για ανάγνωση" ή "Read Only"6. Επανεκκίνηση του υπολογιστήΕλπίζω να είναι αυτό. Παράθεση
nikaimar Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αυτη η απαντηση μαλλον δινει λυση στο δικο μου προβλημα .Θα το δοκιμασω τη Δευτερα. Στo installation ομως τα προβληματα δημιουργούντε απο το antivirous. Αν το κανεις απεγκατασταση τελείως το antivirous νομιζω οτι θα γινει κανονικα η εγκατασταση. Παράθεση
ferryman8245 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 dims έγραψε: Παράθεση Καλησπερα.Αγορασα το Holdem Manager σε και προσπαθησα να το εγκαταστησω.Μου βγαζει προβλημα στην εγκατασταση του postgreSQL,ενω μου δημιουργησε ξεχωριστο user account με ονομα postgre.(τα windows ειναι 64-bit,αν εχει σημασια για τους ειδικους).Υπαρχει κανεις να το εχει εγκαταστησει προσφατα κ να μπορει να με καθοδηγησει(δεν εχω πολυ καλη σχεση με τους υπολογιστες).Υπαρχει ενα video στο faq αλλα του κανει κατευθειαν install.Ευχαριστω εκ των προτερωνκανονικά σε w7 x64 δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα μιας και τρέχει παράλληλα και x86bit άμα πας c / αρχεία εφαρμογών θα dis φάκελο με ονομασία αρχεία εφαρμογών x86 , κάπου αλλου είναι το πρόβλημα και όχι στα w 7 x64δες αυτό που σου λέει ο φίλος από πάνω με το αντιβαιρους. Παράθεση
dims Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Καταρχην ευχαριστω ολους οσους αφιερωσαν χρονο κ προσπαθησαν να βοηθησουν.Η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευτει λιγο απο το προγραμμα(πολλα λαθη διαφορων ειδων καθως εψαχνα για απαντησεις).Δεν εχω τρεξει ακομα το προγραμμα αλλα καταφερα να εγκαταστησω την postgresql.Οποτε παραθετω τα βηματα.1. Εκλεισα firewall,unistall panda,not notify οπως ειπε κ ο crackling.2. http://forumserver.twoplustwo.com/48/co ... ndex5.html Ακολουθησα αυτο το ποστ.Το πρωτο βημα δεν επιασε,με το zip εκανε την εγκατασταση.Εγκατεστησα το holdemmanager.3.Εφτιαξα μια database οταν μου ζητηθηκε.Τωρα ψαχνω να βρω για τα import,ta directories των hand histories(αν ξερει κανεις που αποθηκευει η poker.gr μπορει να βοηθησει).Αυτα προς το παρον Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 BRHKA TH LUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII8a thn postarw se ligo edw... Παράθεση
clickys Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Pedia exo Win7 64Bit kai doulevi kanonika ... Παράθεση
Recommended Posts